2009 Eylül Anneleri

özgecim hüsniyecim sağolun. ayy bende diyorum onu yeme benı ye:)
özge bende senı çok sevıyorum napalım bizde alırız gamze karısının kızını:)

kalacak başka yerimiz yok malesef.. o zaman bizim ilaç işi yatar.. ben yine önlem olsun diye tableteleri koyarım.. napimm

Allah yardımcın olsun tatil gibi tail geçsin diyecektim anlaşılan geç kalmışım..benim henüz planım yok..umarım kayınvalidem doldurmaz hergün tatil olunca sana şunlar gelcek bunlar gelecek diyordu

ayy sorma bende temizliğimi yaptırıp gerisindede kızımla keyif yapacaktım ama olmadı malesef..

sümeyye cim çekmecelere hiç bi önlem almıyorum çünkü neyi yasaklarsam o cazip geliyo ona :))

makyaj malzemelerim hepsi berbat durumda çünkü hepsiyle oynaya oynaya rujum filan mahvolmuş :)))

buda bi dönem geçmesini bekliyorum :))

reyhan sende daha bana görünmedin:) üstelik okadarda yakınına kadar gelmiştik. aklıma geldi sana küselim :)

zeynep nasıl ilaçlıyorsunuz. bize dr alın ıkı kutu seltox boca edın eve dedi.

sivrisinekte çok problem işte reyhan bizim kolumuz sivri yuzunden impetigo oldu diye düşünüyorum o gunlerde evde bı sıvrı vardı.

eymen mutfağı çok seviyor..kavanozları seviyor kapaklarını açamayınca çattttttttttt

ayrıca ilaçlarken eşyaları topladınmı

çekmece konusunda bende dertliyim valla.. deterjan dolaplarını kilitledim ama hergün evden don çorap topluyom..

aslında bayramda memlekete gidecem ben ordayken evi ilaçlatabilriim..1 haftada geçer umarım

canım sanayi tip ağır ilaçlar var onlarla ilaçlarsan bir sene hiç bişi uğramıyo eve ben gökşeni alıp anneme gittim babam ve eşim maske takıp özel püskürtme cihazı var onunla kuytu köşelere evin heryerine kapı eşiklerine iyice ilacı sıktılar ve hemen evden çıktılar çünkü çok etkili sonra 24 saat camların hepsi kapalı şekilde bekledi eve gittik camları açtık 24 saatte havalandı sonra baştan aşağı heryeri koltuk örtüleri tüller heryeri kadınla temizledim ertesi gün eve geldik yalnız dip not ben gökşenin odasına hiç ilaç sürmedim çünkü çok küçüktü problem olabilirdiye odasının kapısını çektim altınıda kapattım o şekilde özellikle yatak odamı çünkü kayınvalidemden kalma yünlerim filan vardı

çekmece konusunda bende dertliyim valla.. deterjan dolaplarını kilitledim ama hergün evden don çorap topluyom..
eşim de diyor bi gün birine iyice rezil olacan çamaşırlar koltukların altından çıkıyor yada salondaki çekmeceye koymuş oluyor...
eyvahedigeldismile

dönüşte temizliği var demi bide bayrama gelmeyenler gelirler...neyse önümüzdeki bahara kalsın bu hayalde..

vallaha canım bizde kiracıyız ama bu böcekler 4. kata çıkıyor genelde balkondalar tek tük gidiyor içeriye demek geçen yıl 2 tane bu yıl 1 tane gördüm evde geçen yıl tüm binayı biz ilaçlattık arkada bahçe var arka taraftan geliyorlar yani mutfak tarafından kimse razı olmadı zaten merdiven yıkamak için bile kişi başı 5tl veremiyorlar ( ki kapa beton düşün yıkanıyor )benim sıram geldiğinde ben bayan çağırıyorum parasıyla yıkatıyorum ilaçlatmayada yanaşmıyorlar eşim geçen yıl bahçe merdivenler arka bolkonun oldugu tüm duvarlar evin içi her yeri ilaçlatmıştı kızım için sonuçta bu yılda öyle olacak neyse 2 yılım kaldı Allah izin verirse 2 yıl sonra kendi evimizi almayı düşünüyoruz inşallahhhhhhhh

valla gökşen sabit yerleri dağıtıyo bende işimi yapıyom o arada :))

kıyafetlere dokunmuyo yatak odası uzak kalıyo beni bırakıp aray gitmez o yüzdne orası derli toplu kalıyo :)) kendi odasını dağıtır bezlerini filan o kadar :)

çok uzun işmiş hakketen.. aslında evi temitletcem nasılsa bir iki gün rahat rahat kalacak yerim olsa bende göze alırdım ama bu iş yatar..

eşim de diyor bi gün birine iyice rezil olacan çamaşırlar koltukların altından çıkıyor yada salondaki çekmeceye koymuş oluyor...
eyvahedigeldismile

he birde o huy var çekmecelere eşya saklıyo sonra arada bull

bende aynı şeyi söylüyorum meryem onu ıssırmasın beni ıssırsın börtü böcek
birde 2 gecedir eşimle akşamları her yere bakıyoruz camı kapı mecbur sabahları açıp havalandırıyoruz evi akşamda kontrol :)))
bu arada biz geçen yıl evi ilaçlatınca 3 gün su değmemesi lazım dediler 3 gün silmedik yıkmadık balkonları ama o bahsettiğim lanet böcekler ıslak bezle öldürülmeliymiş aksi halde yumurta bırakıyormuş oldugu yere ilaç firmasının çalışanları öyle söylemişti bilginize :)))

Hüsniye gel bizde kal rahat rahat ağırlarım ben seni.
Ablamların didimde evi var şuan onlar ıspartada kalıyor olmadı oraya göndereyim seni anahtarda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…