Ben evi ilaçlattım sonra eve geldik oğlumun gözleri alerrji oldu konjiktivit oldu ve dmla kullanmak zorunda kaldım. Çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. İlaçlatırsan bile başka yerde kalın ve evi çok iyi havalandır.
Allah yardımcın olsun tatil gibi tail geçsin diyecektim anlaşılan geç kalmışım..benim henüz planım yok..umarım kayınvalidem doldurmaz hergün tatil olunca sana şunlar gelcek bunlar gelecek diyordu
aslında bayramda memlekete gidecem ben ordayken evi ilaçlatabilriim..1 haftada geçer umarım
eşim de diyor bi gün birine iyice rezil olacan çamaşırlar koltukların altından çıkıyor yada salondaki çekmeceye koymuş oluyor...çekmece konusunda bende dertliyim valla.. deterjan dolaplarını kilitledim ama hergün evden don çorap topluyom..
müşerrefçim sana tavsiyem heryıl iyice ilaçlattır evi ben öyle bi çözüm buldum bizim aile apartmanı onları ikna edemyiyorum bana kalsa ben apartman dahil heryeri ilaçlatıcam ama şimdilik sadece evime söz geçirebiliyorum(( bizde örümcek ve sarı böcek çok oluyo aşağıda kiracının bi tanesi pek temiz değil dolayısıyla bizede geliyo (( ama ilaçlatınca kapının önüne gelip ölüyolar çok şükür bu sene çok rahattım yoksa geceleri böcek avı yapıyodum
canım sanayi tip ağır ilaçlar var onlarla ilaçlarsan bir sene hiç bişi uğramıyo eve ben gökşeni alıp anneme gittim babam ve eşim maske takıp özel püskürtme cihazı var onunla kuytu köşelere evin heryerine kapı eşiklerine iyice ilacı sıktılar ve hemen evden çıktılar çünkü çok etkili sonra 24 saat camların hepsi kapalı şekilde bekledi eve gittik camları açtık 24 saatte havalandı sonra baştan aşağı heryeri koltuk örtüleri tüller heryeri kadınla temizledim ertesi gün eve geldik yalnız dip not ben gökşenin odasına hiç ilaç sürmedim çünkü çok küçüktü problem olabilirdiye odasının kapısını çektim altınıda kapattım o şekilde özellikle yatak odamı çünkü kayınvalidemden kalma yünlerim filan vardı
eşim de diyor bi gün birine iyice rezil olacan çamaşırlar koltukların altından çıkıyor yada salondaki çekmeceye koymuş oluyor...
eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?