2009 Eylül Anneleri

yaa o kadar çok kokan seyler istemıyorum ya dr şeltox sıkın dedı olmamzıkı yaa

canım bizim ev için aslında evde kalabilirsiniz demişlerdi ama ben kalmadım esra çok küçüktü daha ama baya korumalı bişeymiş kokusu falan yoktu firmada eşimin arkadaşının abisi çalıyormuş onlara sorayım istersen adını ilacın senin için

Zeynep şu ayakkabı için link vermiştin ya yine versene. Hatta aldığın ayakkabının tam linkini

bu arada meryem hanımcım sen belizi alaman gamze ile dünür olaman diyim
onlar bi ara ela ile kız alıp verdi dünür olduydu ama şimdi ne oldu bilmem :)))

kokusuz olması iyimiş barii...bizim aparmanın sahibi bahçede tavuk besliyor...biarada çatıda bıldırcınları vardı bizde enüst kattayız..sinekler grup halinde takılıyorlardı...bizde detanmax gibi ilaçlardan kullandık

müşücüm normal kullandıgımız sinekler için spreyler varya ondan kullan dedı. yaa sana zahmet sen bızım uygulayabılecegımız bi ilaç ismi alırmısın..

yaa delimiyim gamzeyle dünür olmam ama kızını alırım:)

ammaa rejimi şeyma ve tubaya soracaksın reyhancım bizim izmirli tubaya tığ gibi oldular maşallahh :))

Son düzenleme:

sorarım tabii canım akşama ararım senii
kızzzımmm sen sanıyormusun kızı aldım bittii anasınıda beraberinde alacaksın ona göre bu karı bırakmaz belizi bak nasıl izmir bodrum yolu koymuyor istanbul bodrum yapması zor değil 3 güne bir onun için :)))

ya ben nasıl rejim yapıcam yaaaa
Formul bulursan banada söyle gece kalkıp deli gibi tatlı yemek istiyorum hamileliğimin son evresindeki kiloma ulaştım ana orta katta bebek yok:))) Anlayacağınız ölmüşüm ağlaynım yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: Kendim ağlayayım bari
ebru zeynepin yerine cvp veriyorum MP One - Sen yeter ki oyna ama hangi ayakkabı bilemeycem

Sağol canım oraya baktım 1-2 tane ancak görebildim. Ya bakmasını bilemedim yada görmesini

sağol canım..
ya göbeğim var..60 kg idim hamilelikten önce şimdi 61,5 oldum..
şöyle 3-4 kg versem

bende zayıfsın canım yaa bende 63 kiloyum benimde amacım 58 falan olmak ama bakalım
şimdiye kadar biey yapmadım bilinçli olarak ama bundan sonra el atmak gerek duruma
tuba gelince ona sor inanılmaz zayıfladı bazı yasaklar varmış montinyak dyeti yaptı sanırım ama süper bi hatun oldu görmen lazım

çok ağır değil canım ayrıca ikiye bükülüyo anatomik 5 nokta lı

ebrucum tam link veremiyorum ama baby boots yazıyo ya orda ki modellerden açık pembe olnı

bende diyet yapmak istiyom am oturup özel yemek hazırlamak istemiyom.. zaten evde yediğimide neremle yiyom onuda anllamıyom bir aydır hiç kilo veremedim.. benmde hedefim 58 ama daha çok var..

zaten en çok onu beğenmiştim..çok zevklisin..ama biz erkek annesiyiz..erkekler için olanlar ağır gibi duruyor .zaten en iyisi görüpte almak.ayağa uyumu çok önemli..

çok ağır değil canım ayrıca ikiye bükülüyo anatomik 5 nokta lı

ebrucum tam link veremiyorum ama baby boots yazıyo ya orda ki modellerden açık pembe olnı

ben baktım çok tatlılar.. geçen nike da çok güzel bir bot gördüm ..ama numarası büyüktü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…