2009 Eylül Anneleri

hüsniye bade hanım emiyormu.çünkü emzirirken rejim zor olur...bugün işyerine kızılay kan toplamaya geldi verecektimde hiç cesaret edemedim...

hüsniye bade hanım emiyormu.çünkü emzirirken rejim zor olur...bugün işyerine kızılay kan toplamaya geldi verecektimde hiç cesaret edemedim...

yok be canım.. yarama tuz bastın hiç emmedi benim sıpa.. hep sağıp verdim..yaşına gelincede iyice azaldı sütüm

çok ağır değil canım ayrıca ikiye bükülüyo anatomik 5 nokta lı

ebrucum tam link veremiyorum ama baby boots yazıyo ya orda ki modellerden açık pembe olnı

Baktım canım onlra alternatif yok helede erkeklerinki kaba duruyor ama sen çok güzelini almışsın ayağında paralansın.

zaten 1 yaştan sonra yetmiyor..bende gündüz emziremediğim için iyice azaldı ama eymende iyice bana düştü.gece kaç defa kalkıyoruz doymuyor ağlıyor biberon tutmadı süt içiremiyorum..gece muhallebi yapsam çok ağır olur .bakalım nereye kadar gidecek

sağolun kızlar :))

hüsniyecim bende ilk spor ayakkabı aldım sonra geri değiştirdim ilk olak bunu giysinde daha çok alırız bu ayakkabıları :)) ama çok güzel şeyler var bayılıyorum :))

evet herşey kızlar için... şimdiden süslensin sıpalar....ama ben bu kış hiç içime sinen güzel bir takım bulamadım kızıma yaa

kızlar bebişler yatarken yastık kullanıyomusunuz hani 1 yaşına kadar yastık kullanmayın denildi şimide ben gökşeni yastıkla yatıramıyorum

ben pek bişey almayacam nasılsa burda aldıklarımı memlekettekiler görmedi..geçen bayramda aldığım simokinide kullanılmadı duruyor...bu bayram kendime yatırım yapacağım

özgecim hüsniyecim sağolun. ayy bende diyorum onu yeme benı ye:)
özge bende senı çok sevıyorum napalım bizde alırız gamze karısının kızını:)

yok yaaaaa bende hemen gelene dağıtıyodum zaten kızımıııııııııııı nah veririm sana ahanda bütün şansın bitti :))))))))))))))

bu arada meryem hanımcım sen belizi alaman gamze ile dünür olaman diyim
onlar bi ara ela ile kız alıp verdi dünür olduydu ama şimdi ne oldu bilmem :)))

yok elayla fazla uzak kaldık zaman aşımndan düştü o iş :))))))))
kızım bana kaldı oohh :)))))

ya valla aranıyon sen bugun dönde sırtını kaşiyim accık seni :))))))))))

kızım uçak alırım uçakkkkk ozamanaaaaaaaaa :)))))))

gamze benden iyisini bulursan ona ver kızını-ahanda duygu sömürüsü-:) oğlum çok yakışıklı hemmmm

bende çoğunlukla yastıkla yatırdım.. zamanla alışır merak etme.. ben beğenmedim derken genel anlamda dedim.. sadece bayram için değil.. yoksa bayram için özel birşey almıcam zaten yenileidk herşeyini..ne gerek var.. bende kendime yatırım yapcam işte

yok ebru gaza gelme ..ay çok uğraştırıcı yok saçı yok ayakkabısındaki çiçeklerin rengi kıyafetine uysun.en rahat biz bi pantolon biz kazak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…