2009 Eylül Anneleri

ama taktikleride alalım..evet zeynepten kocaya istediğini yaptırma dersleri....kaydirigubbakcemile5

bende öyle tahmin etmiştim ela kaybetti :)))
vallaha zaten senden önce eşim vermeyecek kızı defnenin doğum gününde o oğlan çocugunun belize yaptıgının duyunca babası delirmişti o vermeyecek kızını :)))

ben söyleyincede genelde kredi kartının dolu zamanına denk geliyor...delikafadulden

eda_naz, cingene00, FESLEGEN79, moncukum, msms, pushing, siyahinci, KK Pro ÜyeSueBelize
Kalabalıklaşıyoruz. Maşallah bize

yok anacım kredi kartının limitini yükselttim bende.kaynıma çamaşır makinesi aldık o da gelin hanım gri olsun deyince baya tuzlu oldu 1400 onu çektirince limit kalmadı..bende internet şubesinde yükselttim limiti

Son düzenleme:
reyhan önerin çok güzel amma saklamak imkansız :)) ayrıca ben kredi kartı kolay kolay kullanmam varsa peşin alırım yoksa almam :)

yok anam izlemedim..şu günlerde herkes bana hülya avşarın sekreter filmini öneriyor...aklinialirimsmile

he ya konusunu duyunca bende şoklandım yani.ama yeni kurumda sekreter olunca herkesin ilk aklına gelen o oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…