2009 Eylül Anneleri

kızım nasıl kurtuldun ...ben burda daimiyim galiba başka bayan yok çünkü..ama yeni eleman gelirse..

gamze benden iyisini bulursan ona ver kızını-ahanda duygu sömürüsü-:) oğlum çok yakışıklı hemmmm

yemedi canım başka kızaa :)))))))))))))))))))
oğluna lafım yok ama sana bu şartlarda ölmüş kedimi vermem :)))))))))))))))))))))

ay evet yaa neydi o çocuk öle geleceğin coşkunu :))))))))))))))))))))))))

yemedi canım başka kızaa :)))))))))))))))))))
oğluna lafım yok ama sana bu şartlarda ölmüş kedimi vermem :)))))))))))))))))))))

ay evet yaa neydi o çocuk öle geleceğin coşkunu :))))))))))))))))))))))))

Kız gamze çok komiksin yaa:)) Özgenin face fotolarınız var sen hangisisinki ben çıkaramadım da.

öğrenci işleride zor be ..sekreterlik daha kolay mesela bugün müdür buraya hiç uğramadı tlf da hiç çalmadı 3-4 evrak kaydettim...maşallah deyimde...

ebru konuşmayan varsa sar makaraya

arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum..4 gün tatil :) yarınki yarım günü izin aldım.
inşallah oğlum da iyileşir de iyi geçiririz..herkesi öptüm şimdiden..

ne güzel izin almışsın...ben istemeye bile cesaret edemiyorum keşke müdürlerin aklına gelse ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ne gzel reyhan bizede izin verseler keşke.. hele bu aralar bade o kadar çok özlüyoki beni.. gelliş saatimi öğrenmiş saat gelince kapıda bekliyomuş kuzum benim.. hele ben kapıda görününce sevinçten ne yapacağını şaşırıyo kuzum benim..

Kız gamze çok komiksin yaa:)) Özgenin face fotolarınız var sen hangisisinki ben çıkaramadım da.

bennnnn tubanın arkasında olanım... tubada kim dersennn sol üstte oturan diyim :))))))

zaman sen işteyken su gibi aksın hüsniyecim :)

ne güzel bi dilek... tüm çalışan arkadaşlarımız için.. :)
bu arada hoşgördük zeynoooooo nasın bakalımmm gökşencik bebecik naparlarr :)))

öğrenci işleride zor be ..sekreterlik daha kolay mesela bugün müdür buraya hiç uğramadı tlf da hiç çalmadı 3-4 evrak kaydettim...maşallah deyimde...

ebru konuşmayan varsa sar makaraya
Muhasebeden daha iyi öğrenci işleri hem ben sekterliği de pek sevmezdim. Dört duvar arasında tek başıma zır zır telefonlar susmaz. Hacettepedeydim sekreterken. Çok yoğundu telefon trafiği.
Esrayı o günden sonra hiç görmedim. Kunuşmayana da rastlamadım olursa sararım.:))

Çocuklar bizi özlüyor biz pestil olmuş vaziyette eve gidiyoruz. Ben iş yoğunluğundan değil oturmaktan yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…