2009 Eylül Anneleri

evet ebru pestil halinde evde oluyoz... ama badişle biraz kudurunca yorgunluğum geçiyo .. ama dün çok huysuzdu sanırım dişler sıkıntı yaratmaya başladı tekrar..

Gök delindi kızlar burda ben kaçar eve gidiyorum sudan çıkmış balığa döneceğim bu gidişle. Herkese iyi tatiller. Dinlenmiş olarak dönün mesaiye. Gece belki takılabilirim oğluşum erken uyursa. Amam destan yazıdım gidiyorsam gideyim değilmi. Öpüyorum nanaktan bayyyy. Özleyin beni anacığımmm...

güle güle ebrucum:)) özlicez seni :)

biz iyiyiz gamzeci beliz nasıl sen nasılsın bodrumdan yeni döndün sen anlat bizimki aynı evin içinde gökşenle vakit öldürüyoruz :)) buluşmuşsunuzda özgeyle kuzularınıza maşallah canım

haydi tebessümle başlayalım güne

Eklentiler

• $GUNAYDIN_hhuC.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 41
fıkra

Soyguncunun biri bir bankaya girmiş. Çekmiş silahını havaya ateş
etmiş. Herkesin yere yatmasını... istemiş.
Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yönelmiş.
Tam çıkacakken oradaki bir adama sormuş:
”Beni gördün mü?”
......Adam şaşkınlıkla ”Evet gördüm.” deyince çekmiş tabancasını adamı
alnından vurmuş.
Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki; kapının yanında bir karı koca duruyor.
Adama sormuş:
”Beni gördün mü?”
Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış:
”Valla ben hiçbir şey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum? xD xD xD

günaydın
ya kızlar bu çocuk benim agzıma mıçıyo resmen dötünde kurt var sanki sandalyelere çıkıyo koltuktan koltuga geçiyo sehba tepelerinde geziyo 2dk bırakamıyom bıraksamda hemen yanımda bitiyo aglamak istiyorum ya ühüüü ühhüüü bu nedir yaaa?????

gülcan bu çocuklar hep böyle bizim yaramazda daha yeni kanaepelere çıkmayı öğrendi sanki düz yolda gidemiyor kanepelere çıkacak illa..şöyle otursa oyuncakları önüne koysak oynasalr bizde işimizi yapsak azıcık çokmu şey istiyorum .lavaboya gittiğimde bile kapısında bekleyip ağlıyor...

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
geçecek gülcancım geçecek sabret hep böyle olmayacak az daha sabır 1 sene sonra rahatlıycaz sonra3 yaşına geldilermide fiziksel olarak pek bi yükleri kalmayacak tabi sadece fiziksel olarak benim büyüğün artık pek yükü kalmadı sabah 7 de kreşe gidiyo akşam 7 de eve geliyo duş alıp süt içiyo 10 dada uyuyo zaten evdeykende artık problem yaratmıyodu

sorma sümeyye ya wc gitmek bile işkence oluyo insan bunalıyo ya bi dur çocuk oyuncak oyna yok anam nerde

3 yaşına kadar bekleyelim yani ama 3 sene sonra yine kaseti başa alırıız bu artık büyüdü kardeş yapmak gerek diye... oyuncaklarla asla oynamıyor 5 dk enfazla..sonra yine çekmeceler. yaramazlıklar kaldığı yerden devam

ececim hg cnm bi sene daha sıkarım dişimi tabi yok olmazsam ben:))))sen nasılsın cnm kaan ım nasıl??

aslında 2 den sonra rahatlıyosun ama tam rahatlama 3 yaşını buluyo bence o yaştan sonra gece deliksiz uyku sabah bile zor kaldırıyoz kreşe gitmesi için evde çocuğa bişi veremiyosunki tv ye bakıp duruyo kreşte arkadaşlarıyla oynuyo resim spor dersleri var piyano bile çalmayı öğretiyolar evede aşırı yorgun gelip devriliyo bi köşeye yaramaslık yapmaya hali kalmıyo ha 2.yi düşünüyosan eğer tabi aynen sar başa oluyo herşeyi bi daha yaşıyosun ama 2. çocuk daha uysalmı oluyo yoksa annemi daha tecrübeli oluyo daha rahat büyüyo diyebilirim kaan da aynen oyuncaklara pek pas vermiyo çekmeceler ilgi alanı aslında neyi kısıtlarsam ona yöneliyo

canım senin 2 çocuk arasında kaç yaş var..ben 3 yaş diye düşünüyorum ama hayırlısı tabiki bazı şeyler planları bozuyor tabi..

ececim hg cnm bi sene daha sıkarım dişimi tabi yok olmazsam ben:))))sen nasılsın cnm kaan ım nasıl??

bak gülcancım fenamı eski formumuza döndük ben geçen seneki halime göre 28 kg verdim şu anda 60 a düştüm ama hızla vermeye devam ediyorum haftada en az 1 kg gidiyo hala akıllı akıllı otursalardı bizde şişko şişko gezecektik hehe
kaan da sabah abisi giderken gürültüye uyandı esneyip duruyodu bende yatırdım iyi sayılır ama uykusu çok mızmız gece 50 kere uyanıyo bide paçamdan ayrılmıyo
yağız nasıl canım gece uykusunu düzene sokabldinmi

canım senin 2 çocuk arasında kaç yaş var..ben 3 yaş diye düşünüyorum ama hayırlısı tabiki bazı şeyler planları bozuyor tabi..

sümeyyecim ilk oğlum 18 aylıkken ikinciye hamile kalmışım kazayla aslında tek çocuk istiyodum ama aldırmayada kıyamadım eşim diyoki şimdi kazayla gene hamile kalsan onuda doğururmusun sanırım yine kıyamam doğururum kıyamam aldırmaya ama bende kafayı sıyırırım sanırım 2. yi düşünüyosan arada 2 yada en fazla 3 yaş olmalı daha çok ara verme :CüvCüv:

sende eriyip akmışsın cnm iyi yönlerinden bakmak lazım dimi olaya
kuzum benım ya tilki uykusu uyuyolar yağızın gece uykuları aynı ece ya şimdi antibiyotık kullandıgından galiba 4-5 kere kalkıyoz bizim için çok iyi bi rakam en azından tekrardan uykuya geri dönüyo bitince ne olcak bılmem ((

eymen gece 4+5 kere rahat uyanıyor emziriyorum doymuyor artık..tabi uykuya dalamıyor..az emiyor uykuya dalıyor iyi uyudu demeden ingaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…