2009 Eylül Anneleri

kıyamam kuzuma yaa hastamı kısa sürede iyileşir inşallah bizde 3 şişe antibiyotikle zor düzeldik tekrar hastalanırsa diye çok korkuyorum yazık minicik bedenlerine dr lar başta vermiyolar kendi atlatabilirmi diye sonra iltihap boğaz kulak her yeri sarıyo mecbur kalıyo yazıyo ama antibiyotik bağırsaktaki faydalı bakterileride öldürüyomuş onun için antibiyotik verirken prebiyotik yoğurt yedirmek gerekiyo çok geçmiş olsun kuzuma

sümeyye ben açlıktan olcagını sanmıyorum yagızda yapıyo onu ama beni emzık niyetine kullanmak istediğinden bide ben her seferinde su veriyorum emzirmeden önce hep içiyo gecede 200ml su bitiyo

herkese kocaman selam.... burda çok yağmur var okula zor geldim valla.. gülcan ece hoşgeldiniz kızlar..

sümeyye ben açlıktan olcagını sanmıyorum yagızda yapıyo onu ama beni emzık niyetine kullanmak istediğinden bide ben her seferinde su veriyorum emzirmeden önce hep içiyo gecede 200ml su bitiyo

aynennnn katılıyorum kaan da emzik gibi kullanıyo emerken çekmiyo zaten yutkunmuyo kazayla süt gelirsede bana tekme atıyo kilo olayı gerçekten iyi oldu yaa eski resimlerime bakınca fil gibiymişim resmen

herkese kocaman selam.... burda çok yağmur var okula zor geldim valla.. gülcan ece hoşgeldiniz kızlar..

hoşbulduk hüsniyecim nasılsın okullar yarım günmü bugün seneye tr yeye dönünce bende başlıycam iznim bitiyo ama tatildede okula gidip tören yapmak zor oluyo yağmurda yaşta ertesi günü tatil ediyolardı ama oda cumartesiye rastladı dimi burdada acayip yağmur başladı havada karanlık sanki akşam olmuş gibi

ayy kızlar bende zayıflamak istiyommmm.. bade de akşamları benim burnumdan geiriyo ama sanırım benim bünye dayanıklı sizin gibi zayıflıyamadım..

hoşbulduk hüsniyecim nasılsın okullar yarım günmü bugün seneye tr yeye dönünce bende başlıycam iznim bitiyo ama tatildede okula gidip tören yapmak zor oluyo yağmurda yaşta ertesi günü tatil ediyolardı ama oda cumartesiye rastladı dimi burdada acayip yağmur başladı havada karanlık sanki akşam olmuş gibi

ayy kızlar bende zayıflamak istiyommmm.. bade de akşamları benim burnumdan geiriyo ama sanırım benim bünye dayanıklı sizin gibi zayıflıyamadım..

valla hüsniye kaç kilo fazlan var ben zayıfladım ve eşim zayıf sevmiyor..hatta hamileyken sümeyye doğurma kilo sana yakıştı diyordu..

offf 3 şise antibiyotik mi sizede çok geçmiş olsun ececim en azından bi süre tekrarlamaz harelde bizede hiç bi faydası olmadı antibiyotigin balgamı ne kaka ile nede kusma ile atmıyo p.tesi yine götürcam yeni bi şişeye başlarız muhtemelen ((
hüsniyecim sende hg cnm ben bütün işlere kendim koşturuyorum dışarı işinede kocamın hiç bi faydası yok bana dr gidilcek gülcan götür dışarı işleri hep bana bakıyo gündüzleri bişey yiyemiyorum zaten bi yagızdan kalanları akşamda gene onu doyurmaktan bana sıra gelmiyo sizin kızlarınız uslu yahu boşverin bi gr et bi ayıp örter:)))

benim zayıflamama kesinlik psikolojik ailem çok özlüyorum.üzüntüden gidiyor..ayrıca yemekte öğlen işyerinde yiyorum akşamda eymenel ortakalaşa yiyoruz kalk otur peçete ıslak mendil derken yediklerim uçup gidiyor..

selam conconlar.
gülcanım ecem bebişler hastaymış geçmiş olsun. bizimki de hasta hafiften. antibiyotik şurup kullanıyoz bakalım haftaya kontrol var umarım düzeliriz. sabah burnu tıkalı değildi otri bebeyle açmadım şimdi baya tıkalıymışç uyanınca babanem arıcak açmak için gitcem eve bu yağmurda. napalım kuzular iyi olsun da.

ben de dün hamilelik öncesi bi pantalonumun içine girebildim. hoş bu pantalon o zamanlar bol gelirdi ama hoşuma gitti. gaza geldim. azcık boğazımı tutcam. önceden de ne istesem yerdim ama fark ettim ki bu kadar tatlı şekerli şeyler yemiyormuşum. kestim bakalım inş sonuç alırım ben de.

baharcım dra götürcektiniz sende meryemde antibiyotıkmı verdi sizede kıyamam ben aliefeme şu burun tıkanıklıgı kuzucukları mahvediyo temızlemeye calışsan elletmıyolarda
kızım sen daha ne zayıflıcan heee zaten çöp gibisin kasma kendini

gülcanım kulaklarımıza vurmuş sanırım enfeksiyon. geçen ayda vardı ilerlemiş. ondan antibiyotik kullanıyoz haftaya gitcez tekrar. burnunu temizlemek gerekiyormuş canım illa ki. ali efe sildirmiyordu bile yırtıyordu kendini alıştı gibi. burnunu rahat siliyoruz otriyle çekerken de az ağlıyo artık.
bu arada baya kalın bi çöpüm anacım kalın :)))) senin gibi olsem banane banane

gülcan canım dr bana pis karı evını ılacla dedi

yaa bişey ısırıyormus. bizimkini vucut antikor üretmediğinden tepki verıyormus. evı ılaclıycaz bızde..

baharcım geçen ayda varken ozaman verseymiş keşke dr bey ilerlesin diye bekliyo bunlar, alıştı demek kuzum benim eferin ona....hehehhh sen istesende benim gibi olamazsın çok sıcak suda çekersen belki:))))
meryemcim ya yara gibi değilmiydi allah allah bak neler ögreniyoz geçmiş olsun aman bunları ne ısırıyo bilmem geçen ayda bizi ısırdı kulagı şişmişti tabi ben temiz oldugum için ilaçlama ihtiyacı duymadım evi:)))

yaa bunuda ısrıyo kasıyo mıkroba döndü yara oldu. sonrakıler yara olmadı;:) ben pisim ya bahane ile temizliycem:)

selam kizlar
ecem,gulcancim gecmis olsun bebelere hayatim kisin geldigi belli oluyor

anladım canım neyse bayram temizliginde olur:))) şaka bi yana bide bu iş çıktı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…