2009 Eylül Anneleri

of ya yarildim gulaaay cok komiksin balim sekerim ne kadar super bi ınsansin cok seviyorum seni
ay buranin sanina yakisir sekilde yaglayabildim mi acaba :)

zeynepcim yok ya daha nerdeee
henuz calisma vizemiz bile cikmadi bir ciksa insallah yavas yavas gideriz.

ebru ne iş tatlım amerika planı mı var? kızım bide amerikaya yerleşirsen artık offf diyorum...
seninle arkadaşlık yapamam taki ben japonyaya yerleşene ve oradan alışveriş yapana kadar

ya gülaycığım bize doktorumuz neden bilmiyorum ama tropikal meyva yedirmeyin dedi ve sormadan aptal gibi. birdahaki gidişte sorucam. çok merak ediyorum. niye olabilir acaba hani nakliye koşullarından dolayı mı. konteynırlarda falan geliyo gibi diceem ne alaka içini yediriyosun bilmiyorum yani sormam lazım.

ay demet gerçekten 17 tane demek, valla hasetimden çatladım, söylemesi ayıp biz de hala iki üst iki alt var... bunu yediremem kendime...

erdenay nasıl canım, yemesi falan daha iyi mi... kuzum benim ya...

ya gulaycim senin avokadondan felanda gina geldi bana heee
hic sorma bende 1 tane yetmedi 2. bakiciyi tuttum o da yetmedi eve bahcevan aldim malum evde 1-2 saksi cicek vardi. malum para b.k. soora dusundum daha yapmadigim ne gorgusuzluk kaldi diye bulamadim

ebru yaa biraz beceremedin bence bide ben denemek istiyorum. gülaaaay ebru ne muhteşemsiniz öpüyorum seviyorum bacılarım. başımın tacısınız derdimin ilacısınız?
nasıl oldu? ehehehe

yaaa ebru git kızım valla git yerleş. biz çok istiyoruz amerikaya gitmek doğa şöyle uçak yolcuğulunu çekilir hale bi getirsin kısmetse ne bilim dört yaşında mı olur beş yaşında mı kesin gidecez. teyzemin oğlu var newyorkta ama artık sizede bi uğrarız napalımmmm :)

tugbacim esim cok gitmek istiyor. oradan bir sirket calisma vizesi icin basvurdu ama hala belli olmadi.
eger cikarsa ilk once esim gider yerlesir sonra bz gideriz diye dusunuyoruz bakalim kismet.

e beni zaten biliyosunuz biraz yaşı kemale ermiş adamla evlendim o ülke senin bu ülke benim bugün mesela yemek yediricem doğaya bilemedim hangi önlüğü taksam paristen aldığımı mı yoksaaaaaaa yeni zelandadan mı yoksa zimbabveden mi velhasılı kelam üstüste taktım hepsini. sorun olur mu sizce?

ay demet gerçekten 17 tane demek, valla hasetimden çatladım, söylemesi ayıp biz de hala iki üst iki alt var... bunu yediremem kendime...

erdenay nasıl canım, yemesi falan daha iyi mi... kuzum benim ya...

aynisi sekerim surunuyorum isde yaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa ebru ne cabuk unuttun soforunuuuuuu ayip ettin simdiiiiiiiiiiiiii

tubacım burada arkadaşımın bir doktoru ilk yedirceğiniz meyve olsun demiş... ama dediğin nedenler de düşündürdü beni. ama bence tropikal meyveler alerji yapan meyveler olduğundandır canım. bence bu yüzden...

ama rüzgara ananas, mango da yedirdim, olsaydı kesin bişey olurdu.

ebrucum ayyy az daha yağlasana ne iyi geldi biliyormusun....

tugbacim esim cok gitmek istiyor. oradan bir sirket calisma vizesi icin basvurdu ama hala belli olmadi.
eger cikarsa ilk once esim gider yerlesir sonra bz gideriz diye dusunuyoruz bakalim kismet.

ne güzel olur şu zamanda aliş açısından. iki dili olur işte kafadan harika birşey olur bence. bizede çıka çıka irandan cezayirden iş çıkıyo bu ara fena yani.

ay cok supermis burasi cok ozlemisim
tugbacim iyi yapmissin bizimde alis onluklerin cirtcirtlarini sokuyor malum cok yetenekli bende iki yakasini elmas broslan tutturuveriyorum sokemiyor.

of ya simdi gitcem alisle ilgilen dur valla o yarim saat! nasil zor geliyor anlatamam
ama yokki sole 24 saat bakacak bi akrabamiz rahat edelim.

ebru zaten eşin senle niye evlendi, adamcağıza yazık, bir de utanmadan yemek yaptırıyorsun akşamları dimi... biliyorum görgüsüzsün ama bu kadar da anlayışsız olmamalısın... bir de eve o kadar para verip de içi bomboş bırakılırmı, döşemedinizmi anacım siz içini.... ama ruhsuz olunca insan işte para da boş :)

tuba sen hiç konuşma küçücük bebekle elin ülkelerine gidiyorsun, sırf etrafa hava atmak için. kır dizini otur evinde, çıkma salonundan dışarı, hatta kendini tuvalete kilitle:)

ben striptiz çubuğundan beri böyle keyifli sohbet etmemişim burada. sahi oda birilerine batmış. millet uzun donla yatağa yatmak dışında birşeyler yapmayı ters algılıyo ama olsun. yinede çubuk isteyene var yani :) oda vaaaaar oda var.

özledin mi oğluşunu. altıda mı çıkıyosun sen ebrucum işten? ev ne kadar sürüyo çıkınca?

ama hangisine? onu bulsam kilitlicemde sekiz tane tuvalet var
kızlar bu muhabbet burda kalmasın yarında bekliyorum muhakkak :)

ebru çık anacım zaten işin önünde bi limuzin bekliyordur seni, rahat rahat kurul arka koltuğa, ohh valla ....

hadi iyi akşamlar tatlım, görüşürüz...

tubacım narı sordum anacım, kaynatacaz diye nar arada kaynadı ::)

o çubuktan ben de istiyorum ya, inşallah, ama ben yatak odama değil son yağan yağmurlarla çökmesinden korktuğum salonun ortasına taktırcam anacım:)

şaka bir yana salak çatı tamircileri sen yağan yağmurlardan dolayı çatıyı yarım bırak kiremitleri sök bir de. sonra eve bir geldik gökyüzüyle bizim ev birleşmiş remen, evin içi havuz. ben cinnet geçirdim terasta ve kimse beni sakinleştiremedi uzun süre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…