ebru çık anacım zaten işin önünde bi limuzin bekliyordur seni, rahat rahat kurul arka koltuğa, ohh valla ....
hadi iyi akşamlar tatlım, görüşürüz...
tubacım narı sordum anacım, kaynatacaz diye nar arada kaynadı ::)
o çubuktan ben de istiyorum ya, inşallah, ama ben yatak odama değil son yağan yağmurlarla çökmesinden korktuğum salonun ortasına taktırcam anacım:)
şaka bir yana salak çatı tamircileri sen yağan yağmurlardan dolayı çatıyı yarım bırak kiremitleri sök bir de. sonra eve bir geldik gökyüzüyle bizim ev birleşmiş remen, evin içi havuz. ben cinnet geçirdim terasta ve kimse beni sakinleştiremedi uzun süre....
hadi demetcim hoşçakal, biz de seni bekleriz yine...
tubacım evimiz lojman aslında defalarca uyardık ama bizi kaale alan olmadı, ama son geçirdiğim cinnet sonrası şimdi apartman sakinleri bile hazır olda karşılıyorlar beni.
ayyy tubacım toparlanıyorum evet, haklısın bu siteye M.Ö. 550 lerde perslerin o zaman hükümdarlıklarını ilan ettiği zamanlarda girenler vardı dimi.kusura bakma ben de o zmanalara göre yeniyim aslında....
bu arada limuzinim kapıdaymış, haber getirdi yardımcım, çıkmam gerek :)
Öpüyorum kocaman sizleri , iyi akşamlar.
tubacım o çubuk tan mümkünse bende alabilrimiyim malum yalvarmaktan yoruldum :))
evet evet tane tane veriyorum hatta beşer tane veriyorum çok güzel yiyip yutuyo. ama bilemiyorum. ilk etapta küçükken portakal sıkacağından yarım nar yarım limon sıkıp onu veriyodum mesela ama artık yiyor.
Gecelerin kadını geldi...
İki belin lafını kıralım diye başlamışsınız. Kırmadığınız lafın beli kalmamış...
Maşallah merak ettiğimiz bütün arkadaşlar anlaşmış gibi arka arkaya topiği basmışlar:)))
Yoksa misafir olarak takılanlar sizmiydiniz gacılarrr. Çabuk itiraf edinn...
Ben de bu saatte kafayı yedim galiba ne işim var burda gidip zıbarıp yatsam iyi olacak...
Haaa bu arada şu çubuktan bana lazım değil benim hakkımı da zeynep'e verin olmaz mI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?