2009 Eylül Anneleri

evet evet tane tane veriyorum hatta beşer tane veriyorum çok güzel yiyip yutuyo. ama bilemiyorum. ilk etapta küçükken portakal sıkacağından yarım nar yarım limon sıkıp onu veriyodum mesela ama artık yiyor.

ay inanmıyorum yaa keşke bir haftalık hava tahminine bakıp başlatsaydınız gülay çok kötü olmuş onunla uğraşmak ne zor olmuştur yaaa.

tubacım evimiz lojman aslında defalarca uyardık ama bizi kaale alan olmadı, ama son geçirdiğim cinnet sonrası şimdi apartman sakinleri bile hazır olda karşılıyorlar beni.

ayyy tubacım toparlanıyorum evet, haklısın bu siteye M.Ö. 550 lerde perslerin o zaman hükümdarlıklarını ilan ettiği zamanlarda girenler vardı dimi.kusura bakma ben de o zmanalara göre yeniyim aslında....

bu arada limuzinim kapıdaymış, haber getirdi yardımcım, çıkmam gerek :)

Öpüyorum kocaman sizleri , iyi akşamlar.

tubacım evimiz lojman aslında defalarca uyardık ama bizi kaale alan olmadı, ama son geçirdiğim cinnet sonrası şimdi apartman sakinleri bile hazır olda karşılıyorlar beni.

lojman lojman lojman diyosun :) ehehehhe. evet usta milleti öyle yaa. ben o ustalar yüzünden sekiz aylık odğum yaptım valla yaa. hiç dinlemezler hep bi eksik gedik vardır birde fırçalamadan asla işlerini yapmazlar malesef.

gülaycım geçmiş olsun canım benimde salonum geçen sene fırtınada çökmüştü çok zor olmuştu

ama benim evim 3 5 katlı ya biz diğer katlarında yaşamaya devam ettik :))

orhun yazıtlarını (kitabelerini) kk eylül annelerinden almışlar öyle yazmışlar sen duymadın mı?

öptüm canım hadi iyi geceler. limuzininle iyi yolculuklar :)

tubacım o çubuk tan mümkünse bende alabilrimiyim malum yalvarmaktan yoruldum :))

ah yazık sana yaaa.. o sendin dimi e ben niye aldım ingilterelerden taşıdım sanıyosun çubuğu? habire yalvarıyorum habire yalvarıyorum bari bi çubuk işi çözer alayımda işim görülsün dedim

inan adım namım geçmiyodu adam yerine koyulur oldum çubuktan sonra :)

evet evet tane tane veriyorum hatta beşer tane veriyorum çok güzel yiyip yutuyo. ama bilemiyorum. ilk etapta küçükken portakal sıkacağından yarım nar yarım limon sıkıp onu veriyodum mesela ama artık yiyor.

ya ne limonu portakal diyecektim :) çocuğun midesini yakmışım hayalimde eheh.

Gecelerin kadını geldi...
İki belin lafını kıralım diye başlamışsınız. Kırmadığınız lafın beli kalmamış...
Maşallah merak ettiğimiz bütün arkadaşlar anlaşmış gibi arka arkaya topiği basmışlar:)))
Yoksa misafir olarak takılanlar sizmiydiniz gacılarrr. Çabuk itiraf edinn...
Ben de bu saatte kafayı yedim galiba ne işim var burda gidip zıbarıp yatsam iyi olacak...
Haaa bu arada şu çubuktan bana lazım değil benim hakkımı da zeynep'e verin olmaz mI???

Son düzenleme:

Canım merak etme çubuğun lazımı olmaz zaten. Bizde orada bunu anlatmaya çalışmıştık :) Bize de çoklazım olduğundan değil yani işin bi esprisi vardır, herşeyin bir düz yolu vardır bir de eğlenceli yolu. bu hayata bakışla alakalı. O yüzden eğlenmek istersen sanada tavsiye ederiz bir tane. lazımına falan bakma yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…