2009 Eylül Anneleri

çocuk yaptım kariyer nanay ben sümeyye sizinle daha önce karşılaşmadık herhalde..nasılsın.

sumeyye ebru bende memnun oldum :)

reyhancim iyidir nolsun
tatsizlik olmustu biraz o yuzden girmiyordum simdi iyiyim ama :)
sen nasilsin yula nasil

yulacık da iyi napsın :) geçen hafta hasta olmuştu şimdi iyi çok şükür..
ya ben buradaki tatsızlıkları anlamıyorum ya ne oluyor ne bitiyor..
aslında benim tercihim bir mail grubu oluşturup oradan yazışmak..buradan zor oluyor hep ulaşması..

bende memnun oldum tatsızlıklar normal aslında her karakterden insan var..keşke hoşgörü olsa millet olduğu gibi kabullenilse.

bugün çok sevdiğim komşum taşınıyor akşam 11 kadar eşyalarını topladık sabahta erkenden kaçtım karşılaşmamak için.yoksa dayanamazdım

inşllh arkadaş bulmak da okadar zorki .hele komşu baya vakit geçmesi gerek güvenebilmek için..

Günaydın canlar....
HIıı şu mesele iyi bakalım eğlencelik olsun bir tane:))
tugbacım geldim gitmissin
herkese gunaydin
Günaydın adaşım erken kaçmışsın yahu ben seni sorup duruyordum nerelerdesin yahu ücretsiz izne ayrılmıştın en son bakıyı kovmuştum sonra sır oldun:))
günaydın kızlar..

aynen oyle sumeyye keske herkes oldugu gibi kabullenilse
ailesi evi parasi pulu maasi isi guzelligi cirkinligi milletin diline sakiz olmasa
neyse bundan sonra olmaz insallah
Ne yi bölemiyorsunuz anlamadım gittiki ne oldu ya?? Ben en büyükünüzüm bana sormadan tartışmayı bile yasak ediyorum hepiciğinize işte o kaaa.
inşllh arkadaş bulmak da okadar zorki .hele komşu baya vakit geçmesi gerek güvenebilmek için..
Zordur ama zamanla alışırsın yokluğuna senkki aileni bırakıp gelmişsin gurbet ellere...
İbonun bir şarkısı vardı
Ha kutuplarda bir eski mo genci
ha da afrikada garip bir zenci
Farketmez ne dili ne dini rengi
Mademki insandır saygımız vardır.....
Sağgıyı eksik etmeyelim sevgiden saygıdan doğar...

vay ebru sabah sabah baya arabesk oldu..kız sen hangi ara uyudun uyandın peki..gece kuşu

Uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
Dün yaptığınız sohbete bir göz attımda koptum gülmekten , alemsiniz hem görgüsüz hem alem:))
Şimdi ise bunları yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, yakın zamanda topiğin anası gelip görürse vay benim halime yemediğim laf kalmaz...
Neyse aslında her ne kadar uzak kalsamda bazılarınızı o kadar çok özledim ki...

ebrucum hosgeldin beni sordun kimse cevap vermedi di mi :)
evdeki anneleri basimin ustunde tasimakla mesguldum o yuzdendir :)

canim benim bakiciyi cikardim 1 ay evde kaldim ama olmadi ise dondum su an yeni bir bakicimiz var insallah hersey bu sefer yolunda gidecek.
sen nasilsin korayin ameliyat islerini hallediyorsunuz galiba cok kolay gelsin
insallah hersey yolunda gidecek

vay ebru sabah sabah baya arabesk oldu..kız sen hangi ara uyudun uyandın peki..gece kuşu
Sorma yaa buğün canlı cenaze gibiyim. Midem kötü rüyamdada gebelik testi yapıyordum regli olmam gerekiyor hiçbir belirtim yok( Keşke tüplerimi bağlatsaydım sezeryanda pişman oldum vallahi.
Hoş geldin dilek. Niye kaybolup duruyorsunuz. Hem topiğin anası kim. Benim olmam lazım bende kimseciklere laf falan söylemem sen gel...

H.g adaşım vallahi net bir cevap alamadım. Birdaha gözümün önünden kaybolmayın.
Kısmetse oğlum bu kışın ameliyat olaccak bu ayın sonunda işlemlerini başlatmak için izmire gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…