gunaydin reyhan nasilsin
sumeyye ebru bende memnun oldum :)
reyhancim iyidir nolsun
tatsizlik olmustu biraz o yuzden girmiyordum simdi iyiyim ama :)
sen nasilsin yula nasil
bugün çok sevdiğim komşum taşınıyor akşam 11 kadar eşyalarını topladık sabahta erkenden kaçtım karşılaşmamak için.yoksa dayanamazdım
HIıı şu mesele iyi bakalım eğlencelik olsun bir tane:))Canım merak etme çubuğun lazımı olmaz zaten. Bizde orada bunu anlatmaya çalışmıştık :) Bize de çoklazım olduğundan değil yani işin bi esprisi vardır, herşeyin bir düz yolu vardır bir de eğlenceli yolu. bu hayata bakışla alakalı. O yüzden eğlenmek istersen sanada tavsiye ederiz bir tane. lazımına falan bakma yani :)
Günaydın adaşım erken kaçmışsın yahu ben seni sorup duruyordum nerelerdesin yahu ücretsiz izne ayrılmıştın en son bakıyı kovmuştum sonra sır oldun:))tugbacım geldim gitmissin
herkese gunaydin
günaydın kızlar..
Ne yi bölemiyorsunuz anlamadım gittiki ne oldu ya?? Ben en büyükünüzüm bana sormadan tartışmayı bile yasak ediyorum hepiciğinize işte o kaaa.aynen oyle sumeyye keske herkes oldugu gibi kabullenilse
ailesi evi parasi pulu maasi isi guzelligi cirkinligi milletin diline sakiz olmasa
neyse bundan sonra olmaz insallah
Zordur ama zamanla alışırsın yokluğuna senkki aileni bırakıp gelmişsin gurbet ellere...inşllh arkadaş bulmak da okadar zorki .hele komşu baya vakit geçmesi gerek güvenebilmek için..
Sorma yaa buğün canlı cenaze gibiyim. Midem kötü rüyamdada gebelik testi yapıyordum regli olmam gerekiyor hiçbir belirtim yokvay ebru sabah sabah baya arabesk oldu..kız sen hangi ara uyudun uyandın peki..gece kuşu
Hoş geldin dilek. Niye kaybolup duruyorsunuz. Hem topiğin anası kim. Benim olmam lazım bende kimseciklere laf falan söylemem sen gel...Uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
Dün yaptığınız sohbete bir göz attımda koptum gülmekten , alemsiniz hem görgüsüz hem alem:))
Şimdi ise bunları yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, yakın zamanda topiğin anası gelip görürse vay benim halime yemediğim laf kalmaz...
Neyse aslında her ne kadar uzak kalsamda bazılarınızı o kadar çok özledim ki...
ebrucum hosgeldin beni sordun kimse cevap vermedi di mi :)
evdeki anneleri basimin ustunde tasimakla mesguldum o yuzdendir :)
canim benim bakiciyi cikardim 1 ay evde kaldim ama olmadi ise dondum su an yeni bir bakicimiz var insallah hersey bu sefer yolunda gidecek.
sen nasilsin korayin ameliyat islerini hallediyorsunuz galiba cok kolay gelsin
insallah hersey yolunda gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?