2009 Eylül Anneleri

evet cesaret gerektiren bi iş ben bi cümle kurdum yemediğim laf kalmamıştı..

Normaldir şaşırmadım :))

dilekcim hosgeldin bizde seni cok ozledik korkma kimse kmiseyi kovamaz seninde basimizin ustunde yerin var benim diger bi gorgusuz annem :)

Hoşbulduk canım bu sıcak karşılama mesajın için tşk. Demek bir diğer görgüsüz anne benmişim eee üzüm üzüme baka baka kararır di mi zamanla birbirimize benzemiş işte:))

ebru hava atmak gibi olmasın ama ben bugün regli oldum hayatımda reglli oldum diye sevineceğim aklıma gelmezdi..
sen de topiğin üvey anası ol .nasıl üvey analardan daha çok çekinir millet..dövme beni kovma ebru

dilekcim hoşgeldin..biz yazışacağız artık burada..
boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

Hoşbulduk canım. Boşver artık niyesini niçinini dünden beri yazılanları okuyan ilgili şahıs kendini bilir nasıl olsa.
Çok geçmiş olsun canım bu arada inşallah ameliyatınızda kusursuz geçer rabbim şifa versin. O günler su gibi akıp geçsin inş..

Artistlik yapmaa. :)))
dilekcim hoşgeldin..biz yazışacağız artık burada..
boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

Alowww ben anlamadım yaa benim yokluğumda sağ sol dvasımı oldu topikte:))

Hoşbulduk canım naber nasılsın görüşmeyeli yulacık nasıl geçmiş mesajlardan okuduğum kadarıyla hastaymış galiba inş şimdi daha iyidir. Bende boşverdim o nedenle yazmaya karar verdim:)

evet iyileşti canım..ben de iyiyim işte çalışıyoruz, eve dönüyoruz aynı..
valla insanlar komplekslerinden ya da kıskançlıklarından dolayı birbirlerine laf sokuyolar diye düşünüyorum çok komik

sağ sol değil üst alt galiba..bende bişey anlamadım birgün bi kıyamet koptu tepemde benim biliyorsun. ertesi gün topiğin üyeleri değişmişti

kızlar günaydınlar herkese....

inanılmaz uykum var,gece saat 11:30 da rüzgar acayip kustu yatak yorgan berbat oldu. kuzum da nasıl ağladı.emerken sütüm fazlamı geldi ne mideden çıkardığı süt miktarına şaştım kaldım... neyse sütümle hava atayım size.... bi bunla hava atmamıştım....

dilekcim senin de burada olduğuna nasıl sevindim bilemezsin. senin araştırmacı kişiliğinden faydalanacaz tekrar yeniden ..... ohhh be bütün sevdiklerim burada eskisi gibi, güzel günler bizimle olsun....

ebru hastalığın artistiliği nasıl olur..ohhhhhhh öyle güzel belim ağrıyorki arada karnımada sancı giriyor sormayın keyfime..erkekler arasında çalışırken yaşanan tedirginliği ifade edebileceğim güzel bi kelime yok

ooo kimler gelmis kimler gelmis
hosgeldin gulaycim naber
ali de dun aksam saat 21:30 da bi uyandi 11 e kadar uyumadi
biliyosun ben fazla ilgilenmiyeyim is olmasin diyye alisi saat 7 de dayakla uyutuyorum

heralde cok emdi sipan gece farketmeden oyuzden cikardi hepsini
cok gecmis olsun

sağ sol değil üst alt galiba..bende bişey anlamadım birgün bi kıyamet koptu tepemde benim biliyorsun. ertesi gün topiğin üyeleri değişmişti
Hee biliyorum o günüü:)) Ama eskiyi bilemiyorum.
Yaa bende kendimi kötü hissdiyorum hatta aile hekimine mi gitsem belki istirahat falan verir.

geçmiş olsun canım..belki üşütmüştür..nane limon ya da ıhlamur içir istersen

ben kayınvaidemle hava atarım en iyi laf saokan kayınvalide bende..dün akşam eymeni almaya gittik mantar yemeği yapmış ben sevmem eşime illa akşam kalın birlikte yiyelim dedi eşimde yok üniformalıyım rahat edmiyorum eve gidelim yorgunum falan dedi.oda sümeyye aç kalır diye gidiyorsan onada makarna yaparız dedi..eşimde yok dedi kalktık kadının bi kötüsüne gitmiş kapıda hala sanki eve gitsen sümeyye sana 3 çeşirt yemek yapacak dedi....eşim kıskanmıyor ama kayınvalidem tarafından kıskanılmak daha başka ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…