evet cesaret gerektiren bi iş ben bi cümle kurdum yemediğim laf kalmamıştı..
dilekcim hosgeldin bizde seni cok ozledik korkma kimse kmiseyi kovamaz seninde basimizin ustunde yerin var benim diger bi gorgusuz annem :)
Uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
Dün yaptığınız sohbete bir göz attımda koptum gülmekten , alemsiniz hem görgüsüz hem alem:))
Şimdi ise bunları yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, yakın zamanda topiğin anası gelip görürse vay benim halime yemediğim laf kalmaz...
Neyse aslında her ne kadar uzak kalsamda bazılarınızı o kadar çok özledim ki...
reyhancim sana ozel mesaj attim gordun mu :)
Sorma yaa buğün canlı cenaze gibiyim. Midem kötü rüyamdada gebelik testi yapıyordum regli olmam gerekiyor hiçbir belirtim yok( Keşke tüplerimi bağlatsaydım sezeryanda pişman oldum vallahi.
Hoş geldin dilek. Niye kaybolup duruyorsunuz. Hem topiğin anası kim. Benim olmam lazım bende kimseciklere laf falan söylemem sen gel...
H.g adaşım vallahi net bir cevap alamadım. Birdaha gözümün önünden kaybolmayın.
Kısmetse oğlum bu kışın ameliyat olaccak bu ayın sonunda işlemlerini başlatmak için izmire gideceğiz.
dilekcim hoşgeldin..biz yazışacağız artık burada..
boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
Artistlik yapmaa. :)))ebru hava atmak gibi olmasın ama ben bugün regli oldum hayatımda reglli oldum diye sevineceğim aklıma gelmezdi..
sen de topiğin üvey anası ol .nasıl üvey analardan daha çok çekinir millet..dövme beni kovma ebru
dilekcim hoşgeldin..biz yazışacağız artık burada..
boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
Hoşbulduk canım naber nasılsın görüşmeyeli yulacık nasıl geçmiş mesajlardan okuduğum kadarıyla hastaymış galiba inş şimdi daha iyidir. Bende boşverdim o nedenle yazmaya karar verdim:)
Hee biliyorum o günüü:)) Ama eskiyi bilemiyorum.sağ sol değil üst alt galiba..bende bişey anlamadım birgün bi kıyamet koptu tepemde benim biliyorsun. ertesi gün topiğin üyeleri değişmişti
Yaa bende kendimi kötü hissdiyorum hatta aile hekimine mi gitsem belki istirahat falan verir.ebru hastalığın artistiliği nasıl olur..ohhhhhhh öyle güzel belim ağrıyorki arada karnımada sancı giriyor sormayın keyfime..erkekler arasında çalışırken yaşanan tedirginliği ifade edebileceğim güzel bi kelime yok
kızlar günaydınlar herkese....
inanılmaz uykum var,gece saat 11:30 da rüzgar acayip kustu yatak yorgan berbat oldu. kuzum da nasıl ağladı.emerken sütüm fazlamı geldi ne mideden çıkardığı süt miktarına şaştım kaldım... neyse sütümle hava atayım size.... bi bunla hava atmamıştım....
dilekcim senin de burada olduğuna nasıl sevindim bilemezsin. senin araştırmacı kişiliğinden faydalanacaz tekrar yeniden ..... ohhh be bütün sevdiklerim burada eskisi gibi, güzel günler bizimle olsun....
KIzlar ben gidiyorum. Buğün mesai bitmez bölee. Öptüm hepiciğinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?