evet iyileşti canım..ben de iyiyim işte çalışıyoruz, eve dönüyoruz aynı..
valla insanlar komplekslerinden ya da kıskançlıklarından dolayı birbirlerine laf sokuyolar diye düşünüyorum çok komik
kızlar günaydınlar herkese....
inanılmaz uykum var,gece saat 11:30 da rüzgar acayip kustu yatak yorgan berbat oldu. kuzum da nasıl ağladı.emerken sütüm fazlamı geldi ne mideden çıkardığı süt miktarına şaştım kaldım... neyse sütümle hava atayım size.... bi bunla hava atmamıştım....
dilekcim senin de burada olduğuna nasıl sevindim bilemezsin. senin araştırmacı kişiliğinden faydalanacaz tekrar yeniden ..... ohhh be bütün sevdiklerim burada eskisi gibi, güzel günler bizimle olsun....
Valla nazar değdiricez Gülcan , o resimlere baktığımda bnimde ilk dikkatimi çeken o oldu, maşallah manken gibi olmuş hanım. Bir yerlerini kaşı gülcancım , etrafta şişman çok nazar mazar değer valla:)))gulcan hosgeldin gordum seni
nasilsin yagiz nasil
facebookta ne guzeldi resimleriniz bakmaya doyamadik valla
fistik olmus cikmissin darisi bizim basimiza diyorum
günaydınnnn
artık girmeyen arkadaşları görünce çok mutlu oldum ebru dilek gülay hoşgeldiniz arkadaşlar
kizlar cocuklara tv seyrettiriyor musunuz
ben hafta sonu yarim saat felan baby tv actim cok hosuna gitti
aslinda her yerde en az 2 yasina kadar tv den uzak tutun diyor ama cizgi filmi gorunce oyle tepkiler verdi ki acaba belli bir sureyi gecirmeden izletsem mi ona uygun programlari diye dusunmedim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?