2009 Eylül Anneleri

günaydınlar herkeseeeee
giremiyorum birkaç gündür
ben iş yerimde yine birim değiştirdim :) :)
bu sefer istediğim yere geçtim çok şükür
artık daha çok şantiyelerde olacağım için pek giremeyebilirim
ama yine de okurum sizi fırsat buldukça
anladığıma göre dün güzel muhabbetler olmuş
geçmişe bi dalayım bakayım

reyhancım üşütmekten değil sanırım, ilk önce muhallebi yedirdim sonrada emzirmeye kalktım, emerken sanırım mide son haddine kadar doldu canım, çünkü çıkardığı miktar az uz değildi...

ebru kıyamam alişe , lütfen döverek uyutma :) eğer bakamıyorsan bu kadar adamla bana yolla ben sana okul çağına geldiğinde alişi gönderirim.... ha o zmanada benim rahatım bozulmasın diyorsan zaten alişle rüzgarı kertmiştik, düğününe çağırırım:) olmaz mı.

reyhancım sen de lütfen sürekli yurtdışından bahsetme canım, bizden iş gezilerini gizle... yurtdışına gitmek, oradan alışveriş yapmak bize anlatalıcak en kötü şey.... kıskançlık krizine sokma beni....

günaydınnnn
artık girmeyen arkadaşları görünce çok mutlu oldum ebru dilek gülay hoşgeldiniz arkadaşlar

kizlar cocuklara tv seyrettiriyor musunuz
ben hafta sonu yarim saat felan baby tv actim cok hosuna gitti
aslinda her yerde en az 2 yasina kadar tv den uzak tutun diyor ama cizgi filmi gorunce oyle tepkiler verdi ki acaba belli bir sureyi gecirmeden izletsem mi ona uygun programlari diye dusunmedim degil

ebru ne yarım saati bizim tv herdaim açık .müzik kannalarını çok seviyor yemek yerken ve uyurken müzk olacak

tşk.ederim ebrucum dünde burdaymışsınız yagız bey müsade ederse geçmişe bakcam inş.
espriler havada uçuşuyo hiçbirini anlamıyorum olayları bilmediğim için ama sizleri burda görmek gerçekten çok güzell
ben tv yi çok olmamak kaydı ile izlettiyorum ne yalan söyleyim reklamları çok seviyo((

kızlar sağolun ya
evet ebrucum daha iyi olacak bu birim
aslında ben zaten forumda çok aktif yazabilen biri değildim
şimdi de şantiye zamanlarım dıında yazmaya çalışıcam
tv den bahsetmişsin
benim kızıma annem bakıyor biliyorsun
ben izletmesem de anneme bunu yaptırmam olanaksız
eda sadece reklamları izliyor onun dışında dönüp bakmıyor tv ye
ama ben sürekli izletilmediği sürece çok da zarar vereceğini düşünmüyorum
zaten nereye kadar tamamen kaçırabiliriz ki tv den

Anlayamadığım altlı üstlü oturmuyoruz ki neyi paylaşamıyoruz neyi kıskanıyoruz acaba aramızdaki bunca km'ye rağmen?Herkesin evi başka , işi başka , yurdu başka.
Ayy allah korusun o tarz insanlarla komşu olmakta bir başka zordur herhalde rabbim sabır versin çevresindekilere, en çok ta kayınpederine:)))

Günaydın Gülaycım öncelikle çok geçmiş olsun rüzgarcığa, kıyamam ona ben ama oluyor böyle şeyler ara ara. Çok takma kafana annesi bugün rüzgar nasıl olsa kapatır o açığı..
Dediğin gibi bir hava atmadığın sütün kalmıştı onunla da att bak şimdi kıskançlıktan ne yapsam acaba ben, şimdi hemen bir telefon açayım eşime de akşama gelirken bir holstein getirsin gelsin eve bahçeye bağlar bol bol yararlanırız etinden sütünden:)
Bende çok mutluyum yeniden sizlerin arasında olmaktan umarım hep böyle devam eder yani bizbize:) Şimdi sen böyle diyorsun yaa hani araştırmacı kişiliğin falan ben sana onun diğer adını söyleyeyim onu kullan lütfen en azından yüzüme böyle desenizde arkamdan çok bilmiş ukala şey diyebilirsiniz:))
Aminnn canım ..

gulcan hosgeldin gordum seni
nasilsin yagiz nasil
facebookta ne guzeldi resimleriniz bakmaya doyamadik valla
fistik olmus cikmissin darisi bizim basimiza diyorum
Valla nazar değdiricez Gülcan , o resimlere baktığımda bnimde ilk dikkatimi çeken o oldu, maşallah manken gibi olmuş hanım. Bir yerlerini kaşı gülcancım , etrafta şişman çok nazar mazar değer valla:)))

eymen müziklke uyuyor. hatta sevdiği şarkıları tlf kaydettim misafirlikte falan tlf sesiyle uyuyor hatta o olmazsa ses çıkaran oyuncaklarının sesiyle uyuyor...

oyle tabi hicbir seyden kacilmiyor. iste ne kadar kurtrabilirsek ona cabamiz
biliyorsun biz aliye biskuvi ekmek vs. seyleri vermiyoruz ama artik buyudu misafirlige gitsek disari ciksak direk gordugunu istiyor sipa
vermeyince ortaligi yikiyor bizde o zamanlar engel olamiyoruz

eylül çok sevindim, ben de aktif bir pozisyonda çalışmayı tercih ederim, süper olmuş birim değişikliğin... inşşah şantiyelerde erkeklerin pabucunu dama attırırsın.

dilekcim valla sütüm biterse eşim Hollanda ile görüşme içinde, kargo uçağıyla bize inek yolluyacaklar. malum rüzgar günde 5 litre süt içiyor: seviyorum seni ya inşallah hep birlikte olacaz.

gülcan valla seni görünce face resimlerini ağzım açık kaldı, nasıl başardın diye sormucam çünkü yağızın varken zor olmadı heralde camım. kilolar bir bir gitti. ama çok iyi olmuş. darısı bana ya... valla emzirenler kilo verir olayı küllüyen yalan. 14 ay boyunca bir fiil emziriyorum. hastaneden çıkarken 65 kiloydum yine 65 im...

dilek yazini begencektim ama kaldirmislar goruyon mu :)

sumeyyecim hani uyaran olunca iyi uyuyamaz diyorlar ya muzik kanali seyredince etkiledi mi uykusunu diye sordum
bizde alisi muzikle uyutuyoruz bu ara

günaydınnnn
artık girmeyen arkadaşları görünce çok mutlu oldum ebru dilek gülay hoşgeldiniz arkadaşlar

Gülcancım valla bende çok mutluyum yeniden aranızda olmaktan sağol.
Hoşbulduk...

Gündüzleri KV baktığı için istesemde engel olamam kadında haklı tüm gün ne yapsın evde o izliyor Defnede sanırım sadece reklamları izliyor bunun dışında tv ile pek arası yok ama bende yeni yeni bir kaç gündür babt TV açıyorum nasıl hoşuna gidiyor kahkalar alkışlar , o tv izlerken onu kucağıma alıp tepkilerini izlemek o kadar zevkli benim için bu nedenle 15 - 20 dk. falan baby tv izliyor bazı geceler.

ebru engel olamıyorsan dediğin gibi, ben baby tv açıyorum bazen,, zaten diğer kanallar ilgisine çekmiyor. ama evde mesela o ve ben varken wc ye gideceksem baby tv açıyorum. en azından oyalıyor. ama sürekli açsam baby tv yi izlermi uzun süre bilmiyorum, ama kısa süreliğine çok güzel bakıyor, hatta orada garip yaratıkların el hareketlerini falan yapıyor.

gulay yaa ben dogumdan sonra kilo alanlardanim biliyor musun
resmen dogumdan sonra verdigim kilolarin 3 unu geri aldim
zaten fotograflardaki kadar da guzel deilim hem cirkinim hem siskoyum anlayacagin
ama kararliyim vercem rejime basladim acim hollanda mollanda deme o inegi yerim valla

günayddııınnnn arkadaşlarım nasılsınız?

biz iyiyiz bayağıdır oğlum keyifsizdi dişlerden kusmalarımız vardı
bu sabah bi baktımmmm azı dişi patlamış
ben kesici ve köpek dişi beklerken şok oldum

umarım sizde de herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…