eylül çok sevindim, ben de aktif bir pozisyonda çalışmayı tercih ederim, süper olmuş birim değişikliğin... inşşah şantiyelerde erkeklerin pabucunu dama attırırsın.
dilekcim valla sütüm biterse eşim Hollanda ile görüşme içinde, kargo uçağıyla bize inek yolluyacaklar. malum rüzgar günde 5 litre süt içiyor: seviyorum seni ya inşallah hep birlikte olacaz.
gülcan valla seni görünce face resimlerini ağzım açık kaldı, nasıl başardın diye sormucam çünkü yağızın varken zor olmadı heralde camım. kilolar bir bir gitti. ama çok iyi olmuş. darısı bana ya... valla emzirenler kilo verir olayı küllüyen yalan. 14 ay boyunca bir fiil emziriyorum. hastaneden çıkarken 65 kiloydum yine 65 im...
dilek yazini begencektim ama kaldirmislar goruyon mu :)
sumeyyecim hani uyaran olunca iyi uyuyamaz diyorlar ya muzik kanali seyredince etkiledi mi uykusunu diye sordum
bizde alisi muzikle uyutuyoruz bu ara
reyhancım üşütmekten değil sanırım, ilk önce muhallebi yedirdim sonrada emzirmeye kalktım, emerken sanırım mide son haddine kadar doldu canım, çünkü çıkardığı miktar az uz değildi...
ebru kıyamam alişe , lütfen döverek uyutma :) eğer bakamıyorsan bu kadar adamla bana yolla ben sana okul çağına geldiğinde alişi gönderirim.... ha o zmanada benim rahatım bozulmasın diyorsan zaten alişle rüzgarı kertmiştik, düğününe çağırırım:) olmaz mı.
reyhancım sen de lütfen sürekli yurtdışından bahsetme canım, bizden iş gezilerini gizle... yurtdışına gitmek, oradan alışveriş yapmak bize anlatalıcak en kötü şey.... kıskançlık krizine sokma beni....
dileeeeeeeeeeeeeeeekkkk canım hoşgeldin özledik seni çok
defne su nasıl? yaramazlık yapıomu?
yokk canım ya tam uykuya dalacağı an slov müzik açıyorum ama müziksiz hayatta uymaz..uykusuda normal yani ...
yazılan tek kelimeye bile cevap vermeyeceğim diye kendi kendime söz verdim. belli ki çok doldurmuşlar sizi. tek ricam var 72 yaşındaki kadınla ilgili yorum yapmayın. o zaman bu kadar sakin durup susacağımı sanmıyorum. o kadın 72 yaşında 50 senedir yaşadığı şehri bıraktı ve 2 aylıktan beri oğluma bakıyor. onun emeğine 24 saat bakıcı tarzında yaklaşılması hiç hoş değil.
gülay sağol canım
erkekler de neymiş tozunu attırıcam şantiyelerin :)
bu arada size şunu söylemek istiyorum GÖZGÜSÜZLERRRRR
ben varoş kaldım aranızda yaww
ezikmiyim ben şimdi
ay ne tatlı muhabbet olmuş dün
inşallah bundan sonra da böyle devam eder
ayrıca gülcan zayıflığın konusunda arkadaşlara katılıyor seni kın kın kınıyor ve de hasetimden çatlıyorum
gülay dediğin gibi emzirme kilo verdirir yalanına inanmicam ben de artık
ay uzun yazdım ama şunu da yazim bari
kızlar şu internetteki alışveriş sitelerinden birinde pediped marka ayakkabı indirime girmiş 130 liralık ayakkabılar 40a düşmüş
çok iyi bir marka diye biliyorum ben sipariş vericem siz de bakın isterseniz
bahar biz sadece arkamızdan konuşulmasına kızdık..burda güzel güzel yazışılırken, türkiyenin heryerinden arkadaşlıklar edinilmişken insanların birbirinin arkasından konuşması hiç hoş değil..neyi paylaşamıyoruz ki?
ebrucum şimdi gördüm işe başlamışsın tekrar hayırlı olsun bu seferki bakıcınız gönlünüze göre olur inş.
gülaycım sizede çok geçmiş olsun hem geceniz için hemde çatı mevzusu için :)))
dilekcim tabi sen benım 38 haftalık 80 kiloluk halimi görmüştün şimdi ondan 2 tane çıkar 48kiloları gördüm azcık bende havamı atayım :)))
güzel yorumlarınız için hepinize mersi:)))
yazılan tek kelimeye bile cevap vermeyeceğim diye kendi kendime söz verdim. belli ki çok doldurmuşlar sizi. tek ricam var 72 yaşındaki kadınla ilgili yorum yapmayın. o zaman bu kadar sakin durup susacağımı sanmıyorum. o kadın 72 yaşında 50 senedir yaşadığı şehri bıraktı ve 2 aylıktan beri oğluma bakıyor. onun emeğine 24 saat bakıcı tarzında yaklaşılması hiç hoş değil.
gülay sağol canım
erkekler de neymiş tozunu attırıcam şantiyelerin :)
bu arada size şunu söylemek istiyorum GÖZGÜSÜZLERRRRR
ben varoş kaldım aranızda yaww
ezikmiyim ben şimdi
ay ne tatlı muhabbet olmuş dün
inşallah bundan sonra da böyle devam eder
ayrıca gülcan zayıflığın konusunda arkadaşlara katılıyor seni kın kın kınıyor ve de hasetimden çatlıyorum
gülay dediğin gibi emzirme kilo verdirir yalanına inanmicam ben de artık
ay uzun yazdım ama şunu da yazim bari
kızlar şu internetteki alışveriş sitelerinden birinde pediped marka ayakkabı indirime girmiş 130 liralık ayakkabılar 40a düşmüş
çok iyi bir marka diye biliyorum ben sipariş vericem siz de bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?