2009 Eylül Anneleri

yokk canım ya tam uykuya dalacağı an slov müzik açıyorum ama müziksiz hayatta uymaz..uykusuda normal yani ...

Doğru kız Hollandadan gelirse ithal olur belki daha iyi süt verir bizde ordan getirtelim o zaman işte bunun için seviyorum burayı doğru tavsiyeler doğru yorumlar hayat sayenizde daha kolay:)) Bende seni seviyorum canım benim.

dilek yazini begencektim ama kaldirmislar goruyon mu :)

sumeyyecim hani uyaran olunca iyi uyuyamaz diyorlar ya muzik kanali seyredince etkiledi mi uykusunu diye sordum
bizde alisi muzikle uyutuyoruz bu ara

Tühh allah bak sen. Neyse beğenmiş kadar oldun:)

yaaaaa eşim geldi yurtdışından yeni..getirdiklerini anlatsam mı?

ben brainy baby cdleri almıştım yulaya..1 yaşından beri günde 1 saat onları izliyoruz. akşamları.
reklam ve klip çok zararlıymış..ani geçişler olduğu için..onları seyretmemesine dikkat ediyorum

tülaycım gözünüz aydın olsun..bu dişler bitmeden çocuklara rahat yok eymen dişinin tekini patlatamadı mosmor oldu dişinin yeri diş doktoruda masaj yapın geçmezse getirin açayım dedi. morartısı azaldı inşllh patlatır..

dileeeeeeeeeeeeeeeekkkk canım hoşgeldin özledik seni çok
defne su nasıl? yaramazlık yapıomu?

Hoşbulduk canım benimmmmmm... Çok geçmiş olsun paşama. Bende çok özledim sizleri. Defne Su iyi , iyice cazgır oldu zaten. Halil İbrahim me yapıyor?

yokk canım ya tam uykuya dalacağı an slov müzik açıyorum ama müziksiz hayatta uymaz..uykusuda normal yani ...

Oooo eymencik duygusal adam olacak herhalde, karısı yaşadı ilerde:))

ebrucum şimdi gördüm işe başlamışsın tekrar hayırlı olsun bu seferki bakıcınız gönlünüze göre olur inş.

gülaycım sizede çok geçmiş olsun hem geceniz için hemde çatı mevzusu için :)))

dilekcim tabi sen benım 38 haftalık 80 kiloluk halimi görmüştün şimdi ondan 2 tane çıkar 48kiloları gördüm azcık bende havamı atayım :)))
güzel yorumlarınız için hepinize mersi:)))

yazılan tek kelimeye bile cevap vermeyeceğim diye kendi kendime söz verdim. belli ki çok doldurmuşlar sizi. tek ricam var 72 yaşındaki kadınla ilgili yorum yapmayın. o zaman bu kadar sakin durup susacağımı sanmıyorum. o kadın 72 yaşında 50 senedir yaşadığı şehri bıraktı ve 2 aylıktan beri oğluma bakıyor. onun emeğine 24 saat bakıcı tarzında yaklaşılması hiç hoş değil.

kesinlikle hayatında müzik olacak hava atmak gibi olmasın ama flüt çalıyor oğlum en sevdiği oyuncak..hatta boıru şeklinde ne bulsa ağzında üflemeye bayılıyor.evde fareli köyün kavalcısı gibi dolanıyor..

gülay sağol canım
erkekler de neymiş tozunu attırıcam şantiyelerin :)
bu arada size şunu söylemek istiyorum GÖZGÜSÜZLERRRRR
ben varoş kaldım aranızda yaww
ezikmiyim ben şimdi
ay ne tatlı muhabbet olmuş dün
inşallah bundan sonra da böyle devam eder
ayrıca gülcan zayıflığın konusunda arkadaşlara katılıyor seni kın kın kınıyor ve de hasetimden çatlıyorum
gülay dediğin gibi emzirme kilo verdirir yalanına inanmicam ben de artık
ay uzun yazdım ama şunu da yazim bari
kızlar şu internetteki alışveriş sitelerinden birinde pediped marka ayakkabı indirime girmiş 130 liralık ayakkabılar 40a düşmüş
çok iyi bir marka diye biliyorum ben sipariş vericem siz de bakın isterseniz

bahar biz sadece arkamızdan konuşulmasına kızdık..burda güzel güzel yazışılırken, türkiyenin heryerinden arkadaşlıklar edinilmişken insanların birbirinin arkasından konuşması hiç hoş değil..neyi paylaşamıyoruz ki?

evet çok iyi bir marka ama yürüyorsa uzun süre kullanamayabilirsin..patik gibi onlar..

yeni görevin hayırlı olsun :)

dediğim gibi reyhan bu konuşulanlara artık cevap vermicem çünkü üstüme alınmış sayılıyorum ozaman söylemediğim sözleri. burdaki konu bunlardan habersiz olan yaşlı ve saygıdeğer bir kadının ağza sakız edilmeye çalışılması ki onunla ilgili duyduğum başka sözler de var. o insanla ilgili tek kelime daha edilmesin o kadar.

Doğru söylüyorsun canım şimdi maşallahın var hem kendi hem yüreği güzel arkadaşım.

Bence kendi kendine alınganlık yapıyorsun bahar şu an burda bulunanların biri bile babaanen için en küçük kötü bir söz söyleyecek ya da ima edecek kişilikte insanlar değilller , sen yanlış adreste arıyorsun o kişiyi. Eli öpülecek kadın babaannen kendisine burdan sonsuz saygılar ve sevgiler...

Aaa hangi site hemen bende bakayım.

ay evet reyham benim eşimde amerikadan geldi, rüzgara valla toplamış gelmiş amerikayı burberry, calvin klein inanılmaz süper şeyle rbir görsen 5000 dolar harcadım diyor ama kesin kızmayım diye çünkü kıyafetler en az bir 10000 dolar tutar. hatta bir de kargo uçağı kiralamış getirdiklerini taşımak için.

baby einstein cdleri ni çıkartan şirket açıklama yapmış, yeni değil ama çok oluyor. çocuğa savundukları etkiyi yapmadıkları vs. konusunda geçen eşim bahsediyor. ama ben de bu aralar düşünüyorum birşey almayı. sen memnunmusun reyhan.

sümeyye inş. canım

dilekçim çok sevindim kuzucuğun ii olmasına inan hepsi kuduruk bu aralar
halil ibrahim ii uyuyor biraz sonra uyanır gezmeye gidicez bu gün nasipse aslında rahatsızım bende ama değişiklik olsun oğluma die gidicem

gülcaaaaaannnnn
kusuruma bakmadın umarım gelen giden oldu malum 29 ekim tatili yeğenler geldi gitti
üstüne ben rahatsızlandım..soryyy canım yaa

eylul bizde pediped kullaniyoruz cok rahat yuruyor ali onlarla
indirimi gordum aldim bende internetten ama ayagina kucuk oldu
orda bir ayak olcu cizelgesi var ondan da olcmustuk sozde ama yine de kucuk oldu
tavsiye bi numara buyuk al ne olur ne olmaz

reyhan sağol tebriğin için
ama ev ayakkabısı gibi değil ki bunlar
bildiğin tabanlı ayakkabı
dilek burdan adres verilebiliyor mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…