sümeyye inş. canım
dilekçim çok sevindim kuzucuğun ii olmasına inan hepsi kuduruk bu aralar
halil ibrahim ii uyuyor biraz sonra uyanır gezmeye gidicez bu gün nasipse aslında rahatsızım bende ama değişiklik olsun oğluma die gidicem
gülcaaaaaannnnn kusuruma bakmadın umarım gelen giden oldu malum 29 ekim tatili yeğenler geldi gitti
üstüne ben rahatsızlandım..soryyy canım yaa
reyhan sağol tebriğin için
ama ev ayakkabısı gibi değil ki bunlar
bildiğin tabanlı ayakkabı
dilek burdan adres verilebiliyor mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sana
ay evet reyham benim eşimde amerikadan geldi, rüzgara valla toplamış gelmiş amerikayı burberry, calvin klein inanılmaz süper şeyle rbir görsen 5000 dolar harcadım diyor ama kesin kızmayım diye çünkü kıyafetler en az bir 10000 dolar tutar. hatta bir de kargo uçağı kiralamış getirdiklerini taşımak için.
baby einstein cdleri ni çıkartan şirket açıklama yapmış, yeni değil ama çok oluyor. çocuğa savundukları etkiyi yapmadıkları vs. konusunda geçen eşim bahsediyor. ama ben de bu aralar düşünüyorum birşey almayı. sen memnunmusun reyhan.
ay evet reyham benim eşimde amerikadan geldi, rüzgara valla toplamış gelmiş amerikayı burberry, calvin klein inanılmaz süper şeyle rbir görsen 5000 dolar harcadım diyor ama kesin kızmayım diye çünkü kıyafetler en az bir 10000 dolar tutar. hatta bir de kargo uçağı kiralamış getirdiklerini taşımak için.
baby einstein cdleri ni çıkartan şirket açıklama yapmış, yeni değil ama çok oluyor. çocuğa savundukları etkiyi yapmadıkları vs. konusunda geçen eşim bahsediyor. ama ben de bu aralar düşünüyorum birşey almayı. sen memnunmusun reyhan.
reyhan sağol tebriğin için
ama ev ayakkabısı gibi değil ki bunlar
bildiğin tabanlı ayakkabı
dilek burdan adres verilebiliyor mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sana
eylul bizde pediped kullaniyoruz cok rahat yuruyor ali onlarla
indirimi gordum aldim bende internetten ama ayagina kucuk oldu
orda bir ayak olcu cizelgesi var ondan da olcmustuk sozde ama yine de kucuk oldu
tavsiye bi numara buyuk al ne olur ne olmaz
gülay o site üyelik istiyor değilmi markafoni gibiay siteyi yazsak yasak mı oluyor, o zaman siteye limon diyeyim olurmu, yada liman....
ebru ben zaten kalıbını tahmin edemediğim için bikaç numara büyük alıyorum
nasılsa eninde sonunda o numaraya gelicek diye
dediğin gibi küçük olmasın da ...
ay siteyi yazsak yasak mı oluyor, o zaman siteye limon diyeyim olurmu, yada liman....
akşam baktım bende cdlere bayram sonrası sipariş vereyim..daha türkçe kelime bilmiyor r ama bbakarsın ingilizce şakımaya başlar..mum mum diye dolanır..
bahar hassasiyetinde haklısın konuyu bilmiyorum ama burda seni sık sık göremediğime üzüldüm..keşke ...........
süpersin yaaa
bilmiyorum canım ne yasak ne yasak değil
o zaman şöyle diyelim
limon ve mango meyvesi
hiç anlaşılmadı di mi :)
ay siteyi yazsak yasak mı oluyor, o zaman siteye limon diyeyim olurmu, yada liman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?