2009 Eylül Anneleri

Gez canım bizim içinde gez havan değişir.

reyhan sağol tebriğin için
ama ev ayakkabısı gibi değil ki bunlar
bildiğin tabanlı ayakkabı
dilek burdan adres verilebiliyor mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sana

Tamam canım o zaman özelden yolla adresi. Sağol.

güle güle kullansın kuzucuk cicilerini sağlıklı günlerde inş.

evet okumuştum ben..
bizim ki akıllı bebek seti..şu anda ingilizce cd sini çok sviyor..bir sürü kavram var..hem türkçesini hem ingilizcesini gösteriyor..sıkılmadan izliyor onu..e bebek te indirim var oradan almıştım ben çok memnunum

eylül canım ben baktım çok iyi, hatta teredüt ettim alıp almama konusunda....

tülay hoşgeldin canım.....

yaşlılara saygım sonsuz, ağzımdam tek laf çıkmaz. ama bizim hakkımızdan da konuşulunca biz saygıyı haketmiyormu oluyoruz. sadece konuşulmayacak insanlar yaşlılar değil malesef, buradaki yazışan arkadaşlarımızın arkasından da konuşulmaması lazım ama bazıları maşallah demediklerini bırakmamış, sesimiz çıkmıyor edebimizle susuyoruz burada diye almışlar başlarını gitmişler, vermişler veriştirmişler. neyse burada keyifli yazışmalarımızın tadını kaçırmak istemiyorum şimdi...

ebru ben zaten kalıbını tahmin edemediğim için bikaç numara büyük alıyorum
nasılsa eninde sonunda o numaraya gelicek diye
dediğin gibi küçük olmasın da ...

akşam baktım bende cdlere bayram sonrası sipariş vereyim..daha türkçe kelime bilmiyor r ama bbakarsın ingilizce şakımaya başlar..mum mum diye dolanır..
bahar hassasiyetinde haklısın konuyu bilmiyorum ama burda seni sık sık göremediğime üzüldüm..keşke ...........

sümeyye aslında ben de evham yaptım daha köpek ve kesici dişi yokken azısı patladı yanıda kabarık bana kalsa diş dr una gidip gelmiştim ama eşim gerek yok deyip engelledi beni
yani daha soğukkanlıdır kendisi böle durumlarda da

gülay saygıyı herkes hak ediyor tabi ki. benim söylediğime inanılan şeylerle ilgili herşeyi ama herşeyi konuşun. benle ilgili de konuşun. belli çok üzülmüşsünüz çünkü. bunlara sebep olanlar Allahlarından bulsunlar o zaman. ama tekrarlıyorum konu babaneme dayanırsa ona 24 saat bakıcı yok hizmetçi lafları atılırsa kısacası benle ilgili nasıl olsa babanesi bakıyor akrabası var tarzında konuşulursa o zaman kendimden ben bile korkarım. bu konudaki beyanımın gayet açık olduğunu düşünüyorum. burda olmayan kişileri de uyarın yeri gelince.

ebru ben zaten kalıbını tahmin edemediğim için bikaç numara büyük alıyorum
nasılsa eninde sonunda o numaraya gelicek diye
dediğin gibi küçük olmasın da ...

canım şöle bi öneri yapabilrim sana ben evde bi karton üzerine ayağı basılıyken çizip kesiyorum..ayakkabı alırken içine koyup ölçüyorum ... böyle yapılmalıymış ve şimdiye kadar aldığım ayakkabılarla çok rahat yürüyor oğlum ne büyük ne küçük naçizane bi fikir

yok ya ingilizce öğrensin diye izletmiyorum ben

evet evet üyelik istiyor.... ay bu siteler alışverişi tetikliyor ya, hatta ya mango da yada limonda yarın inci var, saatimi 7:30 a kurup sabah ihale ye katılacam hemen.... çok heyecanlıyım umarım inci ihalesinden birşeyler alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…