gule gule tulay
dilek benimde calismam gerekiyordu baslayamadim bir turlu artik ogleden sonraya sakliyorum kendimi
hosgeldin tugba
sabah bi gorunup kacmissin
nabersin var mi yeni kose yazisi
Bende öyle yapardım ama toplantı keyfimi beklemez ki:)) Başladım çalışmaya bir yandan buraya da göz atıyorum:)) Off mutfaktanda yemek kokuları geliyor açıkmışım galiba:)
kızlarla cd lerle ilgilide ben hem einstein baby nin bir kaç cd sini hemde yine yüzde elliden brain baby leri aldım. brain babylerde sağ beyin ve sol beyin diye iki cd var. dokuz aydan beri seyrettiriyorum onlara çok güzel tepkiler veriyor doğa ve orada ki bir kaç şeyi tekrarlıyor.
Einstein baby lere gelince benim arkadaşım iki oğlunuda resmen o cdlerle büyüttü ve çocuklar konuşmaya geçtiğinde aksanlı bir biçimde bütün hayvanların renklerin meyvelerin falan ingilizcesini söylüyorlardı. o çok hoşuma gittiği için onlarıda koyduğum oluyor. mesela iki yaşındaydı tatildeydik hiç unutmuyorum aslan resmi vardı aaa babaaa bak layııııın demişti herkes bakıyodu tuhaf tuhaf. yani faydası var bencede. :)
tabi tubacım bence de faydası vardır, ama baby einstein çok iddialı giriş yapmış sonra geri almış tüm bu cümlelerini. yoksa sonuçta görüp öğreniyorlar faydası olmazmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?