2009 Eylül Anneleri

ebru o kişinin üstüne alınmasını bekleyeceğine keşke açıp sorsaydıın benimle ilgili bunları bunları dedin mi diye. çünkü belli ki herşey 1 e 10 katıp anlatılmış. insanların hayal gücüne hayran kalmamak elde değil bir iki gündür duyduklarım karşısında.
ay cevap vermicektim ama cidden komik geldiği için yazıyorum. hani ben msn açar açmaz yurtdışından bişi isteyen varmı mı ne bişi yazıyormuşum ya sürekli. çok güldüm gerçekten.

her gun herkese günaydın diyerek girdiğim sayfam bir kaç gündür ne yazıkkı giresim gelmiyor.
rezillik almış başını gitmiş ve dahada sürükleniyor ne kadar yazık.
günlerdir duyduklarıma inanamadım. meğer ben ne fena insanmışım. kimlerin arkasından neler konuşmuşum. benim arkamdan konusulanlarda cabası.
şimdi ben ne yapmalıyım bende ortaya atıp kendimi ay ben şöyle görgüsüzmüşüm yok benim oğlumla dalga geçilmiş diye kendimi mi yırtayım.
benim evladım en kıymetlim zamanında ne mutluki sayesınde bir sürü arkadasım var dıyordum ama kıymetlıme uzanan dillerden sonra lanet olsun diyorum.
çok şükirki aranızda güvenilmeyen arkadan konusulan tabir edilsede sonuna kadar güveneceğim gözüm kapalı güveneceğim dostlarımda oldu ne mutlu..
benim hakkımda sağa sola laf taşıyan meryem bunu dedi meryuemde oradaydı oda konustu diyen rezil insan elbet bu sayfaya giriyorsundur. bilki sonuna kadar hakkım sana haram..
artık bu sayfada olmıycam arkadaşlar. beni kimsenin üzmeye hakkı yok. kaç gündür acaba ben için daha neler dendi diye düşünmekten sinir harbi yaşıyorum.
bana mutluluk vermeyen herşey bende uzak olsun.

ya cahilliğimi mazur görün ama bunca laf söylenmesi herşey bir kaç gün içindemi oldu....neyse sustum sonra ihale bana kalmasın

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar selam yaaaaa sayfa okuycam diye gözlerim ağırdı bu ne hız böyle uzun zaman sonra. Maşallahınız var arkadaşlar.. nasılsınız bakalım bu sabah. görgüsüzlükler almış başını gidiyo mu.

Aaaa gülcancığım aman dikkat et çok zayıflama sonra ortalıkta zayıf ama güzel değil, zayıf diye havaya giriyo diye söylentiler gelmesin kulağına. ama arkadaşım çok yakışmış gerçektende :) tebrikliyorum seniii.

bu arada cevap vermeyeyim diyorsunuz ama maşallah hızınız kesilmiyor. başta bizim hakkımızda konuşuldu diye sorgulayan bizken şimdi ki amacınız ne anlamadım. meryem demek rezil oluyoruz?neyse bu soruyu sormadım farzet zaten bi daha girmeyecekmişin. bak bu benim beyanım değil senin beyanın.

kızlarla cd lerle ilgilide ben hem einstein baby nin bir kaç cd sini hemde yine yüzde elliden brain baby leri aldım. brain babylerde sağ beyin ve sol beyin diye iki cd var. dokuz aydan beri seyrettiriyorum onlara çok güzel tepkiler veriyor doğa ve orada ki bir kaç şeyi tekrarlıyor.
Einstein baby lere gelince benim arkadaşım iki oğlunuda resmen o cdlerle büyüttü ve çocuklar konuşmaya geçtiğinde aksanlı bir biçimde bütün hayvanların renklerin meyvelerin falan ingilizcesini söylüyorlardı. o çok hoşuma gittiği için onlarıda koyduğum oluyor. mesela iki yaşındaydı tatildeydik hiç unutmuyorum aslan resmi vardı aaa babaaa bak layııııın demişti herkes bakıyodu tuhaf tuhaf. yani faydası var bencede. :)

meryem şanslısın birtek oğlunla alay edilmiş. Benim arabam, kocam, çocuğum, kilom, güzelliğim, param, evim ve aklına gelebilecek herşeyle edilmiş.

ya benim güzel arkadaşlarım yapmayın etmeyin olaylar nedir ne değildir bilmiyorum kim neler dedi olaylar yanlış anlaşılıyo galiba herkesin yuvası ayrı kocası ayrı yawrusu ayrı neyi paylaşamıyozki

hosgeldin tugba
sabah bi gorunup kacmissin
nabersin var mi yeni kose yazisi

ebrucum buna ciddi cevap vereyim hadi ben gazeteden ayrıldım yeni bir yere geçiyorum şimdi ama. artık faceden falan paylaşmıycam sadece sizin gibi hazmedebilecek arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum. çünkü ben halkın tepkisini yorumunu almak isterken sadece kıskandığı için anlamsız bir biçimde ban alaf sokmaya çalışan insanlarla uğraşmak istemiyorum. :) Ama çok güzel bir yere geçtim. sadece sitesinin günde 3 milyon okuyucusu var. ve para kazanmaya başlıycam artık bu işten. tabii ki ben hala altını çizerek söylüyorum amatör bir köşe yazarıyım. ama inşallah daha iyi olurum yaza yaza :)

tabi tubacım bence de faydası vardır, ama baby einstein çok iddialı giriş yapmış sonra geri almış tüm bu cümlelerini. yoksa sonuçta görüp öğreniyorlar faydası olmazmı.

Bir kaç yerde olumsuz birşeyler okudum diye aslında düşünmüyordum CD falan almak eğer öyleyse en kısa sürede bende edineyim bir tane güzel bir set.

ay tuba merak ettim söylesene lütfennn.....nereye transfer oldun, valla güzel yazılarının farkına vardılar.

tabi tubacım bence de faydası vardır, ama baby einstein çok iddialı giriş yapmış sonra geri almış tüm bu cümlelerini. yoksa sonuçta görüp öğreniyorlar faydası olmazmı.

tabi yani aslında ben hep söyledim o kadar büyük bi beklenti içinde olmak hatalı yani işte zekasını arttırıyomuş mesela. bence zekasını değilde hani öğrenme kabiliyetini işte dikkatini falan arttırabilir. ama çok iddialılardı ben hiç bir zaman inanmamıştım desem abartmış olmam. :) ama bu çocuklar tv seyretmek istiyo ve normal kanallardan çok daha faydalı olduğu yadsınamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…