ebrucum buna ciddi cevap vereyim hadiben gazeteden ayrıldım yeni bir yere geçiyorum şimdi ama. artık faceden falan paylaşmıycam sadece sizin gibi hazmedebilecek arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum. çünkü ben halkın tepkisini yorumunu almak isterken sadece kıskandığı için anlamsız bir biçimde ban alaf sokmaya çalışan insanlarla uğraşmak istemiyorum. :) Ama çok güzel bir yere geçtim. sadece sitesinin günde 3 milyon okuyucusu var. ve para kazanmaya başlıycam artık bu işten. tabii ki ben hala altını çizerek söylüyorum amatör bir köşe yazarıyım. ama inşallah daha iyi olurum yaza yaza :)
dilek özlemişim kızım seni yaaa yap bi araştırma yaz şurayada bilgimiz artsın canımın içi :)
bu cd konusu benim de kafama yatti
bende soyliiim bakicima izlettirmeye baslasin
Selam Arkadaşlar,
4-5 gündür hem burdan hem face..ten paylaşılanları okuyorum. Hatta soruyorum, mesajlar atıyorum bazılarınıza bu olaylar nedir diye? İnsan yerine koyup bana cevap verenlere tşk ederim. Neler döndüğünü az çok öğrendim. Araya fitne sokmaya çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. Ne amaçla bu işlere girdin kardeşim sen? Derdin neydi, işin gücün yokmuydu?
Ya birde bunca geçirilen günlerin hatrına, tutupta o kişiye körü körüne inananlara bende inanamıyorum. İnsan hiçmi sormaz sen bana bunları demişsin doğrumu diye? Ya da bu inananlar çok mu masum acaba merak ediyorum?
Hele de o insandan duyduklarına inanan ahlanan vahlananların kederinden oradan buradan cevap arayanların, bugün burda abarta abarta o kendinlerine söylenenlerle dalga geçmesine şok olmuş bir vaziyette baktım kaldım.
Bence artık herkes silkinsin bir kendine gelsin.
özge sana tek birşey soruyorum sence bunları tek bir kişinin yalanları yapabilir mi? Bu kadar insanı bir kişi ortaya atlayıp yalan söyleyerek yada abartarak kırabilir mi? bana hakkımda konuşulduğunu tek bir kişi değil en az beş kişi söyledi. ki bir tanesi de zaten kişilerin en samimi arkadaşlarından biri itirafta bulundu. şimdi ben bütün bunlara inanmıyorum siz yalancısınız mı demeliyim? yoksa bozulup kırılmakta haklı mıyım?
Sen gidip o insana sordunmu tuğba?
özge olayları bana değil, msn de yazıştığın arkadaşlarına soracaksın.... hem soruldu ve onaylandı, sen nereden biliyorsun ki sorulmadığını....ha bir de farkına varamamışsın biz kendimizle değil bu lafları söyleyenlerle dalga geçiyoruz. silkelenin demişsin ya biz silkelendik çoktan, üzerimizdeki yalancı dostlukları attık gitti. biz mutluyuz bak şimdi :)
ya özgecim direk o insana sormadım çünkü bir ayı geçti zaten konuşmuyorum ama
sadece onun bildiği özel hayıtımla ilgili bir ayrıntıyı başkalarından duydum. bu benim
için yeterli çok merak ediyosan bunu sana özelden söyleyebilirim ne olduğunu. ha
zaten aynı kişiler yine msn de ben olduğumu bile bile millet kocasına kendini becertmek
için neler yapıyo çok şükür bizimkiler hala peşimizde gibi ucuz bir sohbet yaptılar..
bunu ne için yaptıklarını söyliyeyim şu benim geçmişte ki çubuk muhabbetimden ötürü.
ben daha neyini sorayım söyler misin özge?
nasıl yani ya
tubacım bence söylenenleri herkes çok iyi biliyor, burada tartışma yaratıp zeytinyağı gibi üste çıkmak onların işine gelecek. en güzeli cevap vermemek burada, ha sorsunlar başka kanallarla cevap verirsin.
ya özgecim direk o insana sormadım çünkü bir ayı geçti zaten konuşmuyorum ama
sadece onun bildiği özel hayıtımla ilgili bir ayrıntıyı başkalarından duydum. bu benim
için yeterli çok merak ediyosan bunu sana özelden söyleyebilirim ne olduğunu. ha
zaten aynı kişiler yine msn de ben olduğumu bile bile millet kocasına kendini becertmek
için neler yapıyo çok şükür bizimkiler hala peşimizde gibi ucuz bir sohbet yaptılar..
bunu ne için yaptıklarını söyliyeyim şu benim geçmişte ki çubuk muhabbetimden ötürü.
ben daha neyini sorayım söyler misin özge?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?