2009 Eylül Anneleri

Ooo süper valla tebrik ederim , kariyer planlarının arasında umarım ilerde hürriyet ve sabah gibi büyük gazetelerde köşe yazarı olmakta vardır, onu da başaracağına inanıyorum.

dilek özlemişim kızım seni yaaa yap bi araştırma yaz şurayada bilgimiz artsın canımın içi :)

Tamam canım müsati bir anımda şu baby cd'lerine bir el atayım güzel bir rapor sunaym hepinize:))

Selam Arkadaşlar,

4-5 gündür hem burdan hem face..ten paylaşılanları okuyorum. Hatta soruyorum, mesajlar atıyorum bazılarınıza bu olaylar nedir diye? İnsan yerine koyup bana cevap verenlere tşk ederim. Neler döndüğünü az çok öğrendim. Araya fitne sokmaya çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. Ne amaçla bu işlere girdin kardeşim sen? Derdin neydi, işin gücün yokmuydu?
Ya birde bunca geçirilen günlerin hatrına, tutupta o kişiye körü körüne inananlara bende inanamıyorum. İnsan hiçmi sormaz sen bana bunları demişsin doğrumu diye? Ya da bu inananlar çok mu masum acaba merak ediyorum?
Hele de o insandan duyduklarına inanan ahlanan vahlananların kederinden oradan buradan cevap arayanların, bugün burda abarta abarta o kendinlerine söylenenlerle dalga geçmesine şok olmuş bir vaziyette baktım kaldım.
Bence artık herkes silkinsin bir kendine gelsin.

şuan sitede 15 kişi var dün bu saatlerde kendi günaydınıma cvp veriyordum..ayrıca önümüz bayram öpüşün barışın.kırgınlık son buldun hayat bayram olsun..çok sosyal içerikli msj oldu herhal

bu cd konusu benim de kafama yatti
bende soyliiim bakicima izlettirmeye baslasin

tabi tabi hemen başlasın. bide bakın kızlar uyarıyorum ilk etapta dikkatlerini çekmiyecek bi kere bakıp kafalarını çevirecekler vazgeçmeyin zamanla öğreniyolar. mesela o cd yi ezbere biliyo doğa balık çıkacağı zaman baaa diyo tren geliyo orda işte treeeen diyo kadın oda tiii tiiii diyo. ama zamanla oturup izlemeye alışıyolar. hani ilk aldığınız müzik cd sini ilk dinleyişte keyif almaz zamanla keyif alırsınız ya ben ona benzetiyorum. mesela ben altı aylıktan beri einstein baby nin language nursery diye bi cdsi var yedi dilde konuşuluyo bebek alışsın diye onu izlettiriyorum doğaya o cd ye hasssta. o çıkınca inanılmaz konsantre oluyo ama tabi yeni cd ye geçince baştan alıyoruz osüreci.

sağol ebrucum yaa sizin gibi pozitif insanların inançları beni mutlu ediyor :)
tabii yazılarımda bazı yanlışlar bulan arkadaşlarım gelip cesurca yüzüme eleştri
yapıyor bende kendilerine teşekkür ediyorum çünkü bunlar çok önemli ve her
zaman açığım eleştriye.

özge sana tek birşey soruyorum sence bunları tek bir kişinin yalanları yapabilir mi? Bu kadar insanı bir kişi ortaya atlayıp yalan söyleyerek yada abartarak kırabilir mi? bana hakkımda konuşulduğunu tek bir kişi değil en az beş kişi söyledi. ki bir tanesi de zaten kişilerin en samimi arkadaşlarından biri itirafta bulundu. şimdi ben bütün bunlara inanmıyorum siz yalancısınız mı demeliyim? yoksa bozulup kırılmakta haklı mıyım?

ya peki neler yanlış aktarılmış..neler söylenmiş onları söylesin arkadaşlar o zaman..
silkinmekjle ne ilgisi var..
bu kadar insan kafasından mı atıyor arkamızdan konuşuldu diye..
hiçbirimiz birbrimize laf sokmuyoruz..
ben fransaya gidiyorum bir şey getireym mi size derken hava mı atmış oluyorum..evde oturup çocuk bakmak ya da ev hanımı olmak herkesin kendi tercihi..o kadar üniversiteyi evde oturmak için bitirmedim ben, böyle olmanın çocuğuma daha faydalı olduğunu düşünüyorum..
kimseyi de ezmem..ama kompleks yapıp arkamdan konuşulmasını da hazmedemem..

Sen gidip o insana sordunmu tuğba?

özge olayları bana değil, msn de yazıştığın arkadaşlarına soracaksın.... hem soruldu ve onaylandı, sen nereden biliyorsun ki sorulmadığını....ha bir de farkına varamamışsın biz kendimizle değil bu lafları söyleyenlerle dalga geçiyoruz. silkelenin demişsin ya biz silkelendik çoktan, üzerimizdeki yalancı dostlukları attık gitti. biz mutluyuz bak şimdi :)

Sen gidip o insana sordunmu tuğba?

ya özgecim direk o insana sormadım çünkü bir ayı geçti zaten konuşmuyorum ama
sadece onun bildiği özel hayıtımla ilgili bir ayrıntıyı başkalarından duydum. bu benim
için yeterli çok merak ediyosan bunu sana özelden söyleyebilirim ne olduğunu. ha
zaten aynı kişiler yine msn de ben olduğumu bile bile millet kocasına kendini becertmek
için neler yapıyo çok şükür bizimkiler hala peşimizde gibi ucuz bir sohbet yaptılar..
bunu ne için yaptıklarını söyliyeyim şu benim geçmişte ki çubuk muhabbetimden ötürü.
ben daha neyini sorayım söyler misin özge?

Allah daha da mutlu etsin Gülaycım. Peki aynı soruyu sanada soruyorum. Sende sordunmu senin hakkında sözde dedikodu yapan insana?

nasıl yani ya

tubacım bence söylenenleri herkes çok iyi biliyor, burada tartışma yaratıp zeytinyağı gibi üste çıkmak onların işine gelecek. en güzeli cevap vermemek burada, ha sorsunlar başka kanallarla cevap verirsin.

malesef reyhancığım ben burada kız kıza muhabbet yapıyoruz diye güvenerek herkes bilir ingiltereden getirdiğim striptiz yani aslında bir dans çubuğu ki biz bunu iki arkadaşımın kına geesinde kurup kullanıp deli gibi eğlendik. bunu anlatmıştım!
sonra bu bana karşı böyle kullanıldı.

tubacım bence söylenenleri herkes çok iyi biliyor, burada tartışma yaratıp zeytinyağı gibi üste çıkmak onların işine gelecek. en güzeli cevap vermemek burada, ha sorsunlar başka kanallarla cevap verirsin.

haklısın canım bencede. susuyorum artık başka bi açıklama yapmaya gerek yok. zaten ben bu konudan daha fazla gerilmek istemiyorum. malum zayıflıyorum zaten çirkinim iyice çirkinleşiyorum :)

evet sordum özge... bu arada ben sadece kendim için değil kendime yakın gördüğüm insanların hakkında yapılan yorumlara hatta hakaret derecesine varan ithamlara şaştım kaldım. sorun sadece ben değil, ben ve değer verdiğim insanların arkasından konuşulması. bugün benim hakkımda sadece havalı denilebilir ama ileride değer verdiğim insanlara yakıştırılan hakarete varan cümlelere maruz kalabilirim ben de. ve bu hakaret denilen laf bizzat sorulmuş ve söylendiği beyan edilmiş. ben burada kim sordu kim dedi söyleyemem... ama merak etme biz de o kadar aptal değiliz kolay kolay birilerine inanmayız. yani burada bize söylev çekme, silkelenin vs diye. bildiklerimiz var ki biz de silkelendik dediğin gibi.

Keşke sorsaydın. Başkalarından duymak seni tatmin ettiyse ona diyecek birşeyim yok. Ama zaten bundan sonra ne konuşulursa konuşulsun hiçbirşey ifade etmeyecektir herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…