evet sordum özge... bu arada ben sadece kendim için değil kendime yakın gördüğüm insanların hakkında yapılan yorumlara hatta hakaret derecesine varan ithamlara şaştım kaldım. sorun sadece ben değil, ben ve değer verdiğim insanların arkasından konuşulması. bugün benim hakkımda sadece havalı denilebilir ama ileride değer verdiğim insanlara yakıştırılan hakarete varan cümlelere maruz kalabilirim ben de. ve bu hakaret denilen laf bizzat sorulmuş ve söylendiği beyan edilmiş. ben burada kim sordu kim dedi söyleyemem... ama merak etme biz de o kadar aptal değiliz kolay kolay birilerine inanmayız. yani burada bize söylev çekme, silkelenin vs diye. bildiklerimiz var ki biz de silkelendik dediğin gibi.
ya gec kalmisim egitim vardi
cevap verene kadar gidilmis ama olsun misafirlerimiz var okunuyordur mutlaka
neyse ben onlari les diye nitelendirmicem bazilarimiza yapildigi gibi eminim sizde ben boyle bi laf edince beni alkislayip tesviklemiceksiniz.
ozge o zaman sana soruyorum ben evde oldugum surede buraya girip eevde oldugumda ne kadar zorlandigimi dogdugundan beri evde tek basina cocuguna bakan ev isi yapan annelerin ne kadar cok yoruldugunu basimin ustunde tasicam sozleriyle anlattim.
simdi arkadaslar buynda sizden de abukluk goren arkadaslar varsa soylesin. sonra bazi arkadaslarimiz burda beni topa tuttu laf soktu
sen yoktun ayrica senin cok mesgul oldugun icin vakit bulamadigin ve buraya girmedigin soylendi
sonra bir sahis bir video paylasip bu da calisan annelere gelsin dedi mi
peki sen bunun altina evet evet digerleri zaten bas ustunde tasiniyor diye bir yorum yaptin mi
eger dedikodu yapilmiyorsa aylardan yillardan beri buraya ugramayan sen benim gecenin bi koru girdigim seyi nerden bildin de yazdin
sonra altinda ne sekilde muhabbetler oldu aciklar misin bende ogreneyim
bu kadar insan kendi kendine gelin guvey olabilir mi
ates olmayan yerden duman mi cikti yani
sonra benim burda anasini satayim bi kisiye bile faydam dokunur diye e o kadar okuyoruz arastiriyoruz paylasalim diye yazdigim kefir hindistan cevizi yagi balik yagi gibi seeyler arkada ne gibi alayci yorumlara maruz kaldi
ben burda bakicimdan dert yanarken cocugum kotu ellerde nasil olcak diye endise ederken bakici temizlikci zengin bilmem ne diye nasil bir yorum oldu
dahasi goruselim diye binbir ozenle hazirlanip evimde agirladigim insanlar bundan ne gibi malzeme cikarttilar neler konusuldu biri bana o zaman bunlari anlatsin
dahasi tugba ile ilgili soylenenlerin bir kismina ben kendim sahit oldum. allahima bin sulur hem gozum hem beynim calisip ne okudugunu ne gordugunu biliyor
demet naber nasilsin
yemek yedim geldim bende
soylemesi ayiptir rejimde oldugumdan koca bi tencere karnibahar yedim aksama bombardiman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?