2009 Eylül Anneleri

Gülay Allah yolunu açık etsin arkadaşım. Sormuş onaylamışsın. Çok güzel silkelenmişsin tebrik ederim. Ben cevabımı aldım bir önceki mesajında zaten. Senin samimiyetine güvenip birşeyler sormam hataydı. Sen zaten kafanda bana karşıda nerden geldiği bilinmez önyargıyı oturtmuşsun. Bundan sonrada diyecek birşeyim yok. İyi muhabbetler...

özge sen olayları bilmeden burada bize silkenin kendinize gelin falan dedin. ne yapacaktım kusura bakma. olayların dalgasını geçtik evet sen de bunları süslü cümlelerle bu insanlara şaşırıp kaldım diye bizi eleştirdin. yazdıklarını da okuyorsun değil mi. sen de kafanda bize karşı önyargıyı oturtmuşsun, gelip burada bize ahkam kesmenin derdindesin kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya gec kalmisim egitim vardi
cevap verene kadar gidilmis ama olsun misafirlerimiz var okunuyordur mutlaka
neyse ben onlari les diye nitelendirmicem bazilarimiza yapildigi gibi eminim sizde ben boyle bi laf edince beni alkislayip tesviklemiceksiniz.

ozge o zaman sana soruyorum ben evde oldugum surede buraya girip eevde oldugumda ne kadar zorlandigimi dogdugundan beri evde tek basina cocuguna bakan ev isi yapan annelerin ne kadar cok yoruldugunu basimin ustunde tasicam sozleriyle anlattim.
simdi arkadaslar buynda sizden de abukluk goren arkadaslar varsa soylesin. sonra bazi arkadaslarimiz burda beni topa tuttu laf soktu
sen yoktun ayrica senin cok mesgul oldugun icin vakit bulamadigin ve buraya girmedigin soylendi
sonra bir sahis bir video paylasip bu da calisan annelere gelsin dedi mi
peki sen bunun altina evet evet digerleri zaten bas ustunde tasiniyor diye bir yorum yaptin mi
eger dedikodu yapilmiyorsa aylardan yillardan beri buraya ugramayan sen benim gecenin bi koru girdigim seyi nerden bildin de yazdin
sonra altinda ne sekilde muhabbetler oldu aciklar misin bende ogreneyim

bu kadar insan kendi kendine gelin guvey olabilir mi
ates olmayan yerden duman mi cikti yani

sonra benim burda anasini satayim bi kisiye bile faydam dokunur diye e o kadar okuyoruz arastiriyoruz paylasalim diye yazdigim kefir hindistan cevizi yagi balik yagi gibi seeyler arkada ne gibi alayci yorumlara maruz kaldi

ben burda bakicimdan dert yanarken cocugum kotu ellerde nasil olcak diye endise ederken bakici temizlikci zengin bilmem ne diye nasil bir yorum oldu

dahasi goruselim diye binbir ozenle hazirlanip evimde agirladigim insanlar bundan ne gibi malzeme cikarttilar neler konusuldu biri bana o zaman bunlari anlatsin

dahasi tugba ile ilgili soylenenlerin bir kismina ben kendim sahit oldum. allahima bin sulur hem gozum hem beynim calisip ne okudugunu ne gordugunu biliyor

evet özge ve ben o yazının altına niye diğer kişiler anne değil mionlara neden armağan etmiyosunuz dediğimde. nasıl üstüme geldiniz hatırlıyorsundur heralde?? hatta sana birisi bırak değmez dedi hatırlar mısın bunuda?kime değer kime değmez buna siz karar veridğinize göre. bırakın bencede değmez.ve ebru senin hakkında şunları söylediler diyosa. ebrunun sözü benim için senettir. çünkü ebruyu çok iyi tanıdım. gidip de ebrunun lafının üstüne karşı tarafa sen bunu söyledin mi demem. çünkü iki tarafıda anladım kime güvenmem gerektiğini de biliyorum çok şükür.

ben de burada dile getiriyorum ev hanımı anneleri başımın üstünde taşıyorum. onlar gibi asla olamam.

burada ahkam kesmek kolay, facebookta milletin arkasından yorumlar yapmıyorum. özge girdiğinden beri sen soru sordun, madem ebrunun sorduğu soruya sen cevap ver bakalım. hani herşeyden habersizsin ya... "diğerleri baş üstünde taşınıyor diye" yorumlar yaparken bakıyoruz da herşeyi çok da iyi öğrenmişsin sen.

slm tekrardan yemekten geldim..ayy çok sıkıcı bi gün internetten bakınabileceğim siteler neler var canım sıkılıyor işte az bugün..

gülay ben hiç sağmadım..eymen 11 aylıkken başalmıştım demek iyice azaldımı ilk gün bile hiç zorlanamadım.hiç şişme falan olmadı.sadece eymen çok ağladığında ben hissediyorum hatta eve gidince soruyorum kayınvalideme bugün eymen çok ağladı değilmi annelik böyle işte..

bende artik sagmiyorum gulaycim sut mut kalmadi zaten
cok zor oluyor hakkaten pompa tasi sutu sag pompayi temizle, e tabi sut olsaydi sagmicakmiydik sagcaktik hersey onlar icin ama sutum bitince bana da gun dogdu :)

reyhan evet ya aksam cikinca karanlik oluyor
is cikisi ne guzle oglumu alip parka goturuyordum 1 saat en az oynuyorduk artik onlardaa olamicak.

sumeyye cocuklu komsun olsa cok iyi olurdu
bizim orda 2-3 arkadas edindim ben cocuklarinin yasi bizimkilere yakin olan
artik disari cikamadigimiz icin ya onlar bize geliyor aksam 1 saat ya da ben onlara gidiyorum.
cocuklar 1 saat oynuyorlar hem onlara degisiklik oluyor hem bize

çocuklu komşum bugün taşınıyor büyük rahatlıktı benim için işim olduğunda çocukları bize çağırıyordum onlar eymenle oynarken ben işimi yapıyordum .çocuk çocukla oynamak isityor ben hızına kavuşamıyorum

verdiğin adreste çok güzel bitarif buldum evde yufkam vardı gidince yapayım bariii..ayy kız iş çıkardın başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…