2009 Eylül Anneleri

sumeyye hangisinde buldun
bi de evcini.com diye bi site var hem tarifleri hem resimleri cok guzel ona da bak bakalim

evet ya firtina sonrasi sessizlik oldu
neyse hadi bi silkinip kendimize gelelim ve muhabbete kaldigimiz yerden devam edelim

lallenin bahçesinde buldum tahinli çıtır umarım iyi olur...zaten evde dalga konusudur yaptığım yemekler listeye yenileride eklenmesin

bizimde apartmanda iki 1 yaş çocuğu daha var, ama hiç gelip gitmiyoruz. keşke bizde görüşebilseydik, ama iş arkadaşı olunca daha farklı oluyor resmiyet giriyor araya.

ne tarafta oturuyodun canım sen?

evet gülay benim yan dairemde 6 yaşında kızı var eşiminde lise arkadaşı ama eşi soğuk..dışarda kapıda görünce çok samimi konuşuyor ama gelip gitmez.biz onlara gittik onlar henüz gelmediler..6 ay oldu gidelide..çat kapı girebileceğim biri olsa keşke.

evet cocuklar artik arkadas istiyorlar. biraraya gelince cok guzel oynuyorlar. tabi benim oglum digerlerinin oyuncaklariyla cok super oynayip kendininkileri kesinlikle vermiyor ama eninde sonunda ogrenir diye umut ediyorum.

aslında gündüz kayınvalidem görümcemin kızınada bakıyor 2 ay küçük .onunla güzelce oynuyor akşam oluncada ağlıyor ... kayınvalidem bu kardeş istiyor ama akıllı ol 3 taneye bakamm dedi

kemerburgazda oturuyorum reyhancim
site olunca kalabalik oluyor o zaman da yaslari uygun bir suru cocukta oluyor.
ama buraya ilk tasindigimda cok yabancilik cektim kiseyi tanimiyorum

dogup buyudugum ortam tam dizilerdeki gibi bir mahalleydi
tum komsular birbirini tanir aksam olunca biri cayi demler biri keki yapar kadinli erkekli coluklu cocuklu bir araya gelinirdi.
ordan cikip buraya gelince sitede kimseyi tanimiyorum cok yadirgamistim.
ne zaman alis dogdu o zaman iste parktir bahcedir derken insanlarla tanismaya basladim.

ne guzel bebisle ortam yapmissin
kizlar meryem hep olurdu sitete ne olduki kizaaaaaaaa

kızlar peki oyun klubu düşünüyormusunuz. biz ciddi ciddi araştırmaya başladık, gymboree yi sorduk,çok pahalı geldi bize.. ama durumum olsa buraya yollardım, çok beğeniliyor. şimdi eşimin işyerinin yanında var bir tane haftada iki gün ikişer saat sabah 10 ile 12 arası aslında bize uyuyor, eşim getir götür yapacak. ama en küçüğü 18 aylıkmış, fiyatı aylık 150 lira. ama ben biraz daha bekleyeyim dedim. eşime kalırsa hemen yarın verecek oyun grubuna.

bu arada rüzgar artık annemden sıkılmaya başlamış, annem diyorki bir süre sonra kapıya yaslanıp ağlıyormuş dışarı çıkar diye. annem nereye çıkartacak,artık havalarda soğudu, öyle konu komşu da pek gezmez annem.

biz de taşınıcaz siteye inşallah..çok istiyorum ben de..
o zaman kreş işini de erteleyebilirim..

iyiyim canım sağol
hatta az önce yıllık iznimi kopardım ölecem mutluluktan
bayramdan sonraki hafta memleketime gidicem
bende izin kopardım pazrtesiden itibaren izinliyim.bayram öncesi gidecem erzincana ayyy çok özledim .çifte bayram olacak inşşlhh umarım herkes için güzel bayram olur..

ben düşünüyorum kreş olayını ya iyiden iyiye, bakalım 2,5 yaşında birşey olmazsa kesin gibi yani... o zamana yeme düzenimiz falan da oturur ama bahara kesin oyun grubuna başlatcam

Bakalım beni tanıyacak mısınız ????

Evet ben bir taklitçiyim, işim gücüm başkalarının hayatını taklit etmek :) Kendi meziyetlerim yok benim :)

Ve kürkçü dükkanına geri döndüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…