2009 Eylül Anneleri

kızlar canım nasıl ıslak kek çekiyor, acaba evde yapsam kakao rüzgara yedirsem dokunurmu... yani hani emzirirken fazla kakao gaz yapar derler ya.

yağız uyudu uyandı tekrar uyuttum yazamadım
bizim apt.da yaşıtı var yağızın biri ev.sh nin kendide buralı zaten evde pek durmaz ayda bi falan gelir yada ben çıkarım yeni biri daha taşındı biz hg gittik ama onlar gelmedi,yağızda kalabalığı seviyo tersine

tülaycım geçmiş olsun sanada diş içinde endişe etme köpek dişinden önce azı çıkıyomuş zaten

ben istiyorum ama 3 yaşında falan..
ne kadarmış gymboree?

bende izin kopardım pazrtesiden itibaren izinliyim.bayram öncesi gidecem erzincana ayyy çok özledim .çifte bayram olacak inşşlhh umarım herkes için güzel bayram olur..

ayy aynı heyecanı yaşıyoruz demek ki
benim ailem yanımda olduğu için biz her bayramda seyranda eşimin memleketine gideriz
düğün cenaze vs. varsa ancak gidebiliyoruz benim meleketime
o yüzden çok özlüyorum
böyle gitme durumunda da acayip heyecan yapıyorum
inşallah bi terslik olmaz

herkese hastalıklı ve bitkin bir selam.. ooo maşallah kimleri görüyürum ne güzel herkes teker teker gelmeye başladı yaşasın...
sabah bir ara göz atayım dedim badiş fırsat vermedi bir türlü ama sanırım fırtınalar kopuyor..

yasemin hoşgeldin
uzun zaman oldu sen gelmeyeli de

bu arada demet ya ben böyle izindi memleketti konuşup durdum da sen ülkenden de uzaktasın
nispet yapar gibi olmamıştır inşallah
valla yazdıktan sonra aklıma geldi
kusuruma bakma olur mu

yok be canim alisdim artik boyynu bukuk olarak gecirmeye bole ozel gunlerde ama allaha sukur ailemin sagligi yerinde mutlular.
buarada cok dusuncelisin canim.

Demet niye boynun bükük olsun kapı gibi Erdenayın var , aile eş dost bir yere kadar insanın çocuğu daha büyük keyif veriyor ...Sağlıkları yerinde olsun ,canları sağolsun .

yok be canim alisdim artik boyynu bukuk olarak gecirmeye bole ozel gunlerde ama allaha sukur ailemin sagligi yerinde mutlular.
buarada cok dusuncelisin canim.

ne düşünceliliği ben de düşüncesiz davrandım diye düşünüyodum
hem boynu bükük deme ya
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da

geçmiş olsun hüsniyecim

reyhan üç aylığı 720 tl imiş, haftada 45 dakika cumartesileri. bir de hafta içi bir saat serbest zaman varmış yani haftada 1 saat 45 dakika.

Gülaycım bu dönem biraz sakat belki anne baba eşliğinde olabilir de şu dönem hastalık sezonu dokotrlar erken dönemde pek önermiyorlar kreş olayını...

miniklerimiz büyüdü de artık oyun arkadaşı istiyolar .. bizim üç dört arkadaş arka arkaya doğum yapmıştık biraz daha büyüsünler sanırım güzel arkadaş grubu olacaklar ama bende üç yaşına gelince hemen kreşe vericem bakıcımda çok iyi ama dediğiniz gibi artık evde canları sıkılıyor..

ben 3 yaşında düşünüyorum kreşi..ama bahsettiğin yerde bayaa tuzluymuş haftada 1 saat 45 dk..harcamalrı ne oluyorki bu fiyatı çıkarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…