oh ne guzel hadi gozun aydin
memleketin neresi canimmmmm
aman dikkat edin yollardaaaaa.
kızlar peki oyun klubu düşünüyormusunuz. biz ciddi ciddi araştırmaya başladık, gymboree yi sorduk,çok pahalı geldi bize.. ama durumum olsa buraya yollardım, çok beğeniliyor. şimdi eşimin işyerinin yanında var bir tane haftada iki gün ikişer saat sabah 10 ile 12 arası aslında bize uyuyor, eşim getir götür yapacak. ama en küçüğü 18 aylıkmış, fiyatı aylık 150 lira. ama ben biraz daha bekleyeyim dedim. eşime kalırsa hemen yarın verecek oyun grubuna.
bu arada rüzgar artık annemden sıkılmaya başlamış, annem diyorki bir süre sonra kapıya yaslanıp ağlıyormuş dışarı çıkar diye. annem nereye çıkartacak,artık havalarda soğudu, öyle konu komşu da pek gezmez annem.
bende izin kopardım pazrtesiden itibaren izinliyim.bayram öncesi gidecem erzincana ayyy çok özledim .çifte bayram olacak inşşlhh umarım herkes için güzel bayram olur..
bende okur okumaz yasemin dedim gorgusuz 1di 2 oldu 2idi 3 mu oldu sincikkkkkkkkkBak görgüsüz görgüsüzü tanıyor :)
yasemin hoşgeldin
uzun zaman oldu sen gelmeyeli de
bu arada demet ya ben böyle izindi memleketti konuşup durdum da sen ülkenden de uzaktasın
nispet yapar gibi olmamıştır inşallah
valla yazdıktan sonra aklıma geldi
kusuruma bakma olur mu
yok be canim alisdim artik boyynu bukuk olarak gecirmeye bole ozel gunlerde ama allaha sukur ailemin sagligi yerinde mutlular.
buarada cok dusuncelisin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?