2009 Eylül Anneleri

rüzgar Allhtan uyanmıyor emme dışında. ama işte yemesi sorun. ebru dediğinde haklısın ikisi bir arada olanı yok mu bunun he he :)

yok sanirim gulaycim
aslinda var da iste allah dagina gore kar verirmis hesabi :)
olsun bunlara da cok sukur hepsi saglikli sihhatli olsun da biz gece uyanalim nasil olsa bi yerde son bulacak. hep uyumicak degil ya bu cocuklar

ha bir de dün ne oldu, eşimle tavşanı sakladık kitapların arasına tavşanın kolu bacağı iyice sıkıştı arada, rüzgar koşarak sanki tavşan onun çocuğuymuş gibi geldi yanımıza, hemen bize bağırarak tavşanı kurtarmaya çalıştı, sonra tavşana sarılıp öptü defalarca. çok komik ya, oyuncağını nasıl sahiplendiyse artık

sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi hiçbirşey çıkmaz yavrumda..
gelelim kopan fırtınaya..uzun zamandır bende birkaç kişinin uslubundan hiç hoşnut değildim.. amam işin bu boyutlarda olduğunu hiç tahmin etmemiştim.. özellikle burda insanların samimiyetlerine güvenilerek yapılan muhabbetlerin alay konusu olması hiç hoş değil.. bu zamana kadar şahsım adına kimse beni kırmadı umarım bende kimseyi incitmemişimdir..ama bu demek değilki kırılan arkadaşlarıma destek olmayacağım.. ve özellikle tubanın arkasından söylenilen sözde resmen şoookkk yaşadım..

dennise haklisin
insan biraz buyutup sefasini surmek istiyor ama o konumdaki arkadaslarimin soyledigi de su
insan rahata alisinca da sil bastan yapmak istemiyor
hazir hersey tazeyken tekrar yasamak daha kolay diyorlar.
bakalim hayirlisi neyse o olsun

eymenin sahiplendiği oyuncak yok sadece ben varım..herdaim ayakta olmalıyım oturduğum an kıyamet kopuyor ayakta pervane olacam..hele birde uzanayım gidip gelip yüzümü elimi ısırıyor kalkmam için.eşim bana sarılsa bi bağırıyor gelip hemen bacağıma sarılıyor..

inşallah ebru sorun çıkmaz bundan sonra
aklının evde kalması gibi kötü bişry yok.
gerçekten gülay şuan hiç bişey paylaşmıyorlar.

uyku düzenini sağlamaya çalışıyorum kızlar, tam ayarladım dedim
hop saatler geri.bayaa erken uyanıyo ali.
işin kötüsü kızımı servis almaya gelirken
cevat kelle gibi oluyorum 5kat aşağı yukarı.
koştur koştur(

ay yok doğurdum doğurdum yoksa cesaret edemem. ikinci olunca daha kolay olacak gibi geliyor, yok ne yer, ne yapar derdin olmayacak, iyi kötü herşeyi yaşamış olacaksın. sadece replay yapıyorsun işte hayatını.

sumeyye bizim ki de babasi benim kolumu tutsa bana bisey yapiyor sanip agliyor kosa kosa gelip sariliyor cok komikler

filizcim hakkaten ya bizim oglanda saatler 1 saat geri alininca yapmaya basladi bunu jetlag oldu heralde :)

oo kızlar maşallah ne cesur hatunsunuz bee.. bende daha ikinciye cesaret edemiyom hatta eşim bile cesaret edemiyo ona ne oluyosa.... hele bir üç yaşını doldursun ondan sonra yaparım herhalde.. arada bade beni çok yorduğunda aklıma hep nihal geliyo ulan ben şimdi bu haldeyim o ne yapıyo diyee... ama gerçektende arada az yaş farkı olması güzelll.. biz ablamlarla öyleyiz..bende eskiden öyle aralarında az yaş olsun isterdim ama şimdi zor geliyo

zamanla paylaşırlar, şimdi bile benim haşatım çıkıyor evde, ama en azından yine haşatım çıkacaktı ama iki çocuk için. kar zarar hesabı :)

ben de bi yerleri devirse falan annecim sen bizi üzüyorsun diyorum hemen yanıma gelip beni öpüyor, yalamaya başlıyor. ama bizim birinci önceliğimiz tavşanı. beni ve babayı hiç sahiplenmez. nasıl olsa arkasında kuyruğuz.

hüsniye benim eşimde benden daha çok korkuyor..hatta hastalığım biraz geçsin ben isim aramaya bile başlıyorum eşim acıların adamı ..3 yaş arada iyi olur..ama eşim 1 tane az 2 tane fazla diyor...ben 4 çocuk istiyorum

yasemincim bir hafta ayarlayalım ben size getireyim rüzgarı olur mu, ne dersin, yada eşin bize bıraksın seni olur mu. ne zamandır yapamadık.

kizlar yarin ogleden sonra 2 gun egitimim var ve gece kalmali
nasil olcak bilmiyorum oglumdan hic ayri kalmadim. onu nasil etkiler kendini terkedilmis hisseder mi yaaa
of bana da zor geccek ama esimde olmadi ben ogle yemek arasi getiririm yanina gorursun diyor

kardeş olursa çok uzamasın 8yaş gibi
6yaş ta olmasın eee okul başlıyo
en iyi zaman ilk bebeğine dolu dolu üç yıl.
ondan sonra tamamdır, 3,5 iyidir yani.
ama dahada erken olursa onuda bağrımıza basarız dimi kızlar.
ama yardımsız olmamalı ara az olunca gerçekten yıpranıyo insan.(

husniye korkunun ecele faydasi yok :)
benim esimde ilk cocugu bile istemiyordu daha hazir degilim diyordu ama simdi 2. kiz olursa ismini ne koyacagina bile karar vermis :)

sumeyye seni ve zeynebi o zaman en cesur ve gozu karalar seciyorum
aslinda ne guzel cok cocuk en ozendigim seydir biz de 3 kardesiz cunku
dizimaxte brothers&sisters diye bir dizi var. hic kacirmiyorum gerci simdi sezon arasinda da
onu izlerken hep ozeniyorum kalabalik aileye

sümeyye benim eşim de 4 istiyor, sonra seni baştan aşağı yenilecem sözdiyor, kredi çekip estetik yaptırcakmış, tabi hem 4 çocuğu olsun diyor hem de kaportosı yeni bir hatun. valla biraz zor. sen ikinciyi yaparsam dua at dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…