2009 Eylül Anneleri

kız o nasıl olacak öyle .. iyisimi sen bir tane daha doğur yarısını bana ver eşinin içi rahtlasınnn..

sorma yaa sanki onlar doğurdu onlar eziyet çekiyo gibi birde korkuyolar.. bade evde bütün eziyetini bana yapıyor oysa ama kocacığım psikolojik olarak hazır değilmiş..

bende diyorum zaten öyle bir geçer zamanki isimli diz var ya..ordaki gibi 4 çocukla beni ortada bırakır gidip carolini getireceksen şimdeden tercihini yap ya carolin ya ben..

ben 11 aylıkken gitmiştim ayıptır söylemesi
zor oluyo tabi..gece deliksiz uyurum zannetmiştim ama 100 kere uyanmıştım yine

yok filiz sezeryan oldum ama benim yanımdaki bayan sezeryanla 4. çocuğu doğurmuştu..artık 4 çıkmış denilmişti..eşim diyor normal yapsaydın 2. istemezdin şimdi gözünü açııyon kucakta çocuk..

Allah yardımcın olsun 2 gün su gibi geçer inşllh

merhaba kızlar..artık geçen senedeki gibi sık giremiyrm..nasılsınız biz iyiyiz okuldan geldim ahmeti uyuttum rahatım yani

ebru valla işin zor inşallah çabucak geçer...gündüzlere alıştık öyle böyle ama gece zor olur gerçekten...
hoşgeldin esin hafta sonu bodruma geldik ama çok kısa kaldık ama sağolsun o bile yetti hasta olup döndük

ebrucum, aralarında 3,5tan biraz fazla var.
ama ilk doğduğunda çok sahiplendi tam ablaydı kıskançlık olmadı
emzirirken vs rahattım. birde ktreşe başlamıştı o da iyi gelmişti.
zamanla:)) bişeyler paylaşılıyo ya
oyuncaklar işte o zaman birbirlerine giriyorlar ama çok komik:)

ben evlenmeden önce 4 çocuk derdim, evlenince istemedim.
kızım doğunca asla bi daha yok dedim, kardeş olmalı deyincede ikinci oldu.
ama bu kadar:)))

Son düzenleme:
canım hüsniye geçmiş olsun ..haber vermedin diye kızamıyrm çünkü ağstos tatile çıktk geldik okul açıldı falan takip edemiyrm artk topiği ancak böyle ahmeti uyutunca ..bak yine gelirsen tanışalım neresine geldiniz

sumeyye komikmis ya caroline ya sen demek :)
ya var ya o karolini elime bi vercekler nasil paralamak istiyorum anlatamam
ama once adami paralamak istiyorum. her sali yok izlemicem cok kotu oluyorum diyorum sonra yine dayanamiyorum.

reyhan eminim bende 100 kere uyanirim
esimde ilk duydugunda ben uzulunce ne guzel iste uyursun bari iki gece dedi de oyle olmayacagini biliyorum
simdi bile alis 4 kez uyaniyorsa ben en az 8 kez uyaniyorum

esin hosgeldin nasilsin okul basladi tabi

Ben Zeytingözlü :) şifremi karıştırıp kaydettiğim için bir daha girmemek için , o nicki kullanamadım :) Bu daha iyi sil baştan daha düzeyli sohbet etmek adına .

Ebrucum Allah sabır versin ben ne yazık ki Efeyi bırakıp kalamam hiç bir yerde , ama iş için olunca yapacak bir şey yok .

Gülay yapalım valla olmazsa bayram dönüşü ayarlayalım , eşler olmasın daha iyi olur dedikodu yaparız :))

Ben çocuklar arasında yaş olsun diyenlerdendim vazgeçtim artık , kısmet olursa en geç 3 olacak tabi eşimin bu durumdan haberi yok :)) Krediyi düşün onu düşün bunu düşün olacak şey değil , üstelik toplam 5 sene zorlanırım sonra rahatlarım diye düşünüyorum ...

ebruzor olur tabi,aklın sürekli Aliş de olur. birde yeni yeni oyunlara başladılar. insan daha bir özlüyor. eşin getirir öğlen senin de oğlununda özlemi gider biraz.

nihal simdi zorlaniyordur ama sonra cok rahat edecek. boyunca iki kizi olacak.
eminim guzel seydir boole dizi dizi cocuklarinin olmasi

filizcim insan ilk bebekten sonra hele de gazi olan uyku duzeni zor oturan bir bebekse bir korkuyor ikinciyi istemiyor ama sen cok iyi yapmissin ikinciyi yaparak bence
artik darisi bizim basimiza
bende biraz kilo versem dusunuyorum ama ara ara da vazgeciyorum

bizde apar topar çıktık yola esin.. eşim karar veremedi bir türlü gitsek mi gitmesek mi diye..akşam çıktık ertesi gün geri döndük.. eltimler bitezde oturuyor. inaşallah bir daha gelirsek bende görüşmeyi isterim

Gülay bence artık şu lafları saptırmayı kes lütfen. Herşeyi çok biliyosun maşallah. Ben o yorumu ebrunun yazdığı şeylere karşılık yazmadım. Ebruyla ne alakası var. O lafı atan başka bir şahıstı ve onun üzerine yazıldı bu yorumlar. Ben bile bu kadarını düşünemedim ki senin kafandan neler geçiyormuş meğer. Sadece ebru üstüne alınmasın diye bu cevabı yazıyorum. Ben artık susuyorum lütfen sende artık sus.

yasemin bu sefer gitmem lazim ben de hic istemiyorum aslinda
ama ilk gitmem icin mail geldiginde emziriyordum kesinlikle gidemem dedim
bu cocuk gece uyaniyor emiyor biberon almiyor birakamam diye zar zor iptal ettirdim. artik bu sefer sans birakmadilar
insallah kolay gecer
cok uzak olmicam besiktasta olcam heralde babasi dedigi gibi oglen getirir
gece gizlice odaya sokalim dedim ama gece de gunduz verdikleri birseyleri calismamiz sunum hazirlamamiz felan gerekecekmis yapamazsin dediler vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…