hüsniye benim eşimde benden daha çok korkuyor..hatta hastalığım biraz geçsin ben isim aramaya bile başlıyorum eşim acıların adamı ..3 yaş arada iyi olur..ama eşim 1 tane az 2 tane fazla diyor...ben 4 çocuk istiyorum
kizlar yarin ogleden sonra 2 gun egitimim var ve gece kalmali
nasil olcak bilmiyorum oglumdan hic ayri kalmadim. onu nasil etkiler kendini terkedilmis hisseder mi yaaa
of bana da zor geccek ama esimde olmadi ben ogle yemek arasi getiririm yanina gorursun diyor
kizlar yarin ogleden sonra 2 gun egitimim var ve gece kalmali
nasil olcak bilmiyorum oglumdan hic ayri kalmadim. onu nasil etkiler kendini terkedilmis hisseder mi yaaa
of bana da zor geccek ama esimde olmadi ben ogle yemek arasi getiririm yanina gorursun diyor
kızlar kim doğuruyr
özge senin yaptığın facebook taki yorum, ebrunun yazdığı gayet samimi bir cümle üzerine yapılmıştı. ebru "çalışan ev hanımlarını başımın üstünde taşırım" dedi sadece , başka da hiçbirşey demedi. sen bunun üzerine laf soktun. ne gerek vardı, neyi amaçladın bununla çok merak ediyorum?
öyle bir ortam yarattınız ki herkes yazdığından dediğinden korkar oldu. kimileri buranın ağası efesi ilan etti kendini, leşlerim var benim diyerek etrafta böbürlendi. değer biçtik evet, msn deki grupta bize değer biçilmiş, şimdi bizde onlara hakettiği değeri verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?