2009 Eylül Anneleri

o salak carolini ben de parçalıcam bir de alt dudağını büzdürerek yaptığı salak bir hareket var ya, o zaman işte saçlarını elime dolayıp yolmak isiyorum...

bayram sonrası evet yasmein hem de eşsiiz. bu sefer kesin olsun, bakalım ne yapacaklar.

özge bravo sana bunun üzerinden bile kalktın alkış alkış. ilk önce ahkam kestin baktın olmadı şimdide başkası için diyorsun.... neyse ben de susuyorum, çünkü her yazdığınız beni daha da şaşırtıyor.

ya evet gulay o agiz hareketine bende uyuz oluyorum o olmayan dudaklarini yolasim geliyor
bugun de adam seni sevmiyorum hic mi kadinlik gururun yok diyor kadina ne kotu yaaa
allah o hale dusurmesin

ay bugün carolin günü bende izlemiyorum artık sinirlerim zıplıyor her filmin sonunda evde kavga başlıyor siz erkekler diye başlıyorum....

ebru bişey olmaz canım ya.
ortam değişikliği olsun yada ev biraz kalabalık olsun
annenlerle zaman geçirir oynar vs sonra uyur
rahat olmaya çalış.

Gülay ben şu an hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ,artık çok da kasmıyorum verebilirsem veririm vermezsem 2 .den sonra veririm ama bu sefer kulağıma küpe oldu max 10 kilo alırım :)

ay işin kötüsü dizi film izlemeyen eşim bile izlemeye başladı. işin kötüsü caroline falan kötü örnek olduk.

hb ebru başladım canım..ama yazamadım tabi topikte hayatımdaki değişiklikleri fırsat bulamıyrm artık şu msjı yazarken bile on kere kalkmak zornda kaldım ahmet uyuyr arada mızırandı o yüzden

evet ya büzük dudaklı caroline günü, bir de güzel falan değil, sinsi şey.... bütün carolinelere ölüm....

ay işin kötüsü dizi film izlemeyen eşim bile izlemeye başladı. işin kötüsü caroline falan kötü örnek olduk.

hatta ezelle çakışıyor eşim ezeli bıraktı bunu izliyor..ayy zaten çirkinim kayınvalidem oğluma yzık oldu demiştide..carolin bulma güveni gelirde adamın

esin merak etme senin olmadigin donemde cogumuz bur da degildi zaten yeni yeni yaziyoruz kk ya
ya ezelle mi cakisiyor sali gunleri degil mi usman
bende bitiyorum osmana ya o agliyor ben agliyorum esimde bize guluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…