2009 Eylül Anneleri

ebru öyleyse sen de hg ..bayramdan sonra döndm zaten seminerler eylül birde başlamştı ben raporluydm işte artık şimdi kız kardeşim yanımda geçiçi bir süre için sonra kaynvaldem annem bakalım bu dönemi kapatacğz

ebru benim eşimin bile gözleri doluyor, dağ gibi adam yıkkıldı valla.

bu arada sümeyye bahse girerim 1 e 10 izleyeceksin sen bugün:)

esin geçen kkda bir bayan bodrumda bakıcıymış tel bırakmıştı .. bende not ettim elitme lazım olur diye istersen sanada vereyim bir görüş

ben bu diziyi çok yakın takip edemiyom ama geçende açmıştık valla nefessiz izledik eşimle...allah o adamın belasını versin sefil heiff

ebru benim eşimin bile gözleri doluyor, dağ gibi adam yıkkıldı valla.

bu arada sümeyye bahse girerim 1 e 10 izleyeceksin sen bugün:)

ama çok güzel napayım kola içmek gibi bana dokunuyor ama vazgeçemiyorum.. biz diziden sonra bir süre eymeni osman eymen diye seviyoruz hatta adresini bulsak gidip evlat edinecez o derecede yani eşimde sık sık başka odaya gider gelir adam yanımda ağlayamıyor

dedim kızlar hangi diziden bahsedyr kaçırmşm ben orayı yukarda gülayın caroln için yaptığı benzetmeyi görünce anladm .eveet ben de çok sinir oluyrmmm

ben o dizinin sadece ilk bi iki bölümünü izlemiştim
bu beni ağlatır dedim daha da izlemedim
ama şimdi siz anlatınca insan merak ediyor yaw
yine de direnebildiğim kadar direnicem :)
feminist olup çıkıyorum sonra

go home caroline diyelim hep birlikte o zaman :)
gulay sen dun tugbaya sormustun ya nari bizde alise yediriyoruz hemde kasikla
citir citir yiyor artik alisti
sende ilk eline ver tane tane yesin severse sonra daha fazla verirsin

gulcancim aliste kurufasulye nohut felan yemeye basladi bu hafta ama cok komik oluyor
her adiminda bir pirt sesi geliyor cok guluyoruz ama gece cok sorun olmadi allahtan

ay bizim kız makarnayı bi tek yiyor kaşıkla katı olarak, diğerlerini çıkartır ağzından eminim. ama narı vereyim bakayım, dişsiz nenem nasıl yiyecek

bizde ilk izledigimizde cok kotu olduk gittik odasina oglumuzu sevdik felan
yani osmanin gercek ailesi ne kotu oluyordur izlerken allah bilir
cocugu sevgiye boguyorlardir heralde sonra

eylul yani aski memnu bitince kendimi cok boslukta hissettim
illa takildigim bir dizi olmali gibi :)
fatmagulun sucu ne yi denedim yok sarmadi
bu dizi de karar kildim
hakkaten cok kotu yapiyor moral bozuyor ama eski zamanda gecmesi ortam kiyafetler olaylar guzel geliyor

Ben Fatmagülün su ne adlı diziyi izlemek istiyordum yeni sezonda ama tam o saatlerde yolda oluyoruz biz , dizi falan izleyemiyoruz ...Ancak film izleyebiliyoruz bazı zamanlarda , Efenin karnı tok olursa bir de diş gibi rahatsızlığı falan olmaz ise gece pek sorun yaratmıyor , arada bir su için mızıldanıyor ya da yatağa sıkışıyor .

ayy yok ebru fatmagül de psikolojimi bozuyo valla
hatta evde eşimin yasakladığı tek dizi
ben de deli saraylıyı izliyorum sadece
ama dediğin gibi aşkı memnu nunyerini dolduramadım ben de
şimdilik yaprak dökümünü bitirmeye çalışıyorum
sonra hepten boşlukta kalıcam galiba

bu arada ben de kaçtım millet iyi akşamlar herkese

evet narı bizde seviyozz:)) gülay kesin sevecek.
sümeyye kesin izlicenn:))))

bugün meryem,bahar,zeynepte yok.
genelde görürdüm yazılarını inşallah iyilerdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…