2009 Eylül Anneleri

sumeyye yok oyle bisey gelmedi bizim basimiza ya da fark mi etmedim acaba

yasemin ne guzel efe demek geceleri pek sorun cikarmiyor masallah
bizimki de sadece su icmek icin uyaniyor ama insan sabaha kadar bi kuzu yese o kadar su icemez yani 10 kez uyaniyor
artik biliyo tabi uyaninca hmen suyu gosteriyor aklinca uyanik kalmak icin bahane

süt içmiyorlar mı gece?

benim kız meme dışında uyanmıyor, iki memeden çekiyor, sonra dönüp uyuyor, memeyi de emmek için değil benim damızlık ineğim yanımda mı diye beni kontrol etmek için...

bu arada sanırım ben türkan dizisini daha çok seviyorum öyle bir zaman geçtiden. hatta cüzzam hastalrına yapılanları gördükçe geçmişe dönüp parçalamak istiyorum o doktorları.

içmiyor gece reyhan seninki içiyormu, zaten benimki biberon almadı hiç... alıştıramadık da, bardaktan süt içerdi bir aralar şimdi onu da bıraktı. ama zaten beni emerken versem gece olmazda.

gülay ya bişey sordum kaynadı gitti ankara buluşması hiç yapıldımı yaapılacakmı..

Efe ne yazık ki tüm çabalarıma rağmen süt içmiyor beni emmeyi bıraktı ve süt içmeyide bıraktı ne gece ne gündüz ...

Ebrucum sen öyle dediğime bakma uykusu düzenli ama ne zaman onu yatırayımda kendim film izleyeyim desem zırlıyor ama azıcık su içip geri uyuyor Allahtan yeni saattede sıkıntı yaratmadı çok şükür , Bizim iştah ve yeme dışında pek bir sorunumuz yok Allah için ( maşallah diyeyim )

benimki uyandı başladı ağlamaya.
neyse sonra görüşürük
kaçıyorum hepinizi öpüyorum kızlar.
kuzularınıza ve kendinize iyi bakın.

önceden ayarlanırsa uyabilirim tabi eşime bayaa duygu sömürüsü yapmam gerekecek benim hiç arkadaşım yok zaten .diye 2-3 günde sıtımı dönüp yatarsam herhalde ikna ederim umarım

reyhan icmiyor hatta doktorumuz gece su da vermeyin bu sefer onun icin surekli uyanacak artik gece kesintisiz uykuya gemesi lazim dedi
ama gelde bunu alise anlat

olsun yasemin nasil olsa yiyecek zaten onun yedigi kendisine yetiyordur. gelisiminde bir sorun olmadikca bunu dert etmemek lazim tabi soylemesi kolay biliyorum insanin elinden gelmiyor takmamak

bende bir ara cok takilmistim yemesine
yemeginden iki kasik artsa az yedi buyumicek deyip dert ediyordum cunku ali cok az kilo aliyor bi de yemezse bnaparim diyordum
meger o kadar cok yediriyormusuz ki cocuga annem pisirdigim yemegi gorunce bu ne ya bununla koca insan doyar dedi bende kendime geldim
artik ne kadar yerse
kafasini cevirdigi ya da agzindan cikardigi an tamam istemiyor musun oglum peki deyip indiriyorum mama sandalyesinden o mutlu ben mutlu :)
bazen o kadar az yiyor ki aksam hic dert etmiyorum hatta az yediginde cok daha iyi uyudugunu gordum

Evet Ebrucum haklısın ama kilomuz hala sınırın altında ve az yiyor bazen de kusuyor ister istemez biberon biberon süt içen bebeklere özeniyorum , yani en azından aç yatsa süt içiyor nasıl olsa diye düşünürdüm Ama dediğinde doğru Allah beter dert vermesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…