ebrucum artık ben bu kilo olayını anlamadım zaten başından beri, bazen bakıyorum haftada 500 gram almış oluyor, bazen vermiş oluyor. en iyisi takıılmamak.
çıkanlara iyi akşamlar.. kuzucuklarıyla bol bol hasret gidersinler..
gülay bende isityom ıslak kek ona göre bol bol yap .. bu arada bade de narı çok sevdi geçen bayağı yedi tek tek.. bugün tekrar alacak babası..
badenin uykusu düzenli çok şükür. geç yatıyo ama gece bir defa kalkıyo artık ama zamanla hiç kalkmayacak sanırım..gündüz eziyetinin ancak telafi ediyo hanım..
meraba kızlar burada olanlara bir sorum olacak kızıma bebek mevlüdü yapmak istiyorum neler yapılıyor aranızda yapan varmı ne yapmam gerekiyo cevaplarsanız sevinirimmm
ha şöleeee iyiyimde kaan 10 dk ya bi uyanmasa daha iyi olcem inşallah yaa kaan daha yürümüyo yani sıralıyo reklama falan bakarken 3 adım atıyo sonra panikle elini bıraktığımı farkedip hemen oturuyo korkuyomuki
gökşenim nasıl uyuttunmu
çok şükür yeni uyudu :)) valla ece facede de dediğim gibi gökşen birden yürüdü ne tay tay durdu nede bir iki adım attı sanki 40 yıllık yüyen birymiş gibi başladı :)))
ama merak etme bence kaanında bi zamanı var her an sana bi süpriz yapabilir :))) hem yürümesi daha zor muş hakketten çekmece nedir bilmeyen çoçuk her yeri savaş alnaına çeviriyo :)))
gökşende saat başı kalkıyı malesef dün gece çok ateşi vardı fitil vermek zorunda kaldım