gunaydin kizlar
gulaycim izledim bende snir oldum yaaaa
hele cezaevinde bosanma ve davadan vazgecme icin imza atacaklari sahnede
nasil suslenmis puslenmis gelmis
of of hala basim agriyor yazik o osmana cemileye yaw
biz ailecek ağlıyorduk o sahnede..ya ben cezaevindeki gorusmede cok kotu oldum cocuklarinin ellerini optu ya of icim kiyildi resmen tutamadimkendimi agladim
tugbacim o adam kaptan gemiyle surekli ulke disinda
bi tane hollandaliydi sanirim kadinla ask yasiyor
zaten karisiyla da aralari limoni sanirim 3 buyuk cocuktan sonra 4. cocugun olmasini karisinin onu eve baglamak icin yaptigini dusunuyor o yuzden ailesiyle hep sorunlu
neyse turkiyeye geliyor kadin felan sevincli ama umdugu gibi gitmiyor hicbirsey
caroline de adamin pesinden turkiyeye geliyor adama surekli baski yapiyor karindan ayril felan diye
evde de hep kavga kiyamet kopuyor cocuklar babalarindan nefret ediyor felan
neyse bu cemile kocasiyla konusmak icin limana gittiginde caroline de geliyor ve cemile kadini bicakliyor hapse dusuyor. caroline de senden bosanmayi kabul ederse kazaydi derim diyor. cocuklar babaya iyice dusman tabi anneleri onlar yuzunden hapiste diye. adam carolini evlerine getiriyor cocuklar gidiyor evden.
bu aksamki bolumde de en sonunda cemile bosanmai kabul etti imzaladi cezaevinden cikti. ama sanilandan daha erken bunu tahliye ettikleri icin eve gittiginde caroline ile kocasini sarmas dolas opusup dans ederken gordu orda bitti
tuba hoşgeldin...
valla tuba özetle dediğinde bir an gözüm korkttu, ebrucum sen kısa ve öz özetlemişsin, sanırım benim özet bu sayfayı doldururdu...
iciye bende baktım hem de sabah 7:35 itibariyle ama çizmeleri görünce dumur oldum, ayakkabı bekliyordum, yada kısa çizme... bizim işyeri çok sıcak oluyor, ayakkabı ve kısa kollularla duruyoruz, çizmeye o yüzden çok ihtiyacım yok. dediğin siteden alışveriş yapmadım ben hiç, mango ve limondan yaptım...
o sitede ne varki, bir de trenyoldan alıyorlar ÜSTADDDDLAAAARRRRR :)
tuba hoşgeldin...
valla tuba özetle dediğinde bir an gözüm korkttu, ebrucum sen kısa ve öz özetlemişsin, sanırım benim özet bu sayfayı doldururdu...
iciye bende baktım hem de sabah 7:35 itibariyle ama çizmeleri görünce dumur oldum, ayakkabı bekliyordum, yada kısa çizme... bizim işyeri çok sıcak oluyor, ayakkabı ve kısa kollularla duruyoruz, çizmeye o yüzden çok ihtiyacım yok. dediğin siteden alışveriş yapmadım ben hiç, mango ve limondan yaptım...
o sitede ne varki, bir de trenyoldan alıyorlar ÜSTADDDDLAAAARRRRR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?