2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun zeynepcim niye ateşlendiki hasta olmaz inşallah
bende yürüsün artık diye bekliyorumda korkuyo sanırım çünkü ellerini bırakınca yürüyo ama gülüyo sonrada düşmüyo kendisi oturuveriyo hemen benimki 6 aydır çekmece karıştırdığı için pek bi değişiklik olmaz heralde

anlaşıldı zeynocum bıcırık sana yazdırmıyo sanırım ama ben beklerken burda uyuyup kalcam en iyisi yatağıma gidiyim bu arada tekrar geçmiş olsun yatarken saat kur ateşi yükselirse belki sık sık ölç iyi gecelerrrrrrrrrrrr

zeynepcim geçmiş olsun...

herkese günaydın...

sümeyye seyrettin mi büzük dudaklı carolini. bu bölümde daha da gıcık oldum kadına.... sinsi şey...

gunaydin kizlar
gulaycim izledim bende snir oldum yaaaa
hele cezaevinde bosanma ve davadan vazgecme icin imza atacaklari sahnede
nasil suslenmis puslenmis gelmis
of of hala basim agriyor yazik o osmana cemileye yaw

günaydın izledim evet..hatta reklam sonrasında başlarda sahne kaçırırım diye reklamalrı bile izledim..ama son bölümü tamamen ayakta izledim..eyvahhh kapıyı açtı eyvah merdivenlerden çıkıyor diyerek

gunaydin kizlar
gulaycim izledim bende snir oldum yaaaa
hele cezaevinde bosanma ve davadan vazgecme icin imza atacaklari sahnede
nasil suslenmis puslenmis gelmis
of of hala basim agriyor yazik o osmana cemileye yaw

kızlar o dizide ne oluyor yaa biri bana özetlese ya konuyu bir bölüm bile seyretmedim ama dün çocuklarını evden atıyodu adam. zaten o adamı hiç sevmem. :)

ya ben cezaevindeki gorusmede cok kotu oldum cocuklarinin ellerini optu ya of icim kiyildi resmen tutamadimkendimi agladim

gulaycim inciye bakim simdi sadece cizme var
siz hic grupanya dan biseyler aldiniz mi

tugbacim o adam kaptan gemiyle surekli ulke disinda
bi tane hollandaliydi sanirim kadinla ask yasiyor
zaten karisiyla da aralari limoni sanirim 3 buyuk cocuktan sonra 4. cocugun olmasini karisinin onu eve baglamak icin yaptigini dusunuyor o yuzden ailesiyle hep sorunlu

neyse turkiyeye geliyor kadin felan sevincli ama umdugu gibi gitmiyor hicbirsey
caroline de adamin pesinden turkiyeye geliyor adama surekli baski yapiyor karindan ayril felan diye
evde de hep kavga kiyamet kopuyor cocuklar babalarindan nefret ediyor felan
neyse bu cemile kocasiyla konusmak icin limana gittiginde caroline de geliyor ve cemile kadini bicakliyor hapse dusuyor. caroline de senden bosanmayi kabul ederse kazaydi derim diyor. cocuklar babaya iyice dusman tabi anneleri onlar yuzunden hapiste diye. adam carolini evlerine getiriyor cocuklar gidiyor evden.
bu aksamki bolumde de en sonunda cemile bosanmai kabul etti imzaladi cezaevinden cikti. ama sanilandan daha erken bunu tahliye ettikleri icin eve gittiginde caroline ile kocasini sarmas dolas opusup dans ederken gordu orda bitti

ayyyyyy inanmıyorummm. nesinir bozucu bi konu yaaa. dur bende seyredeyim madem hepiniz seyrediyosunuz. bu sene inanır mısınız bir tane bile dizim yok kızlar yaaa. bi başlayamadım kaçırdım bişeler oldu. ama bunun konusunu öğrendim çok karmaşıkta değil başlıyım bakalım.
o caroline denen salağı gördüm dün de çirkin karı be karaktersiz bi suratı var. standard biyenmedim ne yalan söyliyeyim. karısını göremedim daha.

tuba hoşgeldin...

valla tuba özetle dediğinde bir an gözüm korkttu, ebrucum sen kısa ve öz özetlemişsin, sanırım benim özet bu sayfayı doldururdu...

iciye bende baktım hem de sabah 7:35 itibariyle ama çizmeleri görünce dumur oldum, ayakkabı bekliyordum, yada kısa çizme... bizim işyeri çok sıcak oluyor, ayakkabı ve kısa kollularla duruyoruz, çizmeye o yüzden çok ihtiyacım yok. dediğin siteden alışveriş yapmadım ben hiç, mango ve limondan yaptım...

o sitede ne varki, bir de trenyoldan alıyorlar ÜSTADDDDLAAAARRRRR :)

dekoraratif sticker aynalardan kullanna varmı nasıl kullanışlımı arkadaşıma ev hediyesi alacağımda.ya aynalı sticker yada yazı olan normal sticker

ne oluyor kızlar incide indirim mi başlamış yoksa yeni ürünler mi gelmiş. yoksa internetten mi bakıyosunuz? eşim bana ilk defa şöyle bir cümle kurdu. bir bot yada çizme daha alırsann işe başlıyosun ehehehehe valla kaldım neler beğeniyorumda alamıyorum kızlar yaa. ama bi koyduk çizmeleri gerçekten abartmışım. birde geçen sene istanbulda biryer kapanıyodu bir alana bir bedavaydı orda gaza geldim azcık. :)

ya kızlar gerçekten sarışınında meymenetsizi fena oluyo böyle gıcık oluyo yani.. mesela esmerlerde yada kumrallarda o kadar sorun olmuyor ama bazı sarışınlar böyle fena sinir oluyo. sarı inadı derler ya öyle bişey mi bilmiyorum ama.

tuba mango da baktık (markafoni) , limango da(limon) oluyor.... valla görümcem de geçen divaresin outletinde gaza gelmiş 11 çift ayakkabı almış kocasıyla... ama tanesi 50 ila 100 arasıymış... ben daha hiç o kadar gaza gelmedim, gaza gelirsem sanırım ayakkabılarla birlikte kapının önünde bulabilirim kendimi :) şaka bir yana bende de bir tutku ya ayakkabı ve çanta...

sümeyye arkadaşım aldı, memnunda kaldı. eğer arkadaşının bunlara ilgisi varsa al derim

bu arada dorothy parkins in sitesinden türkiyeye 10 pounda gönderiyorlarmış . arkadaşm bir sürü ayakkabı almış, 10 pounda falan. ama kıyafetler kötü çıkmış. tuba sen bilirsin siteye baktım, çok da kaliteli gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…