bu arada dorothy parkins in sitesinden türkiyeye 10 pounda gönderiyorlarmış . arkadaşm bir sürü ayakkabı almış, 10 pounda falan. ama kıyafetler kötü çıkmış. tuba sen bilirsin siteye baktım, çok da kaliteli gelmedi.
ben çok ağladım akşam yaaaaaa
valla o zmana direk optimum yada acity e gidersiniz sümeyye, orada çok uygun bulabilirisniz, hem kendin hem de oğluşun için. hem de buluşuruz.
tamam tuba bakalım e peki alışveriş yaparken sanal kartmı kullanıyorsun, ben de araştırayım bir. rüzgarın şimdiden 5,6 tane burberry kyafeti vari kayınvalidem almış sağolsun, ama bedenleri büyük biraz. uygun bulmuş ... ama nasıl güzel modelleri., ucuza alıyım diyorsun ağzı gözü sarkıyor.... birde artık pek büyümüyorlar, eminim ben bu kışa giydirdiğim elbiseleri önümüzdeki kışa biraz daha kısa olarak giydirebiliriim.
o suslu kaynvalideden bende de var bilien bilir
ama bende cok severim kendisini
cunku eli cok aciktir kendi cocugundan ayirmaz beni de
birlikte disari cikalim bana bisey almadan donmez
haftada 2 aksam yemek yapip bizi yemege cagirir oyle iste :)
grupanya da kiyafet felan yok aktiviteler ucuza satiliyor
mesela bowling guzel bir yerde yemek bi otelde kalmak plates kavitasyon felan gibi seyler
simdi bugun etilerde bir restoranda fix menu baya uygun fiyata da alsam mi acaba dedim
bende internetten cok alisveris yapiyorum ama sanal deil normal kart kullaniyorumbasima bisey gelmez insallah
tugbacim valla bende taksime cok kolay gelirim
o zaman kesin ayarlayalim
simd itabi is cikisi desem olmaz sana ters cunku aksam donmen zor olur hafta sonu olacak heralde
ya bende cok seviyorum ayakkai felan ozellikle de topuklu ayakkabi ama olmuyor bana cok deve gibi oluyorum boy uzun olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?