2009 Eylül Anneleri

ben internetten alışveriş çok yaptım tlf aldım.bugün araç mp3 /mp4 çaları gelecek..ama kıyafete cesarete edemedim..bakalım bayramdaan sonra bi haftasonu ankara gidelim diyoruz kışlık alışveriş için..kırşehir çok pahalı hemde bişey yok..o zaman ayarlarız inşllh buluşmayı

dorothy nin kıyafetleri çok iyi değil acayip böyle penye gibi kalitesiz şeyler. hangi ülkeye yaptırıyorlar bilmiyorum. ama mesela sitesinde güzel duruyo git bak mağazasında hele bi üstüne giy hiç iyi olmuyor. gülay şu e baydan çanta olayına bakalım. ya kızlar e baydan iki fantazi çamaşır istemiştim dün geldiler hemde nakliye ücretsiz ama süper şeyler bayıldımmmmmmmmmmmm. :) hemde fiyatları süper valla. kızada bi elbise aldım yine ücretsiz kargo onada bayıldım. eşim gördü fiyatına inanamadı. muhakkak bakın. ralph lauren burbery falan harika şeyler oluyor çok süper fiyatlara.

kızım o ne bee 11 çift alsam ve eşim yanımda olsa gerçekten beni bırakıp alışveriş merkezini terkeder. bide adam düz mantık iki ayakkabıya toplam fiyatı ver belki o kadar kızmaz ama 11 ayakkabıyı on liradan alsam yinede kızar. :)

bu arada dün sizinle konuşuyordum ya öğleden sonra acilen bir işim çıktı, çıktım taksime gittim kızlar. doğayıda bıraktım evde saat akşam yedi falandı döndüm. ay nasıl iyi geldi havada çok güzeldi. şöyle oturdum iki saa tyemek yedim dergi baktım. ama süperdi yaaaaaaaaa.. ebru taksimde buluşalım biz seninle buluşacağımız zaman canım yaa valla pek özlemişim oraları. sana yakın değil mi? ben buradan birsaat onbeş dakikaya taksimdeydim dün.

valla o zmana direk optimum yada acity e gidersiniz sümeyye, orada çok uygun bulabilirisniz, hem kendin hem de oğluşun için. hem de buluşuruz.

valla o zmana direk optimum yada acity e gidersiniz sümeyye, orada çok uygun bulabilirisniz, hem kendin hem de oğluşun için. hem de buluşuruz.

valla avmlerde gezmeyi özledim..alışverişe gittiğimiz an eşimde bende pişmalıklar içinde oluyoruz hadi istdan tayin istedik niye ankarayı istemedik diye...

tamam tuba bakalım e peki alışveriş yaparken sanal kartmı kullanıyorsun, ben de araştırayım bir. rüzgarın şimdiden 5,6 tane burberry kyafeti vari kayınvalidem almış sağolsun, ama bedenleri büyük biraz. uygun bulmuş ... ama nasıl güzel modelleri., ucuza alıyım diyorsun ağzı gözü sarkıyor.... birde artık pek büyümüyorlar, eminim ben bu kışa giydirdiğim elbiseleri önümüzdeki kışa biraz daha kısa olarak giydirebiliriim.

günaydıınnnn
ben izlemedim yine
daha doğrusu fırsatım olmadı
kuzenimdeydik akşam
başka bi kuzenimin üç yaşındaki oğlu da ordaydı
ayy edayla ikisi birbirlerinden oyuncak alıyorlar bağırıyorlar,
eda sürekli çocuğun peşinde, o kıskançlık krizlerinde falan
cinnet geçirecektim dizi mizi yalan oldu

valla sümeyye ankara tam memur semti, seviyorum,,, bir de artık adım başı AVM oldu, önceden çok sevmezdim bunalırdım avm lerde, ama şimdi çocuklar için bi sürü şey var içinde. mesela 29 ekim de bir AVM de deniz kuvvetlerinin korosu vardı, tüm çocuklarla koro beraber şarkı söylediler. rüzgar şaşkınlıkla seyretti.

ooo kayınvalideye baaaaaaak.. benimki burrbery desem o ne der? :) süper valla süperr. hayalimde ki kayınvalide :)

yaaaaa sümeyye öyle bi şansınız vardıda gidip kırşehiri mi istediniz. ya ben varya birbuçuk sene tuzla da oturdum depresyona girdim evi taşıdık :) sessiz yerleri hiç sevmiyorum ben ki aslında şu an oturduğum evdende yavaş yavaşsıkılmaya başladım. camın önünden biri geçse doğa heyecandan çığlıklar atıyo. o derece ıssız adamız :)

he he gerçekten çok ıssızmış .... tuba benim kayınvalidem bir alemdir, geçen stüdyo fotoğrafı çektirceğimiz de rüzgarla, gidip profesyonel makyaj yaptırdı dışarıda, kızım beni ileride güzel babaanne olarak görsün diye. çok seviyorum kendisini.....

Son düzenleme:
kırşehir eşimin memlekti kayınvalidem eymene bakıyor...eşimde aslında burayı hiç sevmiyor 2-3 sene kalalım.sonra yine taşınırız diyor.ayrı memleket olunca tatiller bölünüyordu bu tatilde senin ailene bu tatilde benim aileme oluyordu.şimdi kırşehirdeyim tatillerde memleketime gidiyorum..

süslü kayınvalidede iyi değil..bizimkide çok süslü biryere gidiyoruz kadın kısa etek giyer makyaj yapar banada hadi gitte süslen der..gelin gibi ol diyor

o suslu kaynvalideden bende de var bilien bilir
ama bende cok severim kendisini
cunku eli cok aciktir kendi cocugundan ayirmaz beni de
birlikte disari cikalim bana bisey almadan donmez
haftada 2 aksam yemek yapip bizi yemege cagirir oyle iste :)

grupanya da kiyafet felan yok aktiviteler ucuza satiliyor
mesela bowling guzel bir yerde yemek bi otelde kalmak plates kavitasyon felan gibi seyler
simdi bugun etilerde bir restoranda fix menu baya uygun fiyata da alsam mi acaba dedim
bende internetten cok alisveris yapiyorum ama sanal deil normal kart kullaniyorum basima bisey gelmez insallah

tugbacim valla bende taksime cok kolay gelirim
o zaman kesin ayarlayalim
simd itabi is cikisi desem olmaz sana ters cunku aksam donmen zor olur hafta sonu olacak heralde

ya bende cok seviyorum ayakkai felan ozellikle de topuklu ayakkabi ama olmuyor bana cok deve gibi oluyorum boy uzun olunca

slm kızlar :))

eylül sana teşekkü ederm canım akşam senin limonlu yazını gördüm hemen sipariş verdim bi tane ayakkabı zaten alıcktım denk geldi :)))
belki bilirsin alışveriş yapmadan duramıyıorum :)

bende su aliye kucuk gelen ayakkabiyi iade icin mail attim hemen kabul ettiler saolsunlar hatta varsa bir numara buyuguyle degistirip tekrar gonderecekler iyi oldu
yoksa kar edelim derken elimizde patlayacakti

ben de geliceeeeeeeeeeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…