2009 Eylül Anneleri

sümeyye biraz tarz meselesi bence, benimkide süslü ama ben normalde makyaj yapmam yada hep kot vs. giyinirim, şuana kadar hiç laf söylemedi bana diyebilirim. yani kendi tarzı böyle başkasına da karışmaz. kızımı süslü giydirdikçe nasıl mutlu olur mesela. yani senin kayınvaliden biraz sivri dilli anacım:)

ebru ben artık çok topuklu giyemiyorum, şimdi kısalttım iyice topukları. ayaklarım rahat etmiyor. bir de tabi daha koşuşturma içindeyim.

Son düzenleme:
hoşbulduk ebrucum :))

yok çok şükür bugun ateşlenmedi sanırım azı dişleri geliyo ama bu gece ayrıca 1 kere kalktı nasıl dinç kalktım sabah anlatamam :)))

yok sümeyye saat 7:35 de ekran karşısındaydım, ama çizme varmış hep ben ayakkabı umuyordum..

gökşene tekrar geçmiş olmuş. ben kızıma denemeden alamıyorum, ayaklarının üstü etli her ayakkabı olmuyor bize.

ya aslında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum sadece çocuklarını çok seviyor her fırsatta öyle methederki .hatta beni istemeye gittiğinde eşimi öyle methettmişki anaem o istemeseydi seni ben oğlunu isteyecektim diyor.
zeynep geçmişolsun inşllh diştir ve bian önce patlatır..

sümeyye yani lafını çok esirgemiyor anlamında demek istedim aslında, yani aslında bir yönden iyi. içi dışı bir olur böyle olunca....

ebru ne tatlı ya aliş, inşallah bir gün bizim kuzular da biz de görüşürüz.

var olmayan bişi çıkmaz zaten ebru :))) senin kadar çirkinse desene çok şanslı oğluşun kızlar etrafında pervane olur :)))

Oh oh alışverişler yapılıyor paracıklar harcanıyor , benim de çok ihtiyaçlarım var ama indirimleri bekliyorum belki 1/2 kilo daha veririm :)) Birde internetten yapamıyorum ben tırsıyorum bu sanal kart olayını biri bana detaylı anlatabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…