2009 Eylül Anneleri

gunaydin yasemin hosgeldin
senin 1-2 kilo daha verecek yrin kalmamis bence :)
bende karar verdim 5-6 kilo vereyim hamile kalcam gozumu kararttim artik

zeynepcim tesekkur ederim, art niyet olmayinca bakan gozde guzel oluyoruz iste

teşekkü ederim canım :))

valla açıkçası ben sanal kart kullanmıyorum hatta normal kart bile kullanmıyorum sadece beğendiğim şeyleri eşime söylüyorum o sipariş veriyo çokta alışveriş yapmıyorum zaten şimdiye kadar markofoniden bi tablo çanta vede ayakkabı siparişi veridm limongodanda yeni siftah yaptık dün :))

ben kolay kolay netten alışveriş yapamıyorum bakıyorum ama genelde bakıp avm de canlısını görüp alıyorum :)))

yasemin hoşgeldin, mesela iş bankasından başvuruyorsun internetten, limitini sen beliryorsun, genelde 100 liralık alışveriş yapacaksan 100 lira yüklüyorsun karta alışveriş yapıyorsun, kartın da yine limit kalmamış oluyor. çok güvenli.

valla ben nette alışveriş yapıyorum normal kartla ama kıyafet almadım tlf aldım 2 defa birde hediyelik resimlerden saat yaptırmıştım hem kayınvalideme hem anneme.

zeynepcim gorup almak en sagliklisi tabi de bu cocuklarla artik alisverise vakit kalmiyor ki
kolay geliyor internetten bakip oturdugun yerden siparis etmek :)
ama tabi cok suprizler olabiliyor orda gordugunden farkli ya da kumasi felan kotu olabliyor
1-2 kez beden sıkıntısı da yasadim
kucuk oldu aldigim pantalonlar ama zayiflayinca giyerim diye biraktim

offf tuba seni öldürecem, aklıma ebayı soktun gittin ya... şimdi ona bakıp duruyorum... ya ben sürekli rüzgara bişeyler almak istiyorum, mesela hiçbirşey alamazsam toka alıyorum... şimdi artık kendi de kıyafetlerini alıp yanıma geliyor, üzerine sürtüyor giydir diye.

ben bu aralar gece ikinciyi uzun süre yapmıcam diyorum sabah kalkıyorum öğlene doğru hazirana doğru ben başlıyım çalışmlara diyorum bazen hiç beklemediğim bi anda bi süpriz olsa diyorum yani anlıcanız kafam karışık :))

ama kesinlikle 4 tane doğurmıcam çünkü kendime haksızlık olduğunu düşünüyorum ikinicde erkek olursa değmeyin keyfime iki meyvedende tatmış olucam :)))

gulaycim esim bu aralar nasil olduysa tek cocuk olmaz kardesi olmali deyip duruyor. hatta dun yazmistim kiz olursa ismi bile hazir :) erkek olursa ne koyariz bilmiyorum veli felan heralde

valla dun konustuklarimizi dusundum hazir hala zorken ali geceleri uyaniyorken ayni maraton daha kolay olurmus gibi geldi
bir de alt kat komsum var bahsederim hep kizi 2.5 yasindayken oglu dogmustu simdi guzel guzel buyutuyor dogum izninde hala
onlarin ailesini goruncede ozeniyorum
bi de bi aksam bize geldiler yemege evde 3 cocuk, esim cok guzel oldu ya evde boyle tatli bir telas hareket cok hosuma gitti dedi

bizim arkadaş uçuk pembe bi çanta sipariş etmişti, resmen çanta iğrenç canlı bir pembe geldi, görünce daha kargo poşetinden çıkartmadan çantayı geri yolladı...

ama bazı şeyler gerçekten uygun oluyor. ama yine de canlı canlı elleyip sağını solunu çekiştirerek almaya yeğlerim her zaman:)

ya ebayda turkiyeye gonderim var miydi ben bilmiyordum
bi bakayim bende :)

zeynepcim hepimiz ayni durumdayiz aslinda
bende kotu gecelerin sabahinda vazgeciyorum sonra aksam eve geliyorum ali ortalikta kosturup duruyor oynuyor geliyor kucagima sirnasiyor yok yok en az 1 tane daha olmali cok guzel diyorum
yani bu is cok dusunmekle olmayacak anladigim kadariyla gozumuzu karartcaz olunca bi sekilde buyuyorlar cunku :)

markabebeden hiç almadım sadece fikir edinmek için baktım biraz reyhan :): yada yurtdışından sipariş veririken bakıyorum hep :)))

gözümüzü karartalm o zaman :))

yalnız benim çekindiğim konulardna biride hamileliğim aşırı bulantılı geçmişti o zaman bi dilek bi ben bulantılardan nelerr çektik herkesin bitti biz hala uğraşyoruk 5.5 aya kadar sürdü bulantım şimdide olursa gökşenle nasıl ilgilenicem (((

sağol reyhan sen de bu siteyi sok şimdi aklıma akşama kadar ekran başında oturayım :)

ebru süpersin bence de bizimkiler bir seneye kurtardılar artık kendilerini bir de kesin 3 yaşına gelmeden kreşe vercem, çocuk doğmadan önce kreşe veririm diye düşünüyorum. sonra doğururum. hem diğer bebek oldu diye kendini gönderilmiş hissetmez. ama tabi biz önümüzdeki yıl belki olmayabilir ama 2012 de Amerika yolcusuyuz 2 yıllığına. orada doğurmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ebrucum sağol canım :)) Benim eller bacaklar zayıfladı ama göbek bir türlü gitmiyor yaklaşık 3 ay mekik çektim baya bir düzelme olmuştu fakat bel ağrılarım artınca bıraktım yeniden başlamam lazım :) Emin ol incecik değilim ama balık halime gri döndüm toroman halimden :))

Benim işyerime çok yakın alışveriş yapılacak yerler var ama sezonda dudak uçuklatıcak fiyatlarda oluyor , geçen yıl bir gazla bir kaç tane topuklu bot almıştım şimdi hiç birini giyemiyorum düz spor botlara ihtiyacım var , internette bazen çok cazip şeyler oluyor ama hem ek kart olduğu için hemde tırstığım için yapmıyorum :) Sanal kart mantıklı :)

canım güle güle kullansın gökşen
ben de aldım bir tane
tabi bayrama kadar gelse iyi olur yoksa kargoyu teslim edecek kişi bulamicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…