2009 Eylül Anneleri

ona bakarsak zeynep ben şimdi ye bir tane hatta önümüzdekis ene bir tane daha doğurmam lazımdı. benim hem hamileliğim hem de doğumum çok kolay oldu. hatta ikinci doğumda hastaneye bile yetişememe durumum olacağından uyarıldım falan.

Son düzenleme:
benim doğumda kolay olduda şimdi ozamanalrı hatırlıyorum sabahtan akşma kadar ne yediysem çıkardım berbattım bütün gün yat yat şimid gökşenle bu pek mümkün olmıcak :))

ben de çok bulantı çekmiştim hatırladıkça bile mahvoluyorum
5 kilo vermiştim bulantılardan
sadece jelibon ve tofita yiyebiliyordum
ben yeniden çocuk düşünsem de bunu göze alamıyorum hala

haklısın tabi zeynep ben hiç mide bulantısı yaşamadım, yaşıyanlar ne kadar zor olduğunu söylüyor. şimdi benim için konuşmak kolay tabi:)

ama çok pahalı geldi reyhan bana. yani eşim yurtdışından calvin klein takıma 40 lira vermiş, mont, pantolan ve kazağı. buara sadece pantalonu 60 lira. arada uçurum var. ama tabi burasıTürkiye

Son düzenleme:
gülay gerçekten berbat zamanlardı eğer bulantın olmadıysa inan çok şanslısın ben bunun yüzüne acaip tırsıyorum (

o yüzden yurt dışı şiparişlerde ben bakıyorum oraya :))) eşim bu aralar yine çıkıcak yurtdışına iş için bende liste hazırlıyorum :))

gülay bu arada eşin istediklerini alabilmişmi amerikadan ??

valla bende hamileliğimde 8 ay çok rahattım hiç bilmedim ile.ama 8. ay kaşıntılarım arttı test yapıldı kolestaz diye hastalık çıktı gebeliğe bağlı buda çocukta ani kalp durmasına neden oluyormuş. bu yüzden hastaneye yattım mecburen ve günde 2-3 defa nstye giriyordum kalp sesini dinlemek için doktorlar 38. haftayı geçmemsi lazım dedi yoksa tehlikeli olur .38. haftada nstye girdim ve çocuğumun kalp atışları gittikçe zayıflamaya başladı bende nstde görüyordum apar topar sezeryana aldılar.sezeryan sonrasıda zaten başka bir yıkıntı ..neyse doktorlar bu her gebeliğinde tekrarlayacak dediler..

ay gülay napim boğazımdan geçebilen tek şey tofitaydı
bir yudum suyu bile banyonun kapısında içiyordum nasılsa anında çıkarıcam diye

of ya benim sadece 2 ay bulanmisti 2 kilo vermistim ama o kadari bile cok kotuydu
ama sonrasi cok rahat gecti 10 kilo aldim cok aktiftim hatta son gun 1 saat yuruyus yapmistim sitede ustune sancilarim baslayip doguma gitmistim :)

gulaycim ya nereye gitceksiniz amerika da
bizim olursa insallah san francisco olacak gidecegimiz yer
of ya belli olsun artik su vize gitcez mi kalcaz mi belli olsun
bir suru seyi o yuzden erteleyip duruyoruz

zeynep eşim istediklerimin çoğunu bulamamaış ama yine iyi şeyler almış, bu arada ikinci el de var sıfır da, kargo ücretinin ne olacağı yazıyor canım, ama önce türkiyeye gönderim yapanı bulacaksın, bana da karışık geliyor kargo olayı.

bu arada bence oto koltuğunu eşin yurtdışından alsın, zaten çok ucuzmuş... istesene.

sümeyye ne kadar zor şeyler yaşamışsın, zaten doğum sonrası çok üzüldüğünü biliyoruz. Allah sabır versin. bu arada kesin tekrarlarmıymış böyle şeyler ya.

ebru bilmiyorum neresi olur, üniversite belirleyecek gideceğimiz yeri. peki siz yerleşmeyi düşünüyormusunuz kalıcı olarak.

Benim eşim katiyen istemiyor ama bu aralar özellikle İstanbuldan döndüğümüzden beri ağzına almasada hissediyorum , açıkçası 2. çocuk fikri bana çok yorucu geliyor ama Efe için değer , şimdi kendimi daha fazla frenliyorum kızdığımda falan sesimi yükseltmiyorum ki eşim vıdı vıdı etemsin diye , gerçekten bu işi başarabileceğimi kanıtlamam lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…