2009 Eylül Anneleri

geldim kızlar yazdıklarınızıda okudum :)

ya ne şansılsınız eşleriniz istemiyo üstünüzde baskı yok ben doğayı doğurur doğurmaz başladı eşim üç kesin olursa dört çocuk istiyo ohep öyle istiyordu çıktığımız zamanlardan ber iben ise hep ama hep tek çocuğumolsun istedim. ama çok baskı var üstümde artık bunalıyorum anlatamam her akşam yalvarıyor bana resmen yalvarıyo bazen küsüyo falan güleyim mi bunalayım mı şaşırıyorum. :)

ya bebek ayakkabısı konusunda ben çok dertliyim doğanın ayakları hala 18 numara ve bir çok markanın 18 numarası yok. bebek ayakkabısı olarak ne almak gerekirmiş doktorlarınızın bi tavsiyesi var mı kızlar ne alayım sizce?

e bayden evet türkiyeye gönderiyorlar ve ücretsizde kargo var mesela altı dolarada yollayan var. ben ne aldıysam geldi.

bebek koltuğu konusunda zeynepcim daha almadıysa bebe comfort diye bir marka var fransız çarpışma testleri falan çok iyi kendinden izofixli. özelliğine gelince doksan derece sağa doksan derece sola dönüyor. mesela çocuğu koyacağın zaman kendine döndürüp rahat rahat yerleştirip kemerini takıyosun. diyelim birşey yedirceksin arabanad diğer tarafa çevirebiliyorsun. inanlmaz memnunum. joker mağazasından istedim kargoyla ücretsiz geldi. sende bakabilirsin buna.

canım dün eylülünde dediği gibi pediped ayakkabılar varya ordan aldım gökşene bot tarzı kahverengi .

tuba bana bi yardımcı ol bacım ebaydan oto koltuğu sipaiş versem türkiyeye gönderen varmı bulamıyorum kıyafet almıcam varsa kendime bakabiliirim :)))

ya aslında tabi çok büyük umutlar bağlamamak lazım bi cd ye :) ama bence bizler için daha faydalı çünkü bütün ingilizce kelimeleri öğreniyorlar ki bu bile benim seyrettirmem için yeterli. birde herşey çok yavaş ilerliyor ya çocuğun kafası karışmıyor yani tv gibi zararlı değil. e sonuçta çocuk eninde sonunda birşey seyredecek bari bunu seyretsin. bizimtvde akşama kadar açık bazengirer seyreder girmezse habire ingilizce kelimeler duydugulya kalır mantığı :) birde evde ses olsun çünkü benim tv seyretmem neredeyse sıfır. bi gelinliğe evet diye bi program var realty show, bi pastacı var onları seyrediyorum. birde büyk kurtuluş ona hastayım kızlar bi adam var gidiyo dünyanın bi tehlikeli bölgesine orda doğadan topladıklarıyla yaşamaya çalışıyo. odun topluyo ateş yakıyo avlanıyo. buldukların ıyiyip hayatta kalmaya çalışıyo. gerçekten çok seviyorum çok bana göre bi program. hatta geçen gün şu adamla dört gün tatil yapmak isterdim dedim eşimin yanında. beni öldürüyodu. e ama öyle yani ben eşime gel bir kilometre ilerde göl var keşfedelim desem hadi arabaya binelim diyo. ben yürümeyi çok severim.

günaydınlar :)
başım ağrıyorr iyileştim derken
oğlumun üst azı dişide geliyor sanırım bunalımdayım bi geçmişi okuup gelioomm

zeynep bakarım canım şimdi ücretsiz gönderen var mı. çünkü ücretli gelirse heralde maliyetini fena aşar da eşin gitmeyecek mi bu ara sipariş versen o getirse. .gerçi büyük birşey uğraşmak istermi bilmiyorum ama.

koltuk modeli de axiss.

kızlar bizim ayaklar büyük galiba :)) biz 19 20 giyiyoruz ama ben bi numara büyükte alıyorum çünkü okuduğum kadarıyla yandan sıkmıcak önden ve arkada parmak giricek kadar boşluk olmalıymış büyümesini engellememek için :))

buldum canım eşim gidicekte avrupaya değil tam tersi uzakdoğuya ordada bulur babamda sürekli giderde zor olur diye düşünüyorum eğer burdanda ucuza temin edbileceksek burdanda sipariş verebilirim

zeynepcim asil bizim ayaklarimiz buyuk aliye pedipedden 21 numara aldim kucuk geldi 22 giyiyor sipa :)

gulaycim biz vize cikarsa kesin yerlesiyoruz. ilk olarak san francisco olmak zorunda cunku ordan bi sirket uzerinden vize basvurusu yapildi ama benim hayalim kesinlikle new york :)

tugbacim bu eslerde sanki kendileri dogurup bakiyor gibi ya anlamadim gitti. istese bi dert istemese bi dert
aslinda bize birakmalari lazim bu karari ama nirde
sen yine sanslisin bence esin cocuk seviyor ne guzel istememesi daha dert oluyor gibi sanki
bulusma icin yazdiklarimi gordun mu reyhan bende gelirim taksime dedi bulusacagimiz zaman

tulaycim hosgeldin, gecmis olsun benim de sabah cok basim agriyordu ilac ictim neyse ki gecti su an

tülay geçmiş olsun...

tubacım zaten dün konuşmuştuk ben haberi şundan dolayı ilginizi çekebilir demiştim, yani düşünsene adamlarpara iadesi yapacaklar... ve bunu kabul ediyorlar. burada olsa dava açılsa kaybetseler bile ödenmezdi. ben de önerinle brainy baby alıyorum zati :)

benimkinin de ayakları çok küçük ama ben 20 numara giydiriyorum, rüzgar da çok rahat yürüyor, ama ayakları muhtemelen 18 ... ayak numarasını anlayamadım, çünkü 18 numara ayakkabı bulamadım. ben hep dışarıda adidası giydirdim 20 numara, zaten artık çift çorap giydiriyorum ayaklarına oluyor işte... çok da memnunum valla.

tuba bu arada aklıma şu doğanın resmi geldi, kot etekli kolları havada olan, çıtır çerez....

bu arada yalnız değilsin benim üzerimde de baskı var, ama şuan söylemde, seninki direk uygulamaya geçme çabasındaymış.

ebru inanamıyorum, bazen biz demi yerleşsek diyorum ama eşim özel sektör olmadığı için imkansıza yakın bu fikir sadece uluslarası kuruluşlarda çalışabilir. ama bakalım bir iki yıllığına gidelim o da yeter. sonra da benim hakkım geliyor bir iki yıllığına da öyle gideriz. 4 yıl...

kizlar evlilik yildonumumuz geliyor napsam acaba

aaaa ne zaman ebru? bizim de geliyor. 59 euroya helikopter turu var severse eşin bence olabilir. ben eşime yapıcaktım geçen senehava muhalefeti nedeniyle yapılamadı. bu senede burada olmıycaz. bizimde 20 kasım evlilik yıldönümümüz yedinci seneye giriyoruz resssssmen eskidik ya.. aynı zamanda aynı gün odğum günüm oluyor. :)

görmedim tatlım yazdıklarını gelsin tabii ki oda istiyorsa. :)

ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar gitmeden kesin sex and the city yi baştan sona seyredin. kesin ama. daha bi aşık olacaksınız new yorka. :) ama ben londra aşığıyım malesef ve yaşamak istediğim yerde orası. adamların herşeyi bir kibarlık, bir şaşaaa çokbana göre bir yer yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…