tülay geçmiş olsun...
tubacım zaten dün konuşmuştuk ben haberi şundan dolayı ilginizi çekebilir demiştim, yani düşünsene adamlarpara iadesi yapacaklar... ve bunu kabul ediyorlar. burada olsa dava açılsa kaybetseler bile ödenmezdi. ben de önerinle brainy baby alıyorum zati :)
benimkinin de ayakları çok küçük ama ben 20 numara giydiriyorum, rüzgar da çok rahat yürüyor, ama ayakları muhtemelen 18 ... ayak numarasını anlayamadım, çünkü 18 numara ayakkabı bulamadım. ben hep dışarıda adidası giydirdim 20 numara, zaten artık çift çorap giydiriyorum ayaklarına oluyor işte... çok da memnunum valla.
tuba bu arada aklıma şu doğanın resmi geldi, kot etekli kolları havada olan, çıtır çerez....
bu arada yalnız değilsin benim üzerimde de baskı var, ama şuan söylemde, seninki direk uygulamaya geçme çabasındaymış.
h.b arkadaşlar saolun
bu havalar beni mahvetti
neler kaynetmışsınız yafffff
ya 2.bebe hatta psikolojim müsade ederse 3. bile isterim
hatta bazen fevri karar verip hemen olsun die içimden geçiriyorum ancak
halil ibrahim e haksızlık yaptan korkuyorum daha çok ilgiye muhtaç yavrum
en azından 2,5 yaşını beklemeye karar verdik eşimle eğer Rabbim tekrar bi evlat verirse 3 yada 3,5 yaşında doğum olsa ideal gibi geliyor ama
yaa nasip hayırlısı bakalım
Gülay hatırlıyormusun seninle evde giysin diye çorap patik almıştık o mesela büyük geldi Efeye giyemedi yan bastı hep :) Efenin elleri ayakları küçük kendide küçük zaten minyon , yürüdüğünü görenler durudurup soruyorlar kaç aylık diye yaşında deyince şok geçiriyorlar bu beni üzüyor ama ne yapalım ben kısa erkekleri hoş bulmazdım , al işte büyük konuşmanın bedeli :))
Ben baby einsteinleri evde kendim izletiyorum özellikle hafta sonu bzen yemek yedirirken özellikle hayvanlara ilgisi olduğu için zevkle izliyor ama yarım saat kadar , babannede Tv hep açık ne kadar izliyor izlemiyor bilmiyorum ama hafta sonu bizde açık değil eşim gelince açıyor o ayrı dava .
bizimde amerika planı var ama bu gidişle yatar
tuba baskılara dayan diren seni yenemesin enişte :)) şaka bi yanada istemiyomusun ikinciyi ??
kızlarne kadar özeniyorumsize ben niye böyleyim yaa. sanki ikinci bi çocuğum olsa dünyanın sonu gelecek kanatlarım kırılacak gibi geliyor. yani neden böyle bi his bilmiyorum belki çoğu şeyi tek başıma yapıyorum. hani mesela çocuğumu atıyorum arabaya bursaya gidiyoruz sık sık. nasıl giderim bi o ağlar bi bu bişe ister korkutuyo çok beni.eşim bana bencilsin diyo. bencillik değil aslında ama anlatamıyorum duygularımı.
tuba sendeki fikirlere bayılıyorum 59 euroya demek, link varmı... çok güzel bişey olurdu kesinlikle, heyecan verici....
annnaaaa herkez burda napıonuz çıtır analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?