2009 Eylül Anneleri

biz geçen bu yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuk ve 3 gün sonra aklımıza geldi.... düşünebiliyormusunuz ya, ileride demekki hiç hatırlamayacağız.

eve erken gidip bir yemek yap desem, alişi de kayınvalideye gönderip, yemek sonrası da .......... :) eşin evde çalışıyor. dışarıda yemek yiyin desem bu da çok bilindik bir öneri....

h.b arkadaşlar saolun
bu havalar beni mahvetti
neler kaynetmışsınız yafffff
ya 2.bebe hatta psikolojim müsade ederse 3. bile isterim
hatta bazen fevri karar verip hemen olsun die içimden geçiriyorum ancak
halil ibrahim e haksızlık yaptan korkuyorum daha çok ilgiye muhtaç yavrum
en azından 2,5 yaşını beklemeye karar verdik eşimle eğer Rabbim tekrar bi evlat verirse 3 yada 3,5 yaşında doğum olsa ideal gibi geliyor ama
yaa nasip hayırlısı bakalım

evet zaten artık hain planları var biliyorum bu ay doğum kontrol hapına başlıyorum o yüzden bi hastalansam sabırsızlıkla bekliyorum güvenim kalmadı.

nerden geldi kız aklına doğanın o fotosu :) eheh.. ben 18 numara ilk adım bursadan buldum adamlar özelyaptırıyomuşbi tanecik modelde bi tanecik vardı aldım neyse güzel bişeydi çirkin değildi :) ama başka renk istesem yok. her rengin altına onları giydiriyoruz :)

bizimde amerika planı var ama bu gidişle yatar

tuba baskılara dayan diren seni yenemesin enişte :)) şaka bi yanada istemiyomusun ikinciyi ??

tuba sendeki fikirlere bayılıyorum 59 euroya demek, link varmı... çok güzel bişey olurdu kesinlikle, heyecan verici....

benimde genç kızlılığımdan beri hayalimdir yurtdışında yaşamak hatta devamölı yabancı koca bulacam diyordum..ama gezmek için bişe istiyorum eşimde seviyor gezmeyi Allahtan oda eymen büyüsün yurtdışında arkadaşları var gezmeye gidebiliriz diyor..

Gülay hatırlıyormusun seninle evde giysin diye çorap patik almıştık o mesela büyük geldi Efeye giyemedi yan bastı hep :) Efenin elleri ayakları küçük kendide küçük zaten minyon , yürüdüğünü görenler durudurup soruyorlar kaç aylık diye yaşında deyince şok geçiriyorlar bu beni üzüyor ama ne yapalım ben kısa erkekleri hoş bulmazdım , al işte büyük konuşmanın bedeli :))

Ben baby einsteinleri evde kendim izletiyorum özellikle hafta sonu bzen yemek yedirirken özellikle hayvanlara ilgisi olduğu için zevkle izliyor ama yarım saat kadar , babannede Tv hep açık ne kadar izliyor izlemiyor bilmiyorum ama hafta sonu bizde açık değil eşim gelince açıyor o ayrı dava .

kızlarne kadar özeniyorumsize ben niye böyleyim yaa. sanki ikinci bi çocuğum olsa dünyanın sonu gelecek kanatlarım kırılacak gibi geliyor. yani neden böyle bi his bilmiyorum belki çoğu şeyi tek başıma yapıyorum. hani mesela çocuğumu atıyorum arabaya bursaya gidiyoruz sık sık. nasıl giderim bi o ağlar bi bu bişe ister korkutuyo çok beni. eşim bana bencilsin diyo. bencillik değil aslında ama anlatamıyorum duygularımı.

gülay cım yurtdışına gidiş kesinmi 2012 de?

ben genelde her bakımdan rahat şeyler giydirmeye çalışıyorum oğluşa ama çok ta bebeksi olmasından hoşlanmıyorum nedense. gözümde büyük görünsün diemidir ne?

sen ne bakıyon millete yasemincim yaa. zaten şu andaki boylarıyla kesinlikle ileride ki boylarının orantılı olduğuna inanmıyorum. ben mesela hep ama hep liseye kadar o kadar kısaydım ki her zaman en ön sırada otururdum ama boyun sonra lisede attı. ha çok mu uzun oldum yok ama idare eder 168 boyum. Allah bereket versin n ediyim. doktorlar ölçünce 166 diyolar ama onuda söylemeden geçemiyeceği m:)

bizimde amerika planı var ama bu gidişle yatar

tuba baskılara dayan diren seni yenemesin enişte :)) şaka bi yanada istemiyomusun ikinciyi ??

hemde hiç istemiyorum .birkere hamileyim sandım pozitif çıktı aptal test bozukmuşda. ya nasılbi ağlamak diyim sana halıya bi oturdum kalkamıyorum ölücem zannettim. Allahım sen günah yazma yarabbim ya.

hayatım sende hemen değil doğa biraz büyüdüğünde mesela 5-6 yaşlarında düşünürsün 2.bebişini bu kadar karamsar olma senle de bi alakası yok yani bencillikle felan...hem ozman okul du kreşti derken sanada zaman kalır 2.bebeğe de :))

tuba sendeki fikirlere bayılıyorum 59 euroya demek, link varmı... çok güzel bişey olurdu kesinlikle, heyecan verici....

aynen tatlım medair olması lazım arat googldan haliç turu 15 dakikaydı sanırım. eyüpten pierlotiden biniyosun. ben şöyle yapacaktım eşimi götürecektim kalkış saatinde arabayla oraya hiç söylemeyecetim helikopter turu falan diye. sonra direk helikoptere götürcektim ama aradılar yapamıyoruz diye sabahtan. bende söyledim eşime böye böyle yapacaktım. süper birşey olurdu dedi :)

Kızlar bu topik yakında amerikalı anneler topiğ olacak sanki bana kart atarsınız artık :) Biz buraya çakılı kaldık :) ama 40 yaşımda deniz kenarında sakin bir yere yerleşicem eşe posta koydum onunla ya da onsuz :) Tabi allah ömür verirse ..

evet eşim turizm otelcilik okumuş izmirde .antalyada ve diğer turistilik yerlerde staj yapmış çalışmış denizi çok seviyor..kesinlikle yakın zaman olmasada emekliliğimiz deniz kenarında olacak.diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…