yasemincim ona hic takilma
doktorumuz bize boyu iyi demisti ama bu ilerideki boyuyla ilgili bisey soylemez uzunda olabilir kisa da dedi
yani sen su haline bakip ilerisi icinde ongorude bulunma bence :)
tugbacim sex and the city dizisine de bayilirdim filmini de izledim ama 2. yi hala izleyemedim.
new yorka 2 kez gittik ama ben mumkunse her tatilimizi orda gecirmek istiyorum asik oldum cunku. millette kiziyor gormedigin bir suru yer var insan degisik yerler gormek ister sen her seferinde oraya gitmek istiyorsun diye ama napiiim insallah bigun orda yasamak kismet olur yoksa gozum acik giderim bu dunyadan
bizim evlilik yildonumumuz de 11 kasim :) 4 sene bitecek.
demissin ya esim arabayla gider her yere diye ben o konuda cok sansliyim ikimizde yurumeyi cok seviyoruz. yani mumkun olsa her yere yuruyerek giderim ama turkiye de ne yazik ki bakkala bile yuruyemiyorsun ne kaldirim var ne dogru duzgun yol
belki de yurtdisinda yasamak istememin sebebi budur ozgurce yuruyebilmek :) mesela bizim tatillerimizde bir gunde 11 saat yurudugumuzu bilirim :)
nihal hg :)
kızlar bu aralar hayatımda çoğu şey eksikmiş gibi hissediyorum mesela yeni ev istiyorum ama geleceğe dair belli net bişi yok bu yüzden çok sıkılıyorum yani hayatım da bi kaç seneyi belirler ona göre yaaşrım şimdi bi boşluktayım geleceğe dair plan yapamıyorum anı da yaşayamıyorum ne oluyo yahu bana 2. çoçuk için oda yapmam lazımm vs kaldım böle sizede oluyomu böyle yoksa bendemi sorun var :))
nedir sizdeki bu 2.bebek psikolojisi anlamıom .. sabaha kadar ayaktaydım yinede pişman olmadım... üstelik ilk bebelere haksızlık değil iyilik yapmış oluoruz mesela seneye tanem tanay kadar olduunda beraber oynıcaklar bende sizle böle dedikodu yapıcam inşallah :)
kızlar buraya bi link kopyalayamaz mıyım yassah mı? e bayden bişe göstermek istiomda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?