2009 Eylül Anneleri

yaaaaaaa gülay bu arada neden almış eşin calvin klein 40 tl ya kızım süper yaaaaa. bak nasıl kıskandım şincik :)
 
nedir sizdeki bu 2.bebek psikolojisi anlamıom .. sabaha kadar ayaktaydım yinede pişman olmadım... üstelik ilk bebelere haksızlık değil iyilik yapmış oluoruz mesela seneye tanem tanay kadar olduunda beraber oynıcaklar bende sizle böle dedikodu yapıcam inşallah :)
 
yasemincim ona hic takilma
doktorumuz bize boyu iyi demisti ama bu ilerideki boyuyla ilgili bisey soylemez uzunda olabilir kisa da dedi
yani sen su haline bakip ilerisi icinde ongorude bulunma bence :)

tugbacim sex and the city dizisine de bayilirdim filmini de izledim ama 2. yi hala izleyemedim.
new yorka 2 kez gittik ama ben mumkunse her tatilimizi orda gecirmek istiyorum asik oldum cunku. millette kiziyor gormedigin bir suru yer var insan degisik yerler gormek ister sen her seferinde oraya gitmek istiyorsun diye ama napiiim insallah bigun orda yasamak kismet olur yoksa gozum acik giderim bu dunyadan
bizim evlilik yildonumumuz de 11 kasim :) 4 sene bitecek.
demissin ya esim arabayla gider her yere diye ben o konuda cok sansliyim ikimizde yurumeyi cok seviyoruz. yani mumkun olsa her yere yuruyerek giderim ama turkiye de ne yazik ki bakkala bile yuruyemiyorsun ne kaldirim var ne dogru duzgun yol
belki de yurtdisinda yasamak istememin sebebi budur ozgurce yuruyebilmek :) mesela bizim tatillerimizde bir gunde 11 saat yurudugumuzu bilirim :)
 
yasemincim patk çorapların numarasını ben de tutturamıyorum...

yasemin senle buluştuğumuzda eşimin çocukluk fotolarını bulup sana getirecem fikirlerin tümden değişecek valla. eşim küçükken resmen bir deri bir kemik küçücük bir şeymiş, dişleri bile yaşından sonra çıkmış. ama şimdi kapı gibi boylu poslu.... bir yaz uzadı diyor annesi, ortaokul da yazın göndermişler amcasının yanına bir gelmiş pir gelmiş valla.... o yüzden şuanki boyları hikaye. ama evet minyonluk konusunda haklı olabilirisn elleri yüzleri küçük. ama eşinin d eyüzü küçük diye hatırlıyorum, yani o da kibar suratlı....

valla ben hep yurtdışı hayali kurarım, yani en küçük bir imkanda bile açarım kiralık evlere bakarım, google map de sokkalarında gezerim. hoşuma gider böyle şeyler.

tülaycım kesin gibi inşallah eşim bir üniversiteden kabul alırsa. alacağına eminiz, sorun çıkmaz ama şartlar bize uyarmı bakacaz.
 
aman kızları uyutup kaçtım bi taraftan kahvaltı yapıom bi taraftan size laf yetiştirmeye çalışıom.. tanem kadar gazlı bi bebek varmıydı geçen sene tanay hiç gazlı değildi bu beni mafedio bide yırtık bi sesi var anlatamam olan tanaya oluo uyanıo habire..
 
nihal hg :)

kızlar bu aralar hayatımda çoğu şey eksikmiş gibi hissediyorum mesela yeni ev istiyorum ama geleceğe dair belli net bişi yok bu yüzden çok sıkılıyorum yani hayatım da bi kaç seneyi belirler ona göre yaaşrım şimdi bi boşluktayım geleceğe dair plan yapamıyorum anı da yaşayamıyorum ne oluyo yahu bana 2. çoçuk için oda yapmam lazımm vs kaldım böle sizede oluyomu böyle yoksa bendemi sorun var :))
 

kesinlikle öyle. mesela bizde tatillerde arabada yok deli gibi yürü yür üyür. bayılana kadar yürürüz. işte o yüzden seviyorum yurtdışına gitmeyi. burda yapacağımız tatillerde arabamız oluyor ve gerçekten yürüyeceğin bir yer yok. sex and the city nin ikinci filmi neredeyse hiç new yorkta geçmiyo zaten abudabide geçiyor. hatta espiri yapıyolar biyerde abu dabi duuuu diye çok güldüm ona yaaaa. biz niye bunu düşünememişiz daha önce diye. newyork bende çok görmek istiyorum ama biz öyle uzun süre malezyaya uçmuştuk 13 saat dönüşte hastanelik oldum. beni çok fenasarsıyo uçak yolculuğu flora değişikliği. ama planlarım dahilindeartıkya senin yada gülayın gitmesini beklicem napıyım :) çocuklara bakıcı tutup bu vegas yaparız kısmetse benim teyzemin oğluda orada. ya gidicez ama belki diyorum aktarmalı birşeyler ayarlarım arada birgece konaklamalı falan bi aktarma olsa cesaret edebilirim bakalım. doğacık şöyle üç yaşına gelsinde hele.
 
ebrucum naber aliş nasıl ?? vericem gazı tuba kesio önümü :) tanayın ki kıskançlık deil sadece her imkanda yapıştırıo tanem e bilmeden :) o kadar ehehehhe
 
kızlar bir gün buluşup bence nihalin yanında staja gidelim, eminim herkesin fikri değişecek, özellikle sen tubacım...

valla nihal seni kıskanıyorum, iki çocuk, bu kadar yoğunluk hala bakımlısın anacım
 
Son düzenleme:

olur be zeynepciğim öyle dönemler malum sonbahar havalar kararıp kararıp açıyo dönersin normale merak etme.
 

gaz sancısı devammı tanem in canım ya kıyamam ben ona?
nihal haklısın belkide ama hamileyken birileri yardımda bulundu azda olsa sana..bizim kimsemiz kok.eşim ve ben varız bu konularda kimseye de minnet etmez eşim
geçen rahatsızdım kalkamadım bi Allahın kulunun haberi olmuyo ben hastayken
yemek yok bişi yok eşim baktı bana oğluma mamasını yedirdi...ama her zaman yapamaz sonuçta onun işi var ve çok yoruluo dinlenmesi de gerek.. öyle yani kendi yağımızla kavrulmya çalışıyoruz..ama sana yinede herhalukarda özenmemek mümkün değil tabi
 
yok canım düşünme aşamsındayız daha hala :))

öncede dedim bigün ikinciy hemen yapıcam diyorum ertesi gün biraz bekliyim diyorum :)))
 
olmaz olurmu zeynepcim baksana evimizin çatısı akık vaziyette boyacılar gelecekti gelmeyecekmiş, başlıcam bu işe ya, iyice pokunu çıkarttılar. valla bende biran önce taşınmak istiyorum evi temizliyorum ama tavana bakıyorum berbat , nerdeyse 1 aydır temizlikçi almadım boya olacak diye. ama başka yere taşınma imkanımız yok, rüzgarın odası dediğim yer 4 metre kare yani... büyük lojmana da geçemeyiz daha. böyle işte... senin yine imkanların var, benim önüm komple kapalı, hata set çekili.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…