2009 Eylül Anneleri

iki çocukla uğraşalım derken kocayı kaçırmayalım demi ama gülay :)
tülaycıım evet allah raı olsun gebeliğimde dayımın kızı yardımcı oldu o olmasa nası olurdu bilmem.. tanayın tam yrümesine denk gelmişti çünkü dakka başı eğil kalk o düşücek onu tut falan.. allahım gerçi kolaylıını verirdi ama benim için çok büyük bi artı oldu tabiii.
zeynepciim oluo böle dönemler bazen.. benimde vardı düne kadar dün bi kuaföre gittim saçımla başımla oynatttım kendime geldim :) dene anacım :)

nihalcim evet kocayı boş bırakmamk gerek ama sen bu kadar bakımlı olursan koca da seni bırakmayacak anacım...

sümeyye denizi seviyor demek eşin, bizde çok seviyoruz ailecek, zaten kısmetse emeklilikte mersine yerleşecez, eşimin memleketi.

nihal güzel fikir zaten ben üzgün olunca özellikle eşimden dolayı sürekli alışveriş yapıp rahatlıyorum biliyosun zaten dolabımda artistlerin dolabı gibi bi görsen neler neler var :)))

evet tek başına gönderdim..fotoğraf çekiyoruz ya biz..bi hocamız var ünlü..onunla beraber gittiler..ben ödedim :)

sen müsait değildin heralde gidemedin canım.. gzüel olmalı nepal görmek isstediğim bir yer. ama eşim ı ıhhh tırmanamaz nepale falan

ben artık keşişleri bulmaya tek başıma gidicem

gülaycım senin işinde zor canım ya geçende yazdım belki görmedin benimde geçen sene fırtınada salonum çöktü tavanı heryer berbat oldu bu senede yine olucak diye korkuyorum (( aslında şu eve biraz yatırım ve tadilat yapılsa çok iyi olucak eşimin kafasını kaldıracak zaman yok işte birazdan bu yüzden sıkkınım biliyosun 3 5 katlı evde yaşamak zor :))))

zeynepcim o bende de var
hele simdi su amerika isi de belli olmayinca hicbir plan yapamiyoruz.arabayi degistirelim dedim ya amerika isi olurda gidersek diye vazgectik
esime bi is teklifi gibi bisi geldi o da amerikayi bekliyoruz diye istemedi. boyle hersey surumceme de olmzsa dimdizlak kalicaz
he bu arada martta ev tasima isimiz var
yine ayni yerde ama 1 oda daha fazla olan bir yere geciyoruz ama amerikaya gideceksek o iste yas zaten offf cok bunaldim bakalim

reyhancim super hediyeymis valla bende gonderebilirim gitsin zaten bu ara cok gezmesi gelmis oyle deyip duruyor :)

tugbacim benim de cocukla uzun yolu bi taraflarim yemiyor acikcasi. thy new yorka 10 saatte ucuyor. belki onla gidebilirsiniz dokunmaz sana. ben mesela hic jetlag olmam

nihalcim alinin gazi olmustu 2 ay cok cekmistik. nurse harveys diye bi surup kullanmistik bize faydasi olmustu acikcasi.

kargo fiyatlarını nasıl hesaplıyorsun

canım sen hesaplamıyosun aşağıda yazıyor shipping yazan kısımda bazıları hiç yollamıyo mesela benim aldığım iç çamaşırlar ücretsiz geldi ikiside bazısı bedava yolluyo ve aldığımın biri 7 dolardı onu adam hong kongdan ücretsiz gnöderdi nasıl oluyo bende anlamadım valla :)

bazende mesela üç dolar beş dolar on dolar yazıyo değişiyo yani hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…