gülaycım senin işinde zor canım ya geçende yazdım belki görmedin benimde geçen sene fırtınada salonum çöktü tavanı heryer berbat oldu bu senede yine olucak diye korkuyorum(( aslında şu eve biraz yatırım ve tadilat yapılsa çok iyi olucak eşimin kafasını kaldıracak zaman yok işte birazdan bu yüzden sıkkınım biliyosun 3 5 katlı evde yaşamak zor :))))
zeynepcim o bende de var
hele simdi su amerika isi de belli olmayinca hicbir plan yapamiyoruz.arabayi degistirelim dedim ya amerika isi olurda gidersek diye vazgectik
esime bi is teklifi gibi bisi geldi o da amerikayi bekliyoruz diye istemedi. boyle hersey surumceme de olmzsa dimdizlak kalicaz
he bu arada martta ev tasima isimiz var
yine ayni yerde ama 1 oda daha fazla olan bir yere geciyoruz ama amerikaya gideceksek o iste yas zaten offf cok bunaldim bakalim
reyhancim super hediyeymis valla bende gonderebilirim gitsin zaten bu ara cok gezmesi gelmis oyle deyip duruyor :)
tugbacim benim de cocukla uzun yolu bi taraflarim yemiyor acikcasi. thy new yorka 10 saatte ucuyor. belki onla gidebilirsiniz dokunmaz sana. ben mesela hic jetlag olmam
nihalcim alinin gazi olmustu 2 ay cok cekmistik. nurse harveys diye bi surup kullanmistik bize faydasi olmustu acikcasi.
ya ben esimi tek tatile yollarim gitmek isterse
ama ben kendimde kizkiza tatile gitmek isterim tabi o beni yollamiyor
ya ben esimi tek tatile yollarim gitmek isterse
ama ben kendimde kizkiza tatile gitmek isterim tabi o beni yollamiyor
bizimde inş. kendi evimizinde 2. yavrumuzu kucağımıza alma planlarımız var ama..
eşim ev alma taraftarı değil yaptırtma taraftarı hep güvenmez hazır eve bi dağ evi yaptırıp herkesten takdir görünce...yerimizde var şükür iş yaptırmakta tabi yeterli bütçemiz olunca oda
ne güzel benim hayalim tek kat müstakil ev.. harik abirşey bence. yerinizde varsasüpermiş. Allahım hayırlısıyla nasip etsin tülayım inşallah.
bizimde inş. kendi evimizinde 2. yavrumuzu kucağımıza alma planlarımız var ama..
eşim ev alma taraftarı değil yaptırtma taraftarı hep güvenmez hazır eve bi dağ evi yaptırıp herkesten takdir görünce...yerimizde var şükür iş yaptırmakta tabi yeterli bütçemiz olunca oda
evet reyhan hatta 10 5 oldumuşuz.
tuba bende kafama koydum ebayı :)
ayyyy benimde hep isteğimdi müstakil bahçeli yeşilliklerinde çocuklarım koşsun oynasın bahçesinde masam olsun keyf yapıım offf offf allahım inşallah hayırlısı olur snn için tülayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?