2009 Eylül Anneleri

haha alemsiniz, evet misafirsiz hayat olurmu... çay kahve lütfen....

marshalldan almış tubacım calvin klein takımı, ama gerçekten çok güzel mini mini, pantolonu da likralı ispanyol paça kot düşün yani. 24,9 dolardı.

o tadilat işlerinden nefret eder erkekler ben çivi çaktıramıyorum. neyse ki benim eşim zaten inşaat işinde olduğu için kendi ustaları var gidip kendim işyerinden usta alıyorum arabama getirip yaptıroyurm. eşimde kızıyo onun bugün şöyle işi vardı böyle işi vardı bende banane benden daha mı önemli diyorum ama hep zorlukla oluyo yani evde işler kolay yürüyen bişey yok. bizde olay terzi kendi söküğünü dikemez olayı :)

ebrucuum öle böle bi gaz deil bunun ki uyanık olduu her dakika emio gazını yapmaya çalışıo kusuo afedersin snra mıçıo hooppp tekrar başa yine emio vss vss yaklaşık 4 saatimiz böle geçio özellikle gece.. hayır ağlamasa sorun yok ama ağlıo bağırıo...

bizimde inş. kendi evimizinde 2. yavrumuzu kucağımıza alma planlarımız var ama..
eşim ev alma taraftarı değil yaptırtma taraftarı hep güvenmez hazır eve bi dağ evi yaptırıp herkesten takdir görünce...yerimizde var şükür iş yaptırmakta tabi yeterli bütçemiz olunca oda

ya ben esimi tek tatile yollarim gitmek isterse
ama ben kendimde kizkiza tatile gitmek isterim tabi o beni yollamiyor

eheheh. valla beni eşim yolluyo evliyken iki kere gittim londraya birbuçuk ay kaldım birinde birindede onbeş gün :) ama oda çine gitti fuar için on günlüğüne. buda benim kıyağım olsun

sümeyye geçmiş olsun size de canım, görmedim evet....

tuba sen bizi burada kışkırtıp kocalarımızla alışveriş yüzünden aramızı bozacaksın. sen var ya sen, herşey senin başının alından çıkıyor zaten :)

bence de süper hediye olmuş reyhancım, ama ben böyle bir hediye versem kredi kartını gören eşimgeziye gidemeden kalp krizi geçirir zati.

tülay nerde uyudu ki.

ne güzel benim hayalim tek kat müstakil ev.. harik abirşey bence. yerinizde varsasüpermiş. Allahım hayırlısıyla nasip etsin tülayım inşallah.

ayyyy benimde hep isteğimdi müstakil bahçeli yeşilliklerinde çocuklarım koşsun oynasın bahçesinde masam olsun keyf yapıım offf offf allahım inşallah hayırlısı olur snn için tülayım

evet reyhan hatta 10 5 oldumuşuz.

tuba bende kafama koydum ebayı :)

ödemelerini paypaldan yapıcaksın güvenli sistem. onu sana anlatırım faceden bir ara canım. her defasında kredi kartı numarası girmiyosun şifre giriyosun sadece. otomatik alım yapıyo. ve mesela bi ürünü buldun beğendin başlığından arat en ucuzunu bul ve en ucuz kargolayanı. çok değişik seçenekler oluyor.

tülay ev yaptırıcaksanız işini bilen birlerine yaptırın sora çok pişman olursunuz biizmki de kendi yaptırmışlar saöçama sapan yerleşimi var uzuuuun bi koridor var tuvalet banyo yatak odamın yanında ebeveyn bonyosu gibi yatılı misafir geldimi gece neredeyse yatak odamıza kadar geliyo sinir oluyorum ama eşim yokmuş bu ev yapılırken olsa kesinn böyle olmazdı

ayyyy benimde hep isteğimdi müstakil bahçeli yeşilliklerinde çocuklarım koşsun oynasın bahçesinde masam olsun keyf yapıım offf offf allahım inşallah hayırlısı olur snn için tülayım

kızlar ev almayın komşu alın.. harika bir söz. inanın biz buraya taşındık ne ümitlerle. yazın bir kere havuza girmedim dedikodu dinlememek için. on tane eviz burda biz. yani gerçekten sürekli bir dedikodu kazanı. üç komşum çok çok iyi dünyaya değişmem ama yine üç tanesi var ki Allahım olamaz böyle birşey. neredeyse satacaz evi. eşimde bende inanılmaz bunaldık. biri kocasına şikayet etmiş eşimi. eşi tayini çıktı uzağa gitti beni arayıp ne lazım diye hiç sormuyor diye. halbuki bir hafta içinde iki kere eşim iki kere ben aradık. kadın acayip fesat birşey inanılmaz ama. görünce tüylerim diken diken oluyo. yazın malak gibi havuzun başına bi oturuyolar akşama kadar o öle bu böyle. yemin ediyorum daral geldi. bir kitap okuyum bi belgesel izliyim azcık haber seyredeyim kendimi gliştireyim yok. ne konuşacaksın bunlarla. o sevdiğim üç komşumun ikisi zaten çalışıyo biri çocuklarının peşinde. zor yani. Allah iyilere denk getirsin. bi tanesi ön komşum. kocası jeep alcam demiş almamışda ağlaya ağlaya geldi bana. ya salak mısın başka derdin mi yok diyemedim ağzımı açıpta dinledim saf saf napıyım?

tubacım paypalı eşim de söyledi şimdi...

bu arada ben yemeğe kaçıyorum... inşallah daha iyi evlerde oturmayı nasip eder Allahım hepinize. biz uzunca bie süre lojmanda takılacaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…