tülay ev yaptırıcaksanız işini bilen birlerine yaptırın sora çok pişman olursunuz biizmki de kendi yaptırmışlar saöçama sapan yerleşimi var uzuuuun bi koridor var tuvalet banyo yatak odamın yanında ebeveyn bonyosu gibi yatılı misafir geldimi gece neredeyse yatak odamıza kadar geliyo sinir oluyorum ama eşim yokmuş bu ev yapılırken olsa kesinn böyle olmazdı
tuba Confessions of a Shopaholic filmini izedinmi??
bide alışverişkolik serisi kitapları var bayılmıştım hamileyken alışverişkolik ve bebeğini okdum süperdi :)))
konusu ne reyhan bu aralar kitap almam lazım :)) elimde ejderha dövmeli kız var ve bitiremiyorum çünkü sıkıcı geldi bi türlü konuya girememişler :))
alakasız olacak ama lüsyeni okuyorum can dündar..harika :)
tavsiye ederim
tuba komşu gerçekten çok önemli ama malesef akraba apartmanı hiç iyi değil bu yüzden çok zorlandığım zamanlar oldu birbirleriyle kavgalılar zaten birne gitsem diğeri tirip yapar gelen kiracılarla arkadaş olmak da pek iyi bişi değil çünkü sonrada satıyolar seni yaşadığım için bundan sıkıldığım için bend etaşınmayı deli gibi istiyorum benim hayalimdeki ev site tarzı müstakil istemiyorum
zaten delirmemek içtend değil tuba :)) bizdede benden yardım siterlerse sarma içliköfte filan yapılıcaksa gidiyorum arada bi uğrayıp yarım saat yüzeysel şeylerden konuşup evime çıkıyorum yoksa benim içinde zor
kız kardeş neysede erkek kardeş daha zor reyhan zaten kız olsa evlenip gider ama erkek olunca olmuyo :))
herkese selam.. ben geldimmm... sabah dr gittik ultrasonumuz çekildi.. çok şükür hiçbir sıkıntımız yokmuş..sanırım tatilde kaptığımız mikroptan kaynaklı enzimleri yükseldi demek ki tatillerde daha dikkatli olmak lazımış.. ama yürüyüşünü gösterdim dr a biraz payatk yürüyüyo gibi geliyodu bana dr sol ayak içe doğru basıyo dedi.. şimdi birde ortopediye gitcez bakalım.. biri bitiyo biri başlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?