2009 Eylül Anneleri

yok canım eşim yaş tahtaya basmaz bu konuda hem kış şartları ağır bi yerde ev yaptırdı ve de 3 yıl geçti bunu üzerinden yani tescillendi eşimin yaptırdığı ev şehir içindeki yapılara bin basar..her ayrıntı düşünür ancak unutulan şeylerde olabilio insanlık hali tabi ama yaşamı zorlaştıran şeyler değil ufak tefek detaylar

Biz hiç birlikte yurt dışına gitmedik ben hiç gitmedim , planlarımız vardı çocukla es geçtik . Eşim işi nedeniyle çok gitti ama bana faydası pek dokunmadı :))

Bence meraklı kocalarınız varsa şanslısınız hiç kaçırmayın her yere gidin , çok güzel bir şey uhdedir içimde ama artık başka bir hayatta ( yeniden dünyaya gelirsem ) :)) Okulda tanıştım eşimle gözüm hiç açılmamaıştı onunda açılmamıştı ama o satış sektöründe çalıştığı için cin gibi oldu bende böyle bilgisayarın karşısında anca işte :)) o yüzden kendime biçtiğim görev 2 .çocuğu yapıp onların mutluluğunu izlemek olacak ancak idealis değilim yani.

tuba Confessions of a Shopaholic filmini izedinmi??

bide alışverişkolik serisi kitapları var bayılmıştım hamileyken alışverişkolik ve bebeğini okdum süperdi :)))

tuba komşu gerçekten çok önemli ama malesef akraba apartmanı hiç iyi değil bu yüzden çok zorlandığım zamanlar oldu birbirleriyle kavgalılar zaten birne gitsem diğeri tirip yapar gelen kiracılarla arkadaş olmak da pek iyi bişi değil çünkü sonrada satıyolar seni yaşadığım için bundan sıkıldığım için bend etaşınmayı deli gibi istiyorum benim hayalimdeki ev site tarzı müstakil istemiyorum

konusu ne reyhan bu aralar kitap almam lazım :)) elimde ejderha dövmeli kız var ve bitiremiyorum çünkü sıkıcı geldi bi türlü konuya girememişler :))

konusu ne reyhan bu aralar kitap almam lazım :)) elimde ejderha dövmeli kız var ve bitiremiyorum çünkü sıkıcı geldi bi türlü konuya girememişler :))

aaaa o da süper..3lü seri o..hepsini okudum ben..
aşk hikayesi..abdülhak hamit'in aşık olduğu bir kadın var lüsyen..onu anlatıyor..ama can dündarın yazım dilini severim..

bi bakıyım bakalım :)

ejderha dövmeli kız serisinin ilkindeyim işte bende :) ama devamı zor gelir herhalde

Son düzenleme:
bak işte herkesin tarzı farklı o alacakaranlıkları ben okuyamam çünkü hiç sevmem vampir mampir olmayan işleri. tarih manyağıyımdır ben deli gibi tarih okurum. ama ispanyol tarihi roma ingiltere osmanlı zaaaaten anlatırım böyle deli gibi. mesela eşim der ki tuba hiç uykum be aşkım bi hikaye anlatsana kalkarım ona ispanyol krallarından birinin hayatını anlatırım uyuya kalır valla bakın :) yada safiye sultanın hayatını vs. ama tarih kitabı varsa okuyup sevdiğiniz bütün ve bütün tavsiyelere açığım.

dün taksimde tarih kitapları vardı ama hepsi ingilizceydi. o kadarını anlayacak kadar ingilizcem yok tabii ki. ama çok üzüldüm yemin ediyorum düşündüm alayım bi tane yavaş yavaş çeviirim diye ama keyif vermez ki

alakasız olacak ama lüsyeni okuyorum can dündar..harika :)
tavsiye ederim

bak evet böyle aşk serileride süper oluyor. bende yüzyılın aşkalrı diye bir kitap var atatürkten tutta işte n ebilim necip fazıla kadar aşklarını yazdıkları mektupları falan anlatıyo çok keyifli oda :)

benim üç eltim ve kayınvalidem yan ıapartmandalar. yeseler doymazlar birbirlerini ama aynı zamanda çok yardımcılar birbirlerine yufka yaparlar hepberaber turşu yaparlar hepberaber. bence onlar için ideali bu çünkü çok dışa açık insan değiller. çocuklarını hepberaber büyütmüşler. en alttada benim evim var ama altı senedir boş duruyo. eheh :) ben o apartmana girsem deliririm ya. eşim teklif bile etmedi bana. biliyo neler olacağını eheh. ama en güzelide uzak olmak. benden iyisi yok şimdi

o zaman elif şafağın aşk kitabını okumussundur tuba :))

ben vampirleri sevmem ama bu seri hoşuma gitti açıkçası edwardın yerine eşimi koydum hatta oda benimle okudu oda bellayı bana benzetirdi :)))

zaten delirmemek içtend değil tuba :)) bizdede benden yardım siterlerse sarma içliköfte filan yapılıcaksa gidiyorum arada bi uğrayıp yarım saat yüzeysel şeylerden konuşup evime çıkıyorum yoksa benim içinde zor

ay ben yaşayamazdım öyle heralde..tabi büyük konuşmayayım da..
eşimin 5 kardeşi var..4ü kız iğrennnnnnnnnnnç

herkese selam.. ben geldimmm... sabah dr gittik ultrasonumuz çekildi.. çok şükür hiçbir sıkıntımız yokmuş..sanırım tatilde kaptığımız mikroptan kaynaklı enzimleri yükseldi demek ki tatillerde daha dikkatli olmak lazımış.. ama yürüyüşünü gösterdim dr a biraz payatk yürüyüyo gibi geliyodu bana dr sol ayak içe doğru basıyo dedi.. şimdi birde ortopediye gitcez bakalım.. biri bitiyo biri başlıyo...

benim 1 görümcem 1 kaynım var.görümcem eşiyle arası açık kayınvalidemelrde kalıyor.kaynımda nişanlı..görümcem şuara morali bozuk hatta bi defa bize geldiklerinde çok konuşmamışım küsmüş birdaha onlara gitmem falan demiş kayınvalideme .oda beni arada ablan size ne yaptı niye suratınızı döküp oturdunuz diye oysa yok.yemeğe çağırmıştım sabahtan akaşam kadar yemek yaptım yan apartmndan yardıma gelmediler yorgunluktan öldüm birde sohbetim tatlı değilmiş...bende kayınvalideme kendisi bilir ben maksatlı yapmadım bu yaştan sonrada kapris çekemem dedim.sonra ablam hiç birşey yok gibi benimle çok tatlı

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…