husniye cok sevindim gozunuz aydin :)
reyhan sen yemek yemiyor musun :) gitmemissin yemege
senin meslek analist diyor it departmaninda mi analistsin
kizlar birazdan gidicem 2 gun yokum merak etmeyin.
belki aksamlari firsatim olursa girerim ama burdakiler aksam verdikleri seylere calismam gerekecegi icin firsatin olmaz baska seye diyor nasil biseyse anlamadim gitti
hic gidesim yok su egitim dicem o da degil her ne haltsa ona
reyhan nasil birsey peki zevkli mi isin
analist diye gorunce belki bizdensindir dedim :)
ben proje yoneticisiyim hem zevkli hem de surekli takip ettigin isler baskalarina bagli olunca yurumedigi icin stresli
proje bitmez ihale sana kalir performans notu dusuk gelir az prim az zam alirsin cok gicik
halbuki millet isini yapmamis testini bitirmemis dokumanini yazmamis ama olsun demek ki sen iyi yonetememissin oluyor
kizlar birazdan gidicem 2 gun yokum merak etmeyin.
belki aksamlari firsatim olursa girerim ama burdakiler aksam verdikleri seylere calismam gerekecegi icin firsatin olmaz baska seye diyor nasil biseyse anlamadim gitti
hic gidesim yok su egitim dicem o da degil her ne haltsa ona
kizlar ya kendimle hic barisik degilim bu aralar
acil kilo vermem lazim eski ebru olmam lazim
gecen hafta liseden bir arkadasimin nikahi aksamda eglencesi vardi
gittim yillardir gormedigim arkadaslarla gorustum
beni gorurgormez yuzun hic degismemis ama bizim tanidigimiz ebru incecik bir kizdi baya kilo almissin dediler cok uzuldum
yani bende biliyorum ama insan yuzune vurulunca bi acayip oluyor
iyi hissedeyim diye gittim saclarimi boyattim ama onun da etkisi anca 1 hafta surdu
alisveris yapsam iyi gelir ama bu halime gore kiyafet almak istemiyorum kesinlikle, zaten begendigim seyleri giydigimde igrenc duruyor uzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?