2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim sanırım gökşende yan basıyo ayaklarını ben dr a sordum bi kaç ay izle odan sonra ortepedi ye götürürsün dedi

geçmiş olsun hüsniye .bak korktuğun gibi olmamış inşllh yan basma işide kolaylıkla halledersiniz..

ben o konuda da sansliyim dicem tek cocuk esim
ama bazen bu sanssizlikta oluyor kimsemiz yok gibi
onun kardesleri olsa belki esli gidip gelirdik guzel olurdu hayat

reyhan can dundarin kitabini bende cok merak ediyorum alayim o zaman
zaten kitap fuarinda da izdiham olmus o imza dagitirken

bende eat love pray adli kitabi okuyordum hani simdi sinemalarda da oynuyor filmi
bayadir kitap okumayinca bari hafif birseyle doneyim dedim
yok cok sıkıldım hic sarmadi bitirmeye calis calis iyice bir sogudum yarim birakmjkta istemiyorum esimde kiziyor niye zorluyorsun daha guzel birsey oku diye
o en son elif safak aski okudu anlata anlata bitiremiyor cok begenmis
benim favori kitaplarim ise masumiyet muzesi ve ask ve gurur
deli gibi defalarca okuyabilirim
hatta ask ve gururu bir gunde okumustum

kizlar birazdan gidicem 2 gun yokum merak etmeyin.
belki aksamlari firsatim olursa girerim ama burdakiler aksam verdikleri seylere calismam gerekecegi icin firsatin olmaz baska seye diyor nasil biseyse anlamadim gitti
hic gidesim yok su egitim dicem o da degil her ne haltsa ona

reyhan nasil birsey peki zevkli mi isin
analist diye gorunce belki bizdensindir dedim :)
ben proje yoneticisiyim hem zevkli hem de surekli takip ettigin isler baskalarina bagli olunca yurumedigi icin stresli
proje bitmez ihale sana kalir performans notu dusuk gelir az prim az zam alirsin cok gicik
halbuki millet isini yapmamis testini bitirmemis dokumanini yazmamis ama olsun demek ki sen iyi yonetememissin oluyor

elif şakak aşk okudum çok sevdim siyah sütü de okudum nerdeyse birgünde..sonra o gazla canan tan aldım hiç beeğnmedim türk filmi gibiydi basit geldi..şimdide sibel eraslan çöl denize başladım onuda dilini hiç sevmedim konu güzel anlatış eksi...

kizlar ya kendimle hic barisik degilim bu aralar
acil kilo vermem lazim eski ebru olmam lazim
gecen hafta liseden bir arkadasimin nikahi aksamda eglencesi vardi
gittim yillardir gormedigim arkadaslarla gorustum
beni gorurgormez yuzun hic degismemis ama bizim tanidigimiz ebru incecik bir kizdi baya kilo almissin dediler cok uzuldum
yani bende biliyorum ama insan yuzune vurulunca bi acayip oluyor
iyi hissedeyim diye gittim saclarimi boyattim ama onun da etkisi anca 1 hafta surdu
alisveris yapsam iyi gelir ama bu halime gore kiyafet almak istemiyorum kesinlikle, zaten begendigim seyleri giydigimde igrenc duruyor uzerimde

ya zevkli ama bir süre sonra rutine dönüyor..her ay aynı şeyleri yapıyormuşsun gibi geliyor.
bizde de öyledir..adam fazla para harcar, bütçeyi aşar..sonra sen takip etmedin olur

kolay gelsin su gibi geçsin zaman

al benden de o kadar..
kilo vermek için spor yapmam lazım..ama ona da vaktim yok

ooo sumeyye iyi okuyorsun
ben aliye hamile kaldiktan itibaren okuyabildigim az zamanlari da cocuk bakimi gelisimi gibi seylere ayirinca iyice bir uzaklastim. donemiyorum bir turlu
simdi okuyacagim kitap insallah baslarsam aslinda bir ara basladim ama dili cok acayip geldi biraktim
sonra yorumlari okudum basi cok zor gidiyor ama sonra bayiliyorsunuz olaganustu felan yazmis herkes tekrar denemeye karar verdim ihsan oktay anar dan suskunlar

ebru biraz spor biraz diyetle yaparsın sen ya :)) şimdi burdn söylicem sonra çok bişmiş olucam ama olsun ben iyi niyetimle yinede konuşucam :))

yediklerine dikkat et herşeyden önce karar vermek bi işin yarısıdır zaten başla gerisi gelir ben de burdan sana yardımcı olayım berbat yemek terifleri veriyim sen zaten yiyemediğin için kiloda verirsin :)))

işyerim çok rahat o yüzden .hamileykende serviste okuyordum istanbul tarfiği zaten 3saati yolda geçiyordu baya okudum hatta herkes senin çocuk gözlüklü doğacak diyorlardı..ben kişişel gelişim pek okuyamıorum bana gaz veren kitapları kitap bitince dünya benim etrafımda dönüyor istediğimi değiştiririm gibi geliyor sonra bir taşa takılıp tökezleyince kalıyorsun

kitaplara benimde pek vaktim yok açıkçası ama ben yinede boş bulduğum hervakti okumaya çalışıyorum zaten gökşen elimde kitap göünce direk kendi okuma moduna geçiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…