2009 Eylül Anneleri

bu ara zaten ders çalışıyordum ales için ama sınav başvuru tarihini kaçırınca kaldı şimdide görevde yükselme sınavı varmış bakalım ona hazırlanırım.olacağını sanmam da.3 senelik hizmetle yükseltmezler beni

ya benim servisim yok kendim gidi p geldigim icin okuyamiyorum yoksa yolda okumak benim favorimdi

zeynepcim dogru diyorsun su bogazimi tutsam vercem
allah bir istah vermis anlatamam
neyse iki gundur bogazimi tutuyorum da biraz faydasi oldu gibi
su mideyi normal ebatlara indirebilirsem sonrasinda zaten az yesemde doyarim heralde

spora bende vakit bulamiyorum aslinda ali uyuduktan sonra cikip yuruyebilirim ortam musait ama o zamanda canim tembellik yapmak istiyor git yuru sonra gel dus al aksam bitti zaten
simdi adim adim grubuna uye oldum hani su kosup kostukca bagis toplayanlar var ya
avrasya maratonunda omurilik felclileriyle birlikte kostular. hatta hurriyet yazarivar yonca tokbas o da kosuyor bu olusum icin
her cumartesi belgradda antreman yapiyorlarmis bana yakin da giderim hem spor hem yardim olur :)

sağolun kızlar çok şükür büyük bir yük kalktı omuzumdan.. allah hiçbirirmizi evlatlarına böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah...
maşallah kızlar ben hiç fırsat bulup kitap okuyamıyorum siz ne güzel okuyabiliyosunuz..duşa bile zor giriyom bade hanım kapıda bekliyo çoğunlukla akşamda geç yatınca hiçbirşeye fırsat kalmıyo.. ama bu zamanlarda geçer nasılsa eski halimize döneriz..
ebrucum valla benimde zayıflamam lazım bir aydır takıldım aynı kiloya yediklerimede dikkat ediyom ama nasıl olacak bilmiyom hiçç

kızlar söylediğiniz kitapların neredeyse hiçbirini bilmiyorum şöyle bir kütüphaneme göz attım iki tane türk yazar zor çıkan belki yüzelli kitaptan. evet benim sorunum bu türk yazar okuyamıyorum. çünkü cümleler aynı yani bu yabancı kitaplarda çevirirken devrik ve sorunlu cümleler oluyor farkındaysanız. işte onlar benim için çok keyifli. birde türk yazar okurken sanki böyle bildiğin şeyleri biri sana anlatıyor gibi. işte öyle bi hisse kapılıyorum.

Ebru benden nacizane tavsiye tatlım çok aç kalma!!! bu çok önemli biliyo musun. benim midem rahatsız aç kalınca asit salgılar ben sizinle konuşuyorum ya ben mesajda bir mutfağa gidip bişe alıyorum. bi mandalina, bi bisküvi, elma, yeşil zeytin. muhakkak yiyecem yani. o zamanda öğün kaçırıyorum işte. ve kilo alamıyorum. ama atıştırmayıp atıştırmayım kendimi tutmayı başarabilirsem çılgın gibi öğün yiyorum o zaman işte o çok güzel kilo aldırıyo tatlım. ayrıca birde birşey söyliycem ebru kim seni nasıl biliyor bilmiyorum ama yani boyunvar kaldırıyosun sana baktığımda arkadaş ne kilolu hatun demedim yani. bu kadar abartmamakla başlayabilirsin bence diyetine :) çünkü abarttıkça gözüne battıkça iyice veremezsin. yaaaa o maratonlardan burdada olsa keşke valla bende koşarım canım ya. haabide koşmaya giderken aç olursan bide spor çok fena acıkırsan biraz koş bi mandalina ye mideni bastırsın iştahın kaçsın biraz koş bi bisküvi ye. çünkü ben spora kilo almak için gittiğimde hoca kesinlikle spor bitene kadar suyu bile az iç ki saldır yemeklere demişti :)

hüsniyecim gelmiş geçmiş olsun canım sana da.

okurken çok şaşırdım nasıl yolda kitap okuyosunuz. ben varya işe gidip gelirken ön koltuk bana tahsisliydi midem nasıl bulanır benim. arkada bile oturamam. doğa huysuzluk yaparsa arka koltukta eşim sağa çeker inip yanına geçer ben kullanırım. asla oturamam hele kitap okumak. eşim bazen şu radyo kanalını aç der onu açarken başlarım öğürmeye. tamam bırak der.

benim aslında kitabı falan bırakıp ders çalışmam lazım bu ara spk sınavım var martta ve üç senedir veremiyorum ne boktan bi ders anlamadım arkadaş yaa. çok zor. o kadar bankacılık yaptım hiçbişey anlayamamışım yaptığımdan ehehehe. ya kızlar ingilizcem sanki durdu ilerletmem lazım ne yapsam acaba yaa. kursa gitmek dışında tabii ki. :)

dizi izle..bbc izle

okula giderken dersleri serviste yaptığımız için alışığız yani..bende uyuyamam herkes sabah 7 de uyuyordu ben kitap okuyordum..

tugbacim yok bende hayatta ac kalamam
sabah ise gelirken yanimda getirdiklerimi sayayim
1 adet haslanmis yumurta 2 muz 3 mandalina :)
arada ceviz badem kuru meyve felan da getiriyorum mutlaka biseyler tirtiklamam lazim
benim sorunum hamur isi ve tatlilarla
asagida bir kafeteryamiz var icinde yok yok
tam saat 3 olmus ogle yemegini 2-3 saat gemis mide hafif kaziniyor bi iniyorsun browniler cikolatalar biskuviler
bi de sabah ve ogleden sonra sicacik simit pogca acma geliyor of of neyse dusunmicem simdilik iyi gidiyorum :)

beni hayatta araba tutmaz hatta arabada 10 saat geri geri gidip kitap okuyabilirim

th big bang teori izle altyazı okurken espriler kaçıyor onlardan sonra güülmekte tuhaf oluyor

tugba ayni dert bende de var bitti resmen ingilizcem cok uzuluyorum
aslinda ingilizce filmleri ingilizce altyazili izlemek lazim
surekli dizi kanali seyrediyorum cnbce dizimax felan ama dinlemeye calisirken gozum hep altyaziya kayiyor yine direk okuyup dinlemiyorum bi halta yaramiyor
tugba gel senlen soole bir bikac aylik dil kursuna gidelim yurtdisina

amaaan ne biçim işyeri kızım orası. biz aptal toyotadayken bi aburcubur otomatını koyduramamıştık gerzek japonlara. nerde öyle kafeterya. Birde işyeri gebzenin dağının başındaydı. acıktım ölüyorum desenyiyecek birşey yoktu. bankada desen öğle yemeğini çok bilirim mutfakta on dakikada yiyip masama döndüğümü. benim kesin bir osnraki işimin şöyle kafeteryalı bişey olması lazım :) kızlar bu doğumdan dört kilom kaldı bi tane daha doğursam dört kilo daha kalsa süper olcak yaaa. sırf bunun için belki düşünürüm bilemiyorum.ikinci çocuktan sonra daha zor gidiyo kilolar diyolar ya. hep yerim yine yirmi kilo alsam pofffffffffffffffffffffff :2:

selalarm kızlar bende sözde diyet yapıyorum m lahana suyu içiyorum aynı zamanda karbonhidrat diyeti var her yiyeceğin puanı var 50 puanı geçm ezsen kilolar gidiyo ben 1 hafta oldu yapalı tartılm adım am a kendiim hafiflem iş hissediyorum lahana suyu ödemi atıyomuş vücuttan

yavrum bana uyar.. sen kocacığından izin almaya bak yaa bizim dil okuluna birkaç kişi yıllık izninde gelmişti iki haftalığına. aslında iki hafta bile gidilse şu ara acayip bi gelişme oluyo biranda. aynen bende biliyo musun. altyazılı seyrediyorum anlamıyorum diye sonrada güya dinleyipkarşılaştıracam yok abi dalmışım sırf altyazı okur buluyorum kendimi aslında ne güzel oluyo biliyor musunuz film türkçe olacak aşağıda ingilizce yazacak. yada şuda olabilir film ingilizce dublajlı olacak aşağıdaki yazıda ingilizce olucak. çünkü ben okuyunca duymaktan çok çok daha iyi anlıyorum. varmıdır acaba öyle bişey?

filiz hosgeldin
o lahana corbasini benim kayinvalide cok guzel yapar bol baharatli ve ben cok severek icerim biliyor musun yaptirayim bari
bu lahananin sarmasi ise yaramiyor mu

neyse kizlar size doyum olmaz ben kactim kendinize iyi bakin
aksamlari baglanabilirsem yazdiklariniza bakar haber ederim.
opuldunuz

niye sözde diyosun bak missss gibi diyet yapıyomuşsun maşallah sana rkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…