benim aslında kitabı falan bırakıp ders çalışmam lazım bu ara spk sınavım var martta ve üç senedir veremiyorum ne boktan bi ders anlamadım arkadaş yaa.çok zor. o kadar bankacılık yaptım hiçbişey anlayamamışım yaptığımdan ehehehe. ya kızlar ingilizcem sanki durdu ilerletmem lazım ne yapsam acaba yaa. kursa gitmek dışında tabii ki. :)
tugbacim yok bende hayatta ac kalamam
sabah ise gelirken yanimda getirdiklerimi sayayim
1 adet haslanmis yumurta 2 muz 3 mandalina :)
arada ceviz badem kuru meyve felan da getiriyorum mutlaka biseyler tirtiklamam lazim
benim sorunum hamur isi ve tatlilarla
asagida bir kafeteryamiz var icinde yok yok
tam saat 3 olmus ogle yemegini 2-3 saat gemis mide hafif kaziniyor bi iniyorsun browniler cikolatalar biskuviler
bi de sabah ve ogleden sonra sicacik simit pogca acma geliyor of of neyse dusunmicem simdilik iyi gidiyorum :)
beni hayatta araba tutmaz hatta arabada 10 saat geri geri gidip kitap okuyabilirim
tugba ayni dert bende de var bitti resmen ingilizcem cok uzuluyorum
aslinda ingilizce filmleri ingilizce altyazili izlemek lazim
surekli dizi kanali seyrediyorum cnbce dizimax felan ama dinlemeye calisirken gozum hep altyaziya kayiyor yine direk okuyup dinlemiyorum bi halta yaramiyor
tugba gel senlen soole bir bikac aylik dil kursuna gidelim yurtdisina
th big bang teori izle altyazı okurken espriler kaçıyor onlardan sonra güülmekte tuhaf oluyor
selalarm kızlar bende sözde diyet yapıyorum m lahana suyu içiyorum aynı zamanda karbonhidrat diyeti var her yiyeceğin puanı var 50 puanı geçm ezsen kilolar gidiyo ben 1 hafta oldu yapalı tartılm adım am a kendiim hafiflem iş hissediyorum lahana suyu ödemi atıyomuş vücuttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?