2009 Eylül Anneleri

tugbacim sana da yazip cikayim
orjinal dvdler oyle
ingilizce dublaj ya da orjinal dili ingilizce altta da ingilizce altyazi :)
biz arada cok karmasik olmayan benim anlayabilecegim filmleri oyle izliyoruz

bu sefer kesin kactim

ebruuuu seni özliycem tatlişkommm iyi eğitimsel şeyler.. çok öpüyorum canım.

ben haşlayıp suyunu içiyorum 7 gün içip 3 gün ara veriyosun 21 gün sonra bitiyo
günde 2 bardak yeşil çay ve yanındfa diyet

pek misafirliğe gidemiyorum çalışınca eve gel ancak o kadar gidecek arkadaş var bir türlü olmuyo asıl cumartesi akşamı yemeğimiz var o zaman ne yapacam bilmem

ay geçen gün eski resimlerime baktımda daha zayıfken çok güzelmişim yaa... daah zayıkken diyom çünkü hiçbir zaman tam zayıf olamadım şöyle yedi kilo versemde rahat etsemm

kızlar ebru gitti nasıl olsa bende şimdi büskivili pasta yaptım en kolayından :)) bide makarna salatası yapıcam hazırlıyorum şu an sizleri çaya bekliyorum yalnız tuzluda sizden gelirken pastaneden poğaça açma filan getirin :)))

benimde pek işim olmadı diyetle ama evlenince birden 5 kilo aldım baktım kilo alıyorum hemen hamile kaldım soranlara hamileyim diyordum kilom dikkat çekmiyordu zaten toplamda 10 kilo aldım şimdi doğumdan önceki bekar kızkiloma döndüm ..yine kilo alırsam hamile kalırım kiloları gizlemek için

valla dün regli oldum hasta olunca yemnek yiyemem midem çok bulanıyor .yani sen anlatınca bile kötü oluyorum..Allahtan bayramı kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…