2009 Eylül Anneleri

bende abur cubur çok seviyorum mesela çok acıktım diyelim yemek yada ekmek arası yemek aklıma gelmiyor ya cips ya bisküvi evde çikolata olmayınca dayanamıyorum gidip alıyorum hemen..onları yiyncede yemek yiyemiyorum.sağlıksız beslemniyorum.

eşimde bana çok kızıyor ama napayım tv karşısında cips ve kola ile keyif yapmak gibisi varmı..

mideme koca bir döner ve kafam kadar da ıslak kek indirdikten sonra geldim, işte burdayım....

masallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yarasinnnnnnnnnn
daha ben yeni kahvalti yapiyorum onada kahvalti denilirse kellenogs yiyorum
yemegi yap erdenayi uyut ancaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff birde beni 1aylik utu bekliyorrrrrr

bende birşey yapmıyorum artık kilo almak için canım isterse yerim. ben hayatta cips yemem senede bir paket ancak yani toplasan. bisküvi çok az bir iki tane kek hazır hayatta yemem. böyle içimde yağları yüzüyo gibi oluyor varsa ev yapımı yerim yoksa meyva yerim çok fazla. habire meyva hiçbirşey bulamasam mısır ekmeği yoğurt yerim bu benim genel atıştırmalığımdır. dahada birşey yoksa oturup bir kase zeytin yerim :) hazır şeylere karşı inanılmaz bi antipatim var ve markete gidince o alışveriş arabasında ne bi cips ne bi çukalata göremezsiniz. haaa çukalata da sevmem sahi :) ik ihafta önce eşimin aldığı çukalata dolapta hala. sinir oluyo bana. ama tüp çukalata severim bak bi tek onu seviyorum oda çocukluktan kalma bi alışkanlık galiba.

kızlar gökşende iştah sıfır sabahtan beri yediği sadece 3 tane bebebüskivisi (( 2 tane üstten 1 tane alttan dişi kabarmış 2 gündür kakada yapmıyo (

balık yedircem akşma dünde yedirdim yarım balığı anca yedi

annem bana kızıyo senin yüzünden hamileyken hep abur cubur yedin diyor bulantımı kessn diye yediğim çubukkrakerlerden bahsediyo :))

bende meyve çok severim kahvaltım elmadır..mandalina hastasıyım otursam 1 kilo yerim gibi..

ohh afiyet olsun gülayy.. ıslak kekim nerde benim peki...
bende abur cubura bayılırım yemek olmasada olur benim için ama tatlısız asla yaşayamam o yüzdende yağlarımda bensiz yaşayamıyor...

inşallah ama cnm şimdi bir kısır istediki anlatamam yoğurma kısır var çok güzel olur akşam onu yapıp yiyecem sadece

benim eşimde spora gidip kas yapacam diyor. abnada kilo al diyor.oldu dedim sen kas yap ben kilolu olayım sonra git carolin bul gel karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…