2009 Eylül Anneleri

ayy kısır demeseydin keşke.. benimde ne zamandır canım çekiyoda yapacak adam bulamıyom.. bende yapayım hafta sonu güzel olur...

oyyy hüsniye öyle bi yazmıssınki dayanamadım ben de geliyim olurmu :)

yemek hazırlamayı çok sevmem yani kendime uğraşıp saatlerce bişiler hazırlayıp yiyem basit olucak yediklerim ama biri hazırlarsa süper olur :)))

zeynep benden bahsediyorsun sanki hiç sevmem uğraşmayı .2 saat kısır yapsamda yiyecem doyacam ekmek arası peynirde yesem doyarım diyorum ve popomu kımıldatmam..

hb zeynep..nasılsın tatlım göşenin nasıl ?

hüsniyecim dün yazdığın numarayı aldım canım teşekkür edememiştim sana sağol..arıyacağm..

bende kendim için hazırlama öyle uzun uzun ama kalanbalık olursa keyifle yaparım..

hg esin umarım iyi olur senin için..

topikce canimiz kisirmi istiyor yaaaaaaaaaaa
olede anlattinzi biyerlerim sisecekkkkkkk
aksama ne yapacaksiniz yemege
ben biber dolmasi firinda mucver yaptimm birde salata
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hüsniyecim inşallah canım ..çok bakıcı adayıyla görüştüm hepsi ayrı bir hikaye ..hatta kreşleri bile aradım o dönemde

slm :) zorla uyuttum oğluşumu yaaa
bende kereviz yapıcam z.yağlı yanına ne yapsam bulamadım:S

hım bu arada Canan tan ın Piraye sini okudum şimdi başka bi kitap arıyorum farklı bişiiii

zeynepcim biz de iyiyiz başladım tatlım okula.ta eylül birde seminerler döneminde ..eve geldim ahmetle oynadım doyrdm uyttum şimdi uyuyor..bende akşam yemek işine bakacğım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…