2009 Eylül Anneleri

Kızlar teşekkür ederim ya hala tokum o derece yedim yani. kusura bakmayın cevap veremedim, inanılmaz yoğunlaştım bir anda....

hüsniyecim islak keki yapabildinmi diye bir sor önce, valla evde yumurta yokmuş sipariş verdim gelene kadar rüzgara yemeğini yedirdim, yemek yedirmek uzun sürdüğünden halim kalmadı. bugün yapacam inşallah, akşama da bulgur pilavı bol domatesli rüzgara yedirmek için.... inşallah yarın burada gönderecem canım :)

sağol tülay yok ne hamaratı kalk doyur oyna uyut yemek yap artık rutinleştik be güzelim.kuzlar yeniden öğretiyr hayatı nsana..ahmet uyuma dan giremiyrum da ondan yazdım ee ppaşa keyfi yapılmadan da uyumuyr.

ya kızlar böle çok halsiz isteksiz şevksizim bu aralar
kansızım yine muhtemelen ama dr gitmek istemiyorum

tülaycım bende o hep var havalardan ve sanırım gökşenin gece mesailerinden kaynaklanıyo

ah zeynep yaaa hamdolsun gece mesaimiz bu aralar yok ama
gündüz öyle mızmız oğlummm anlatamam uyku sonrası ağlamalar
sürekli kucak istemeler yoruldum belkide
ama yavrumda haklı çıkan azı dişin üstündede bi azı patlattı bugün
diğer taraftakilerde şiş ne yapsın benden başka kime naz yapsın kuzumm benim

günaydın herkese,

eşim dün gece pizza yapmış, pizzanın dörtte birini yanıma aldım geldim, kahvaltı niyetine.... sanırım hepsini yedikten sonra bayılırım:)

bu arada ıslak kekim harika oldu, hatta ev yapımı olduğu bile anlaşılmaz, genelde bu tatlı işini çok beceremem ama tarif çok iyi. tavsiye edilir.

portakal ağacı: ıslak kek

günaydınlar kızlaaaar. gülaycığım tarifi alıp hemen mutfağa ilerliyorum hadi bugün bi güzellikte ben yapayım :)

tubacım sana uyarım olacak ıslak kek üzerine:

1: hani 1 bardak ayırın diyorya ilk başta karışım için , ben yumurtaları koymadan 1 bardak ayırdım o karışımdan üzerine dökmek için

2. kek çok cıvık görünüyor kesinlikle un ekleme bizzat tarife uy

3. borcama koy bence de tarifte dediğim gibi

4. bu senin tercihin ama ben vişne suyu yerine 1 bardak süt döktüm pişer pişmez, rüzgara yedireceğim diye.....

ama enfes lezzetli oldu, ceviz eklersen daha da şahane olur....

valla hazırlaması 5 dakikayı bulmuyor

off kızlar ya ben yemek yapmaktan nefret ediyorum, tüm yemeklerimiz, tatlı börek pasta vs. dahil hepsini eşim yapıyor. ve harika olur parmaklarınızı yersiniz o derece yani... ama kendimi eksik görüyorum yapmıyorum diye. yaparsam benim yemeklerimde güzel olur, ama yemek yapmaktan nefret ediyorum işte. annem desevmezdi. ama şimdi kızımın yapmasını isterim ileride. ama o da benim yapmadığımı görünce muhtemelen o da yapmayacak.... ama zorluyorum kendimi yapayım diye mutfağa giremiyorum işte. eşimle zaten iş bölümü yaptık temizlik bana yemek ona ait... zaten neredeyse hergün eve işten geldiğimde makine tutarım, abartmıyorum hergün yerleri silerim viledayla, hatta eşim bıktım diyor detrejan kokusundan, her gün toz alırım neredeyse, temizlik takıntım var. yani temizlik yaparken zevk alıyorum resmen... ama yemek yapmak ölüm geliyor.... bir de eleştiriliyorum çevremden daha doğrusu sen de yemek yapsan iyi olur diyorlar. ya bizim evimiz hiç bir zaman yemeksiz kalmadı ki. eşim yemek yapmaktan çok zevk alıyor. dün saat gece 1 de pizza yapmaya başlamış 2, 5 da bitmiş, mutfakta sabah kalktığımda kocaman dev bir pizza vardı.

ama iyi hissetmiyorum kendimi, bir de böyle laf söylenince rahatsız olmaya başladım. ev içinde ise eşim çok zevk alıyor , hatta bıraksam mutfakta yatacak o derece. ama takmaya başladım iyice.

gülay benim eşimde aynısı hatta bazen ben mutfağa girince tepemde bitiyor şöyle yap şunu kat o o yemeğinin içine olmaz en sonunda birde bakıyorum almış eşim yapıyor..ama pasta falan yaparım netten bulduğum tariflerle..bende hiç sevmem yemekle uğraşmayı ben temizlik yapmayıda sevmem eşim temizlikte yapar..vicdanda yapmıyorum ..çünkü zorla yaptırmıyorum başkalarını takma herkesin evliliği aynı olmak zorunda değil..ben çocukla uğraşıyorum sen onu al dışarı git der geldiğimde iş bitmiş olur

sümeyye sanırım hafta sonu birinin lafı canımı sıktı taktım kafaya, eşimde memnun, ama asla temizlik yapmaz ve çok dağınıktır, yani bir an bile boş bırakmaya gelmez, evi talan eder o derece, ben zaten sürekli evi toparlarım, tuvalet banyo temizlerim... ama işte millet mi kıskanç ne anlamadım ne güzel iş bölümü yapmışsınız diyeceklerine, aaa olur mu sen de yapmalısın diyorlar. ama ben zaten yemek yapabiliyorum sadece eşim yaptığından yapmıyorum.

kızlar ne güzel dertleriniz var sizin yaaa
benim eşiim yemek yapsa milletin ne dediğini asla takmam
hem kadın her işi yapacak diye bişey yok ki
eşiniz yemek yapıyor siz temizlik yapıyorsunuz
benim eşim mesela yemek de temizlik de yapmaz
ama millet ona da ösyleyecek laf buluyor
etrafa göre hareket etmek imkansız
valla bence maaşallah diyelim nazar değmesin
bakın burda eşi yemek yapan var yapmayan var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…