off kızlar ya ben yemek yapmaktan nefret ediyorum, tüm yemeklerimiz, tatlı börek pasta vs. dahil hepsini eşim yapıyor. ve harika olur parmaklarınızı yersiniz o derece yani... ama kendimi eksik görüyorum yapmıyorum diye. yaparsam benim yemeklerimde güzel olur, ama yemek yapmaktan nefret ediyorum işte. annem desevmezdi. ama şimdi kızımın yapmasını isterim ileride. ama o da benim yapmadığımı görünce muhtemelen o da yapmayacak.... ama zorluyorum kendimi yapayım diye mutfağa giremiyorum işte. eşimle zaten iş bölümü yaptık temizlik bana yemek ona ait... zaten neredeyse hergün eve işten geldiğimde makine tutarım, abartmıyorum hergün yerleri silerim viledayla, hatta eşim bıktım diyor detrejan kokusundan, her gün toz alırım neredeyse, temizlik takıntım var. yani temizlik yaparken zevk alıyorum resmen... ama yemek yapmak ölüm geliyor.... bir de eleştiriliyorum çevremden daha doğrusu sen de yemek yapsan iyi olur diyorlar. ya bizim evimiz hiç bir zaman yemeksiz kalmadı ki. eşim yemek yapmaktan çok zevk alıyor. dün saat gece 1 de pizza yapmaya başlamış 2, 5 da bitmiş, mutfakta sabah kalktığımda kocaman dev bir pizza vardı.
ama iyi hissetmiyorum kendimi, bir de böyle laf söylenince rahatsız olmaya başladım. ev içinde ise eşim çok zevk alıyor , hatta bıraksam mutfakta yatacak o derece. ama takmaya başladım iyice.