2009 Eylül Anneleri

murat kayınpederim ismi ben de severim, bize 5. aya kadar erkek demişlerdi, o zmana eşime teklif etmiştim babanın ismi olsun diye... çok sevinmişti kayınpederim de. şimdi erkek olursa vazgeçermişim. ilki için geçerliydi falan diye. he he ne komik olur....

ben kız olursa ela düünüyorum. hiç erkek adı düşünmedim hiç oğlum olacakmış gibi gelmiyo bana niyeyse

reyhan sana ne zamandir sorcam yula ne demek :)

madem isim konusunu actim kizlar 2. cocuklariniza ne isim dusunuyorsunuz
ben kiz olursa : elif, aylin, ayse
erkek olursa : omer, ates veya aklima gelirse daha uygun bisiler dusunuyorum

Yula öz türkcede Işık kaynağı, meşale demek..
Orhun yazıtlarında geçiyor..Türkiye'de 2.yula bizimki..
Bir de kiz varmış

ilklerini sağlıkla aldık kucaklarımıza.. ikincilerde sağlıkla gelsinlerde koyarız nasıl olsa isimlerini... bu arada ilkleri büyüttük maşallah ikincileri düünmeye başladık.. noluyo ki bizeee

kız olursa bengisu olabilir birde mina ismini çok seviyorum...erkekte..yiğit efe belki birde eşimin adı ata ben atakan olsun istedim ilkinde atanın kanından diye eşim istemdi

AY OLSUN İSİM BİLE DÜŞÜNMEK GÜZEL şimdiden. eğer ben rüzgarın gözlerinin yeşil olacağını bilseydim kesinlikle çağla koyardım yada ela....

bu arada sanırım kız olup da ismi rüzgar olan da tek biz olabiliriz. nüfus idaresinin bilgi edinme birimine başvurup sorayım :)

bu arada eğer üçüncüye oğlum olursa onunda ismi bile hazır. heheinci bitti üçüncüyü bile hallettim yani.

evet şimdien heyecan yaptık ikinciler.. sizde de oluyomu bilmiyom ama ben hamileleri görünce hamile olduğum dönemi çok özlüyom yaa.. kocaman kocaman göbüşümü..
genelde rüzgar ismi erkeklerde rastladım bir ilk olabilir gülay..

selam kioizlar nasilsiniz
erdenayin 2 gunden beri atesi var birsey yemiyor sonuc 17.18dis birden geliyor sismis
16.disinde 4kismi geliyor offfffffff hafto sonunm cok kotuyduuuuuuuu
ikinciler dusunulmeye baslanmissssssss
4yaprakli yonca olmak isteyen sumeyye arkadasimiz bosa bekliyorrrrrrrr
kiz
erbrar
kiraznaz
kutsal
alesya

erkek
erdeniz
erdener
taha

cok komiksin kizzzzzzzz

Son düzenleme:
bence kadınların en özel ve en çok ilgi gördükleri dönem hamilelik.herkes etrafında pervane..ne istersin aman dinlen otur falan..çok güzeldii...

ben özlemiyorum ya hamile olduğum günleri niyeyse, sıkıntılı da geçmedi ama son günler neredeyse rüzgarın tekmelerinden ağlıyordum uyuyamıyordum ...ama küçük bebeği özledim, mini minicik. bir de ne yedirsem derdi olmuyordu süperdi valla:) bazen diyorum ben mesela sebze yediğimde göğüsümden sebze aksa, ilk okula gidene kadar çocuklar hep memeden beslense, bir anda kaşığa falan geçse. balık yediğimde balık aksa falan. saçma ama hep aklıma gelir. yemekten dolayı sıkıntı çektiğimizden.

demet hoşgeldin. ebrar erkek kuzenimin ismi bu arada.

bu arada dün parktaydık, bir adam vardı üç te kızı. hepsinin ismi çok farklıydı. hepsini hatırlamıyorum ama büyüğününki nazkız dı çok hoşuma gitti sonradan. başta yadırgadım ama.

demett demet.... ben hain planlar kurdum2.çocuk eymen 3 yaşındayken olacak.3.çocuksa 35 yaşımda falan ve inşllh o ikiz olcak ve 4.tamamlayacam.sülalemizde elini sallasan ikize çarpar inşllh 3 ikiz olur ve isimler
erkek
atakan
mehmet zahit
yiğit efe

kız
bengisu
mina
aslı sim

hep hosuma gitmisdir ebrar ismi ama kizim olursa kesin oncelik kiraznaz olur herhalde kayimpederim cok istiyor.

nasilllllllll anlamadimmmm eymen 2 cocukmuuuuu

yok ilk çocuk ama 2.çocuğu eymen 3 yaşındayken yapacam
3.çocukta ikiz olacak toplamda 4 çocuk yapacam inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…