2009 Eylül Anneleri

kızlar şimdi kitapların siparişini verecem de tarih te yaşanmış böyle aşk vs. de içeren kitap isimleri bekliyorum sizden.

slm :)
sümeyye gııı hava nasıl orda bakem?
bizde oğluşla çıktık geldik ay heryerde bayram kalabalığı başlamış
süveter baktım ama bulamadım ev de el örgüsü vardı güzel oldu denedim almıcam yaaa al al bi bakıyon minick kalıyo

ya gülay burda doğru dürüst kitap satan yer yok satan yerler çok pahalı 1-2 bişi aldım okuyum da inş.

kiraznaz güzelmiş.. değişik bir isim.. sümeyye sanada ne diyeyim allah gönlüne göre çifter çifter versinn

isyan günlerinde aşk..ahmet altan
kılıç yarası gibi..ahmet altan (1.si bu sonra diğerini oku)

ben her yıl 1er kere okuyorum bunları..muhteşem kitaplar

gülay türk yazar dersen tuna kiremitçinin kitapları var ama bi bak istersen
ben çoğu kitabını okudum

bende vereyim bir tavsiye uzun zmaan oldu okuyalı ama şimdi aklıma geldi.. kürşat başar başucumda müzik

n guzle yaaa
keske bende cesaret edebilsem ve durumumuzda elverse 3-4 cocuk yapabilsem
simdilik ikinciyi yapalim digerleri kismet artik o zaman bakariz

gulaycim bende bebek hallerini cok ozledim alisin ve simdi anne olsam gercekten daha farkli davranirdim hep diyorum yaaa daha az telasli daha mutlu bir anne olurdum
bu arada yemekleri gogusten emme olayi cok super fikir keske olabilseydi

reyhan siminin anlami cok guzelmis
ben ilk duydugumda yabanci bir isimdir diye dusunmustum hatta esin yabanci olabilir o yuzdendir diye ama sen bugun rizeye memleketine deyince sorayim anlamini boyle tahminle olmuyor dedim :)
orjinal isimler benimde cok hosuma gidiyor ama biz diger taraftan basladik alisilageldik geleneksel bir isim koyduk bundan sonrakiler de oyle devam eder heralde tutarliik adina

yine mi kitap offf okuyamadigim icin uzulmeye devam ediyorum
sizlerin her onerdigi kitabi not aliyorum insallah okicam sirayla

herkes yabancı zannediyor bizxi zaten..ama aslında öz türkçe ;:)
biz de bunu bulamasaydık klasik bir isim düşünüyoduk..ama mutlaka öz türkçe istiyorduk..

bende eski, anlamlı ve de geçmişte sevilen sayılan birilerine ait isimleri çok seviyorum inş. oğlumda adına çeker
özelliklede sahabe isimlerini çok seviyorum hemde çookkk

Son düzenleme:
kiraznaz güzelmiş.. değişik bir isim.. sümeyye sanada ne diyeyim allah gönlüne göre çifter çifter versinn

canim erdenayin adinida kayimpederim koydu
kizi olsaymis bu ismi koyacakmis anneannesinin adiymis kadin benim adim gelirse celebimden gelsin demis adamcagizinda his kizi olmadi bize diyor kiziniz olursa bu ismi koyun diyor ama kismettttt
sanki hep oglum olackmis gibi geliyor banaaaaaa:26:

hayırlısı olsun allah hayırlısı neyse onu versin inşallah demet.. inşallah kızın olurda gönlünce koyarsın adını yada kayınpederin koyar..
bende minik hallerini çok özlüyom .. geçen ilk banyosunu falan izledim ne kadar minikmiş yaaa.. ve ne kadarda çirkinmiş oysa o zamanlar bile nasıl güzel geliyodu gözüme

demet banada 2.bebeğim erkek olucak gibi geliyor nedense

iyi akşamlar reyhan

ebru bugün halil ibrahim de inanılmaz huysuz 3 tane dişi patlıcak ondan snaırım

demetcim aliste bu aralar cok huysuz acaba onun da mi yeni disi cikiyor
agzini da actirtmiyor sipa bakamiyoruz

olabilir canimmmmmm
cunku erdenay uykuya bile zor geciyor galiba cok agriyorki
hafta sonu atesi 39.4-39,9 arasindaydi hep
fitil,disjeli,disetirahatlatma topcuklari verdim hepp
yemekde yemiyor dr hep su ver yemek yemeden olur ama susuz olmaz her dakika su ver dediii bugun hicbirsey yemediiii emmdi ve 1dilim armut yedi okadar.

of cok zormus demetcim allah sabir ve kolaylik versin
ama bunlar artik son disler sonra rahata erceksin
doktor bize de demisti son 4 dis kalmis ondan sonra sut disi yok diye :)

husniyecim bende ara ara ilk zaman ki videolarini izliyorum ve her seferinde cok sasiriyorum
ne kadar kucukmus o zaman hic oyle gelmiyordu bambaska biri gibi :) ama cooook seker ben o zaman ki halie kucuk maymunum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…