2009 Eylül Anneleri

kızlar ben de çıkıyorum. lüsyene başladım birazcık, ne zamandır çocuk kitabı dışında okumadığımdan zor adapte oldum valla, he he :) gidip kuzumu ısırayım, öpüyorum herkesi....

tulaycim his meselesi galiba ben sanki kiz annesi olamazmisim gibi geliyorrrr halbuki cok isterim rengaren k giydirmek saclarina tokalar takmakkkk suslu pusluuuuu cok kokos bir kizim olurdu amaaaa nasipppppp.
ebru canim geercekdende cok zor oluyorrrrr yaaaaaaaaa sinir kalmiyo artik dislerimi sikiyorum gecede uyumuyorrrrrrr.

10kg canim dr sasiriyor bukadar disle bu kg nasil geldin sen diyorr:)

Son düzenleme:
kıyamam ya erdenaya.. kimse çekmedi onun şu dişlerden çektiğini. daha bizimde köpek ve azı dişleri çıkmadı gözümü çok korkutuyo onlar ..inşallah çok perişan olmadan atlatırız..
evet ebru bende şaşırıyom hep video ve resimlerine bakarken sanki hiç o kadar küçük olmamaış gibi.. maymuncuklar kocaman afet oldular şimdi..

demet aynı şey bende de var.. sanki banada hiç oğlum olmuyacakmış gibi geliyo. hiç erkek çocuğa bakamıyacakmışım gibi.. oysa ne farkı var ama böyle hissediyom.. hep kızım olacak gibi

ya evet içsel sanırım ama halil ibrahimden öncede kızım olmucak gibi geliyordu altını bile alamam diyodum Rabbim oğlan nasip etti..herşeyin hayılrısı tabiykii

evet erdenay çok zorlandı peşpeşe çıktıkları için biz ilk 4 dişten sonra baya bi ara verdik o arada topladı kendini biraz yavrum ama demet bizde 10.20 filandık en son hiç üzülme canım sağlıklı olsunda

husniyecim korkma her cocuk farkli farkli geciriyor
ali mesela daha kolay cikardi dislerini ne ishal oldu ne atesi cikti
erdenayciga yazik hakkaten o cok cekti su dislerden ama onunda azcik bi isi kaldi bi daha rahat etcek.

demet aynı şey bende de var.. sanki banada hiç oğlum olmuyacakmış gibi geliyo. hiç erkek çocuğa bakamıyacakmışım gibi.. oysa ne farkı var ama böyle hissediyom.. hep kızım olacak gibi

anne hissi diyorlarya demekki bu olsa gerekkkkk
ama kiz cocugu anne icin buyuk bir sans bence heryonden.
tabi en onemlisi hayirli olmalari kiz erkek fark etmez ammmaaa kiz ayridir yaaaaaa.

ben bu saatten sonra ne olsa uzulmem hic
kizim olsa onu da tatmis olurum giydirir susler puslerim
oglum olsa oh ne guzel 2 erkek anasi oldum ogluma da arkadas olur derim
valla ne gelse kabulum :)
ama hic oyle kizim olmicakmis gibi gelmiyor acikcasi

benim içinde farketmez ama işte öyle hissediyom niyeyse.. ben üçyaşından sonra düşünüyom hele bir kendini kurtarsın öyle..

gülay,ebru yorumlarınız için tşkler bizim ön dişler biraz fazla ayrık gibi geliyo bana benim ve eşimin öle değildir neyse zengin olur belki öle derler:)))
buarada yağız 3.mouse da bozdu bi girdim bi çıktım hiç bişey yapamıyorum yaa

ya evet gülcan sorma canım bende uyuyunca açıyorum bak şuan çığlık atıyo
benle ilgilen die
ta tv nin üstüne koyuyom pc yi
sen nasılsın paşam nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…