2009 Eylül Anneleri

herkesin ayrı bir yeteneği var ben sözel olarakta çok ifade edemem çoğu şeyi içimde yaşarım paylaşmam mesela çok rahat dokunamam insanlara .. özenirim hep böyle güzel yazan ve ifade eden insanlara..

ben eşimin işyerine bir paket bırakmıştım doğumgününde bu yıl, güvenlikçiler vermişti, istediği ama alamadığı birşeydi.... çok hoşuna gitmiş... kutuyu açarken de kimden geldiğini bilmiyordu, çok şaşırmış... çünkü benden hiç beklemiyordu.

kızlar yapmayın allah aşkına.. sizleri okudaukça ben çok pasaklıymışım diyorum..hiç aklıma gelmez mesela halını saçağı nereye kaçmış

ebru ben eşim için bi hediye buldum ama sanırım seneye ayarlicam
bu sene doğum günü bayrama geliyor çünkü
evlilik yıldönümü için pek uygun değil ama eğer eşinin ilgi alanındaysa doğum gününde kullanabilirsin
benim eşim formula sever
ralli simulasyonu varmış adapazarında
yarış arabalarına binip
linkini yollarım ilgilenirsen

reyhan düşün bir de benle yaşasan, şişip patlarsın he he :) valla düşünüyorum da eşim beni iyi çekiyor. yani heran böyle etrafı düzenlerim....

Gülay 2 ayda ancak yarım kilo onunda büyük ihtimalle, vitamin şurubu ve pedisuare bağlıyorum ...

Gülay bu arada sen bu söylediklerini hangi arada yapıyorsun ,seninde harketli bir çocuğun var nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum , rutinleri yerine getirsem seviniyorum ha elimde hızlıdır aynı anda hem yemek hem temiklik yapabilirim fakat , çamaşır işlerine zor yetişiyiorum dip köşeyi saymıyorum bile hele de bayram geliyor ,tek sevincim bayramda efeyi babaya ve dayıya kakalayıp çoktandır istediğim evi boşaltma işini yapabilecek olmam ...

hüzniyecim ben bütün halılarımın saçağını kestirdim, benim için öyle bir takıntı ki, bir tane saçakğın bir yeri bozuksa eğilip omu düzeltirim. bir de saçaklara bastırmazdım. allahtan şimdi o sorun kalktı, çünkü evde saçak kalmadı....

bir de düzenli olarak lavabo ve klozet temizlerim....

reyhan ve hüsniye size şidddetle katılıyorum
ben de o kadar titiz olamam yaaa
halının püskülünü boşver perdeler tülleri bile sadece temizlik yaptığımda düzeltirim
onun dışındaki zamanlarda sağa kaymış ucu katlanmış tınnn
görmem ki zaten

şimdi eğer eşim aldıysa o gün rüzgarı onlar gelene kadar hallediyorum. biliyorsun yemeğimizi eşim hazırlıyor yasemincim. eğer rüzgarı ben aldıysam , eve gelir gelmez rüzgarı eşime veriyorum evi hallediyorum, eğer vakit geçse rüzgarı yedirip uyutup saat 12 ye kadar evi temziliyorum. ama o gün mutlaka evi viledalamam lazım. en azından bir odayı. kızlar farkındayım normal değil, bub anlattıklarım abartı da değil, hergün yapıyorum diyebilirim. yarın mesela yıllık izin alıcam yada yarım gün, temizlikçiyle beraber temizlik yapacaz. kimseye güvenmem temizlik konususnda:)

ama çok iyi yasemin yarım kilo bile, iki ayda 500 gram , iyi bir rakam bu dönem için.

Son düzenleme:
yapabiliyosanız helal kızlar.. bende hafta da iki kere evi siler süpürür lavobaları temizlerim ama hani çokta kasmam kendimi illa düzenli olacak diye..

kızlar bunlr temzilik değil işte, yani simetri takıntısımı dedikleri iğrenç şey ve asla kendime engel olamıyorum. hatta üniversitedeyken gece uyanır komple dolabımı yıkar, kıyafet katlardım... keşke sadece temizlik olsa. ben etrafı düzeltmekten temziliyemiyorum ki.

ayyyyy valla haftada 1 kere kadın geliyor genel temizlik için..ama tuvalet ve lavaboları ben de bir kere temizliyorum..
halı sadece salonda var bizim

ne güzel rüzgar babsında duruyomuş.. ben evdeysem bade hayatta kimsede kalmaz sürekli kedi gibi ayaklarıma dolaşır.. ancak temizliği ve yemeği o uyuyoken yapabiliyorum.

rüzgar normalde tek de oynuyor hüsniyecim yani bizle pek takılmıyor, mesela dün üç saat oynamış kendi kendine, biz de ev topluyorduk, bugün boya varda.

gulaycim oha diyemiyorum cunku sende tamamen kendimi goruyorum
bende su lekesi ayak izi felan icin silip duruyorum yerleri
kimse mutfagimda rahat edemiyor elimde surekli bir bez ya da kagit havlu o an yere ne damlamissa onu silmekle mesgulum ccomelmis dusun 9 aylik hamileyken bile yerlerde yer siliyordum esim dusceksin simdi karninin ustune diye kiziyordu
hali sacagi da annemlerle yasarken benimde derdimdi surekli altta kalmislarsa cikartip duzeltirdim neyseki su an ki evde sacak yok
koltuk duzeltme isi sie valla arkadaslar geldigi zaman bile arada kalkin deyip koltugun ustundeki ortuleri duzeltmisligim vardir kimse misafirlige gelmicek bu gidisle
simdi de sey basladi koltuklarin ayaklarinin altinda iz yapmasin diye parcalar yapistirdik bi tanesi kaymis mi ne koltugun bir tarafi surekli geri gidiyor
bende duzenli olarak kalkip onu yerine cekiyorum yani koltuk tamamen ayni hizada olmak zorunda butun govdesi tek bir parke uzerinde
amaaaan iste bende kurtulamiyorum bunlardan

yok ya ben yapamam , senin gibi gülay çok isterdim evim o şekilde olsun ama ben doğumla birlikte titiziliği bir kenara kaldırdım tek yapabildiğim ,çamaşırları makineye at ,as ütüle , arada bir sil süpür toz al o kadar , efeyle uyuyup kalmazsam oyuncakları ve ortalığı toparlarım o kadar , perdeymiş yastıkmış umrumda değil , Bunun dışında eşim evle alakalı hiç bir şeye yardım etmniyor tabağını masadan tezgaha koymuyor ben de bu şekilde rahat bıraktım kendimi ya sinir krizlerime kriz ekleyerek gezerim ya da pasaklı , 2. yi seçtim .

Kızlar ne yapıyorsunuz siz ya , kendinize gelin bu dünyaya bir kere geldiniz temizlik güzel ama bu kadarı hırpalar sizi , neyse ki ben doğurdum ve akıllandım :) Ya doğuma gidicem yerleri viledalıyorum, klozati temizliyorum değdi mi değmedi kimse boncuk taktı mı takmadı , bir de temizlediğim eve gelip KV ben temziledim hazırladım diye hava attı ...Öyle bir gittim ki doğuma evi pırıl pırıl temizlemişim, 3 çeşit yemek yapmışım , kekler poğaçalar ne oldu kıymetli mi oldum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…