2009 Eylül Anneleri

Normaldir canım ya meslek hastalığı falandır belki benimde mesele boynum ağrır böyle sırtıma doğru. Ama biliyorum ki sebebi tüm gün bilgisayar başında iş yapmaktan. Getirme kötü şeyler aklına.

evet haklısın bilgisayarı hesaba katmamaıştım hiç..bir haftadır kesintisiz ağrıyınca acaba dedim bende.. aman geçer nasılsa? bu arada sen süt sağıyon mu hala

dilekcim çok üzüldüm inan ne diyecegimi bilemiyorum en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşur inşallahhh daha çok konuşup seni üzmek istemiyorum(((

evet haklısın bilgisayarı hesaba katmamaıştım hiç..bir haftadır kesintisiz ağrıyınca acaba dedim bende.. aman geçer nasılsa? bu arada sen süt sağıyon mu hala

Yoktur birşey takma kafana bol bol kas gevşetici kremlerle ov rahatlarsın. Yok canım artık sağmıyorum 15 gündür falan zaten çok azalmıştı yani bittiği için sağmıyorum hala geliyor olsaydı sağardım ama. Bu hastalık durumları hep azalttı sütümü ne yapalım bunada bin şükür.

dilekcim çok üzüldüm inan ne diyecegimi bilemiyorum en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşur inşallahhh daha çok konuşup seni üzmek istemiyorum(((

İnşallah canım çok kötü bir durum insanın babasını o şekilde yatakta görmesi ama bugünlerde geçecek ümitliyim ben. Sağolasın.

benimde yaşına doğru iyice azaldı bitti bende o zaman kestim..aman ne yorucuymuş şükür atlattık.. gerçekten de çok zordur dediğin gibi Allah daha büyük acılardan korusun inşallah bütün babalarımızı

Hakikaten yaa ne yorucuymuş son günlerde günde teke düşürmüştüm ama yinede zor geliyordu işte, bir ara mevcut biberonları ve aksesuarlarını, sterilizatörü falan toplayıp ortadan kaldırmak lazım bakalım fırsat bulabilirsem.

kizlar giremiyorum kac gundur ama sirketten girilmiyor engellemisler sanirim
aksamda yemektir bulasiktir derken gecip gidiyor firsat bulamiyorum
hewpinizi cok ozledim
biz de bir yaramazlik yok iyiyiz cok sukur
kendinize iyi bakin

selam kızlar gelen giden yok herkes kuzularıyla meşgul galiba yaramazlar beş dk oturmaz oldular çünkü :)

ben annemlerde kalıyorum eşim antalyaya gitti iş için yarın dönücek inşallah şimdi evime geldim kafa dinlemek için gökşen annemlerde biraz evi derliyim toplayım didim :)

bircancım kuzuna çok geçmiş olsun inşallah içmemiştir tahlilleride temiz çıkar okuyunca çok üzüldüm herşey bir anlık kuzuları yalnız bırakmaya gelmiyo

dilek canım defneme geçmiş olsun şu dişler bi çıksada topluca rahata ersek :) babana çok geçmiş olsun tatlım allah şifa versin inşallah düzelir eski sağllığına kavuşur allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin onun içinde çok zor oluyodur

Cola:En iyi temizlik maddesi!
Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk. Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile etmezdik. Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz.

Tuvaleti Temizlemek İçin:
Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

Krom Tamponlardaki Pas Lekelerini Yok Etmek İçin:
Arabanın tamponunu kolaya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

Akü Kutup Başlarındaki Çapağı Temizlemek İçin:
Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

Paslanmış Bir Civatayı Sökmek İçin:
Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır. Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com:

Elbisenizdeki Yağ Lekesini Çıkarmak İçin:
Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

Peki nedir bu Cola’nın bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi?
Coca-Cola ve Pepsi’nin ortalama pH değeri 3.4’tür. Bu da dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği karbondioksit içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız gaz..!

2001 yılında Delhi Üniversitesi’nde “Kim daha fazla Coca-Cola içecek” diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur. Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola’nın içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır.

KIZLAR KOLANIN ZARARINA BAKIN.........................................

kızlar nasılsınız, geçen hafta giremedim. izinliydim rüzgar hastalandı ilk defa... burnu sürekli akıyordu... sanırım sürekli dışarı çıkardık bayram süresince tam koruyamadım. hala da hastalığı geçmedi bir türlü...

dilekcim ve bircancım çok geçmiş olsun kuzularınıza.bircan duyunca şok oldum, inşallah tahliller temiz çıkar. gerçekten nereleri karıştıracakları tahmin bile edilmiyor ya.... çok dikkatli olmak gerekiyor ama işte bazı şeyleri de insan düşünemiyor. bizimde deterjan dolabına kilit taktırmamız gerekiyor... hala açmayı başaramıyor diye şuan sallamıyoruz ama... dilekcim zaten telde görüşmüştük hayatım size de kocaman geçmiş olsun, babana da acil şifalar.... inşallah 2011 sizin için güzel bir yıl olur canım.
reyhancım sana da canım ayak parmakların için geçmiş olsun.

rüzgarda baby gyme başladı... çok eğlenceli bir yer, iki tane öğretmeni var beden eğitimi bölümü mezunu, her pazar haftada bir gün 1 saatliğine, 12 ay 18 ay arası gelen bebişler var. 5 kişiyiz. her hafta farklı bir parkur hazırlıyorlar. orada onların ayında yapacakları hareketler var onları yapıyorlar, işte atlama zıplama sallanma, takla atma, tırmanma vs.... anne yada babada birlikte katılıyor. bize şöyle faydası oldu, rüzgar hernekadar uyumlu bir çocuk olsada biraz yabaniydi ama şimdi biraz daha iletişimi güçlendi ve biraz daha oyuncaklarını paylaşır oldu. bakalım 1 aylık üyelik kaydı yaptırdık şimdilik.devam ediyoruz...

onun dışındaki en büyük sıkıntımız malesef yemek. önceden balık yiyen kızıma şimdi ağzına balık veriyorum çiğnemiyor dilinden eliyle alıyor balığıu ya. ve katı verdiğim herşey için eçerli kızlar. ne yapacağımı bilmiyorum kesinlikle çiğnemiyor. mesela geçen makarna yedi neredeyse yarım kase ama çiğneme yok tek tek ağzına alıp yutuyor.yani çiğnemeden lok diye yutmak istiyor. geçen ağzına kaşıkla pilav verdim direk kustu ya... yani katı yiyor ama çiğneme huyu yok. yutacak yani. ne yapcamı bilmiyorum. önceden kaşıkla yemiyordu biliyorsunuz o zamanlar elinle yediriyordum o zaman güzelce çiğneyip yutuyordu, kaşığa geçince hepsini unuttu. kaşıkla beslemek kolay ama şimdide bu sorunumuz çıktı. ağzınna pilav alıyor. sonra ek tek eliyle ağzındaki pilav tanelerini topluyor ne yapacağımı bilmiyorum.çok üüzlüyorum, çiğnemeyecekmi hiçbişey ya.... valla şuan bu konuya çok taktım. eline zaten sürekli bişeyler veriyoruz ama ağzına götürse de yutmuyor diliyle tekrar tükürüyor ısırdıklarını. neyse sizle paylaştım rahatladım.... sizde durumlr nasıl.

iyi tatiller kızlar bizim başımıza gelmeyen kalmadı perşembe günü kayınvalidem aradı eymenin ateşi çıktı diye bende azısı çıkıyor herhalde dedim ama yinede izin aldım eve gittim çoçuğu hastaneye kaldırmışlar meğerse havale geçirmiş yyavrum .perşembe günü hastanede yattık cuma günü akşam çıktık.kanında ve idararında mikrop yok viral enfeksiyon dedi doktor.yani kesin bişey yok..ama hastanede çocuğu serumla görünce çok kötü oldum.Neyse çocuk havale geçirince Allahtan görümcem çocuk hemşiresi o evdeymiş hemen müdahele etmiş amma kayınvalidem eymenin o halini görünce şok olmuş gitti demiş tutulmuş kalmış zaten bel fıtığı vardı eymeni öyle görünce iyice kilitlenmiş onuda apar topar kayseriye gönderdik hastaneye bugün akşama ameliyat olacak..yani artık çocuğa bakamaz bakalım kayınvalidemin yanına kadın bulacaz ama bu hafta izinliyim...

Hekese merhaba....uzun bir aradan sonra araniza tekrar donmek cok guzel... yeni arkadaslarimizda katilmis aramiza....Baharcim Gulaycim Ebrucum Tubacim ozledim sizleri....cok uzun zaman oldu yazismayali....ama artik burdayim bende aranizdayim....hepinizi cok opuyorum herkese iyi hafta sonlari....

Gulayciiim gecmis olsun canim benim.... aras ve bende hastaydik ama atlattik cok sukur......romanyadayim cok soguk buralar... -6 ya dusuyor hava geceleri... Yemek konusunda stres yapma kendine... cok severek yedikleri gidalari bazen reddediyolar...uzun bir sure yemiyolar Aras tada ayni problemleri yasiyoruz donem donem...gecici bi durum bence....mesela aras bugun sadece biberon mamasi aldi ve gerisi yok( bu aralar boyle yemiyor... Ben bu arada sizlere bir sey sormak istiyorum aranizda EFA-VIT omega 3 kullanan varmi yavrucaklariniza.... dr tavsiyesi ile basladik 1 aydir kullaniyorum...

merhaba öznurcum bende seni çok özledim.... umarım hep aramızda olursun artık. veet ben o ilacı uzunca süre kullandım tavsiye ederim. bu sıralar kesmiştim ama devam etmem gerekiyor sanırım kış boyu.

sümeyye geçmiş olsun, çok üzüldüm bebeler birer birer dökülüyo ya kışa giriyoruz sanırım vucütarı uyum sağlayamadı.

sümeyyecim peki şimdi nasıl.... off ya hasta olmasınlar da biz olalım.

öznurcum romanya gerçekten ne kadar soğukmuş ya... bak buralar da hafif soğudu hepmiz perişan olduk.

sümeyye canım çok geçmiş olsun neler gelmiş başına kayınvalidende inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

kuzun şimdi nasıl ???

sağolun kızlar.eymen şimdi daha iyi ama aradasırada ateşi çıkıyor geçen gece 38 e çıktı 2:30da ılık duş yaptırdık.Allah kmseyi evladıyla imtihan etmesin gerçekten zor

slm kızlar ne var ne yok pek giremyorum,ben hastaydım kızımada bulaştı sanırım o da hasta oldu antbıyotık ve de soguk algınlıgı ilacı kullanıyoruz,gece hiç uyuyumaıyo kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…