2009 Eylül Anneleri

bende epeydir giremiyorum çok özledim sizleri
oğlum çok hırçın bu aralar neden bilmiyorum nasıl davranıcağımı şaşırıp kalıyorum davranışları karşısındaaa
gülay cım, azı diş çıkarırken yeme konusun da rüzgarın yaptıklarını halil ibrahimde yapıyordu acaba azı dişimi geliyor rüzgar ın?
dilekçim babacığına acil şifalar diliyorum..denk gelemiyoruz senle özledim seni cnm
sümeyye nasıl üzüldüm okuyunca çok gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın inş.

Son düzenleme:
günaydın herkese bizde 2 gün önce baya eteşlenmiştik sonra yüzünde kırmızılıklar belirdi. gözlerinin altı şişti acile götürdük doktor ateş sonrası enfeksiyon geçirmiş dedi viral enfeksiyonmuş zararlı değilmiş zamanla geçermiş şimdi araştırdım 6. hastalığın belirtileri bunlar

Son düzenleme:
aynı zamanda çok huysuz oldu tanıyamıyorum yavrumu sanırım atak dönemlerinden biri bu

herkese günaydın geçmiş olsun bütün bebişlere... döküldük resmen hala burnumuz akıyor bizimde...

tülaycım bilmiyorum azıları çıkmıyor hala. makarna dışında birşey çiğneyip yutmuyoruz çok üzülüyorum ya, eliyle meyve bile yemiyor, bu sıralar çorba ağırlıklı besledik hep sanırım ondan ya, anneme de diyorum bırak aç kalsın katı çiğnemesini öğrenir diye yanaşmıyor, çünkü kilo takıtısı var anneminde ... öff işte böyle ya....

selam kizlar
erdenayda cok hasta
hasta olan bebislere gecmis olsun
sumeyyem simdi nasil eymennnnnnn

selam kızlar nasılsınız
hasta bebişlere çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşirler inşallah sümeyye ateşten başka bi belirti yokmuydu soğuk algınlığımı acaba ayrıca kayınvalidenede çok geçmiş olsun
dilekcim baban kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah allah yardımcınız olsun canım
mehtap ana kız geçmiş olsun cnm
gülay filiz bebişlere çok geçmiş olsun allah daha kötü hastalık vermesin inşallah
kızlar bizim bıcırıktan rahat yok bana paçamı çekiştiriyo okuduklarımdan hatırladıklarım bunlar unuttuklarım olduysa affola
öznur romanyadasın demek ne zaman gittin bizimde 1 senemiz kaldı ama alıştım buraya dönmek istemiyorum artık sanki burasıda soğuk dışarda lapa lapa kar görüntü süper
kaan da çok huysuz geceden beri ateşli şimdide mızır mızır sürekli ateşi 37.5 ateş düşürücü versemmi vermesemmi düşünüyorum 38 i beklesemmi başka bi hastalık belirtiside yok diştenmi acaba diycemde ablamda diş hekimi diş çıkarken azılar dışında ateş olmaz demişti kesin mikrop kaptı gene bi yerlerden ffff
bu arada abimiz kreşe gidiyo 1 aydır oğlumu ösledim sabah 8 den akşam 6 ya kadar gelincede duş yemek bi saat sonrada uyuyo ingilizcede öğretmişler geçen ingilizce şarkı söylüyodu şok oldum çocuklara ne versen hepsini alıyolar maşallah bide şu hastalıklar olmasa kreş iyide ordan mikrop kapıyo kardeşinede bulaştırıyo bol hastalıklı bi kış başladı yine

hoşbulduk canım :)

sanırım herkes ya hastalıkarla boğuşuyo yada kuzulardan fırsat kalmıyo

sen nasılsın ayağın iyileştimi ??

evet malesef romanyadayim ya:)) pek mutlu degiliz ama buralarda mecburi iste..ama tabiki bende alistim 7 yildir burdayiz ama surekli turkiyeye gidip geliyoruz....yani cok fazla ozleyecek kadar kalmiyorum burda.... sen nerdesinki??? burdada kar basladi minik minik yagmis dun gece:) yavrucuguna cok gecmis olsun....canim benim kiyamam ben onlara....bu dis cikarma isleri cok zor ya... benim oglaninda ustten ve alttan 2 si cikti simdi azilar cikmaya baslamis sabah farkettim:84: umarim kolay atlatiriz hepimiz... ama allahtan atesi yok... cok dikkat etmemiz lazim... havalar cok sogudu... bizim oglan soguga aliskin. oyle ustuste giydirmiyorumkar kis demeden hergun sabah ve aksam 2 saatlik gezintiye cikiyor disari... simdide disarda nefes aliyorum biraz senin isin daha zor tabi biri hastalaninca otekine bulastiriyor...

kuzucuklarimiza cok gecmis olsun isimiz cok zor bu sene feci soguklar geliyor kizlar....cok dikkat etmeliyiz...tulaycim ekledim seni face... hic sorma bu aralar bizimkide cok huysuz ve sinirli....bende sasiriyorum bazen nasil davranacagimi sakin olmaya calisiyorum benimde gergin oldugumu hissedince daha beterini yapiyor....

sağolun kızlar.eymen şimdi daha iyi ama aradasırada ateşi çıkıyor geçen gece 38 e çıktı 2:30da ılık duş yaptırdık.Allah kmseyi evladıyla imtihan etmesin gerçekten zor

cook gecmis olsunn eymene.... insalah bir an once iyilesir...gercekten cok zor bir durum ama napalim iste boyle boyle buyuyecekler.....allah daha kotusunden saklasin

reyhan epeyde oldu aslında kırık değildi bildiğim kadarıyla niye bu kadar uzun sürüyoki??

öznurcum hg belki karşılaşmışızdır ben zeynep kızçem de gökşen :)

ay bende yoğunum sürekli haşlanıyorum iş yüzünden zaten... öznurcum maşallah ya o soğuklara alışması. evet bence de üst üste giydirince uyum sağlamaları zor oluyor. bende mümkün olduğunca az giydiriyorum.

ece ne güzel valla bizimkilerin ne zaman gelecek acaba kreşe başlamaları. bazen diyorum çabucak geçsin zaman bazen de diyorum özlerim valla. bu ara yeme konusuna taktık ya zaman çabucak geçsin diyorum.

reyhan kırıktan daha zor olurmuş bu incinme işleri... dikkat et kendine...

ha bu arada rüzgarın da dudağı patladı parmak ucunda yürümeye çalışıyodu hatun sehpaya geçirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…