2009 Eylül Anneleri

herkese keocaman selam yerine kocaman geçmiş olsun.. bebişlere rahat yok bu aralar .. bizde azı dişlerimizi çıkarmaya çalışıyoz. bazen çok huysuz keyifsin oluyo hafif hafif atleşleniyo ama Allahtan çok büyük bir sıkıntısı yok..tabi evin içinde çıplak gezme isteği dışında eskiden çorabı çıkaryodu şimdi üstündeki herşeyi çıkarıyo.. ççıkarmasam yırtıyo kendini çok sinirleniyo .. allahtan havalar sıcak inşallah hasta etmem

:)) hg hüsniye badeye bak sen ateşli hatun :)))

gökşende üstünü soyduğum zaman bi kaçıyo yakalA yakalayabilirsen sanki özgürlüğüne kavuşmuş :)

geçmiş olsun demetcim neyiniz var soğuk algınlığımı kıyamam erdenayıma

saol canim erdenay usuttu
babasiyla kar topu oynadilar cumartesi gunu pazarda ates hapsirma oksurme istahsizlik hepsi birarada yaniiiiii
kaaninda atesi yok canim 37.8den sonra ates demek
sen nasilsin neler yapiyorsuun
ozledim seniiiiiii

slm kızlar bu hafta izinliyim eymenleyiz
eymen iyi oldu ama dikkat etmek gerek tekrar havalegeçirme ihtimali %30 daha fazlaymış diğer çocuklardan.kayınvalidemde dün ameliyat oldu bugün geliyor eve bakalım zor günler bekliyor

üfff bu sayfanın hali nekızlar ya ne biçim olmuş. değişir umuduyla bekledim durdum ama birşeyin düzeleceği yok. selamlar herkese nasılsınız bakalım :)

hastayizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
asagidakilerrrrrrrrrrrrr konusun bakemmmmmmmmmmmmmmm
aksama ne yemek yapicanizzzzzzzzzzzzzzz

oh menuler super insallah bebelerde yerrrrrrrr
ben neyapicam bilmiyorum kuzumda hasta olunca bisey yemiyor zaten yemiyordu simdi agzine koymuyorrrr

akşama ben rüzgara köfte yapacam ve de makarna, eşim de kendi yemeğini kendi yapsın:)

ben bu arada 3 kilo vermişim 62 olmuşum çok sevindim...

evet ya site gerçekten iğrenç oldu ben de ısınamadım.

bu arada limangodan saat almıştım o geldi çok sevindim...

erdenayada geçmiş olsun...

eymen için de sevindim, umarımbir daha böyle bir olay yaşamazsınız. eymene kim bakacak sümeyyecim yardımcımı tutacaksın. off bir anda değişti dimi durumlar.

ya bu arada ben can dündarın kitabı lüsyene başladım, kitabı bir türlü bitiremiyorum, çok ağır geldi, yana bana uymadı ama biitirmeden de başkasına başlamak istermiyorum.

tubacım sen nasılsın,

biz rusyadayız canım ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık burdaki hatunlarda sabah akşam parka çıkarıyolarda ben bi kere zor çıkarıyorum akşam abi geliyo kreşten yemek falan hazırla vakit bulamıyorum bide burda kızakla gezdirme modası var herkesin mutlaka kızağı var ordada varmı öle bi alışkanlık karda bebek arabası itmek zor oluyo tabi kızakta eğlenceli oluyo ya sorma bizde eve hastalık gelince ikisi birden nakavt kaçarı yok yani
çok geçmiş olsun rüzgara bizimkide geçen ay yataktan düşüp patlattı dudağını kaşla göz arası tırmanmış sonra tepetaklak aşağı evdezıvanadan çıkmış gibi koşturuyo hergün bi vukuat dün akşamda elini kapıya kıstırdı allahtan çabuk toparlıyolar benim başıma hergün bu kadar kaza gelsene hale gelirdim bilmiyorum
burda kreş yaşı bir buçu iki kreşte harfleri ve okuma yazmayı toplama çıkarmayıda öğretiyolar ingilizce ve yakın savunma spor ve yüzme müzik dersleri falan var ilkokula başlayan her çocuk okuma yazmayı öğrenmiş olarak başlıyo keşke türkiyedede eğitim böyle olsa bi öğretmen olarak yemin ediyorum bizde eğitim sıfır burda sadece bilgide değil çocuklar gerçekten terbiyeli ve saygılı taşkınlık yapan çocuk çok nadir tabi yetişkinlerde öyle
selam canım ev sıcaksa dert etme kaan da ayağında pek çorap tutmuyo
saol canim erdenay usuttu
babasiyla kar topu oynadilar cumartesi gunu pazarda ates hapsirma oksurme istahsizlik hepsi birarada yaniiiiii
kaaninda atesi yok canim 37.8den sonra ates demek
sen nasilsin neler yapiyorsuun
ozledim seniiiiiii

çooook geçmiş olsun kuzuma ya
ben ateşi yükselecek diye nurofen verip uyuttum ama sanki bi huzursuzluğu var yazıyı yazana kadar 4 kere uyandı gidip uyutup geri geliyorum öğlen topu topu bir buçuk saat zor uyutuyorum akşamda 11 de yatıp sabah 8 de kalkıyor sanki mesaiye gidecek sabaha kadarda memeedeemzirmeyi kestiğimde nasıl uyutucağım ben ya

hastayizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
asagidakilerrrrrrrrrrrrr konusun bakemmmmmmmmmmmmmmm
aksama ne yemek yapicanizzzzzzzzzzzzzzz
bebeeeem kaan tilki uykusunda anca yazabiliyorum
akşama barbunya pilaki makarna salata padişah lokumu var
kırık değil de çatlak daha geç iyileşiyormuş..
alçı da olmuyor

geçmiş olsun cnm geçen sene büyük oğlum ayağını çatlatmıştı 3 ay sekti bebeğim çok zor iyileşiyo şimdi bile bi yerden zıplasa aklım çıkıyo bişi olcak diye gerçekten zor

sümayyecim dünbiraz önce geçmişe baktım çok üzüldüm.. kıyamam ben o miniğe bende çok korkarım havaleden. inşallah tekrarlamaz bir daha. kayınvde çok geçmiş olsun..
demetçim erdeneyada ççok geçmiş olsun. aman hastalanmasınlar tek diye elimizden gelnei yapıyoz ama malesef yine oluyolar.
gülaycım merak etme yeme konusunda eğer azılar çıkıyosa ağrı yapıyodur. badede bu aralar herşeyi tükürüyo sanırım onunda ağrısı oluyo..
birde akşam menüsüen gelince kıymalı kabak+pilav+salata

naber zeynocumm nasılsın annenlerdemisin hala geldimi eşin gökşen çok sevimli görünüyooo
gülay eşinede versene kızım köfteden yazıkkk

hüsniyecim kaan ın en sevdiği yemek kıymalı kabak başkada bişi yemiyo bizde her hafta mutlaka kıymalı havuçlu kabak var yaa bu arada kahvaltı yapmıyo kaan yani hiç yapmadı yumurtanın ve peynirin her çeşidini denedim yok yemiyo bende muzla falan doyurmaya çalışıyorum ama bu sıralar onuda istemiyo aç aç dolanıyo

yok canım evdeyim şimdi eşim dün geldi çok şükür şu iş gezilerini hiç sevmiyorum ya gökşende babasını çok özlemiş baba baba diye sürekli peşinden koştu

sen nasılsın kuzuların nasıl bu arada padişah lokumu nasıl bir şey ilk defa duyuyorum :)

kizlar cok saolun yaaaaaaaaa offffffffffff ne yapicam bilmiyorummmmmm
ne guzel seninki oglen uyuyor erdenay 1 haftadir oglen uyumuyorrrrrrrrr
bu aylarda 11-13saat uyumalari gerekiyormussssss
bizimki 10 bile uyumuyorrrrrrrrrrr

bende 6o kg dayım şimdi daha düşermiyim bilmiyorum sabah bi kase nesfit yedim öğlen hiçbişi yani rejim değilde canım yemek istemiyo ama masadaki nutella kavanozunu kaşıklayasım var tek sevdiğim şey o eşime alma diyorum oda seviyorum diye alıyo sürekli kiloyu düşünmüyorumda sivilce çıktı çenemde bi tane sivilce yapıyo sanırım 30 yaşında sivilce çıkarmak istemiyorum:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…