geçmiş olsun demetcim neyiniz var soğuk algınlığımı kıyamam erdenayıma
biz rusyadayız canım ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık burdaki hatunlarda sabah akşam parka çıkarıyolarda ben bi kere zor çıkarıyorum akşam abi geliyo kreşten yemek falan hazırla vakit bulamıyorum bide burda kızakla gezdirme modası var herkesin mutlaka kızağı var ordada varmı öle bi alışkanlık karda bebek arabası itmek zor oluyo tabi kızakta eğlenceli oluyo ya sorma bizde eve hastalık gelince ikisi birden nakavt kaçarı yok yanievet malesef romanyadayim ya:)) pek mutlu degiliz ama buralarda mecburi iste..ama tabiki bende alistim 7 yildir burdayiz ama surekli turkiyeye gidip geliyoruz....yani cok fazla ozleyecek kadar kalmiyorum burda.... sen nerdesinki??? burdada kar basladi minik minik yagmis dun gece:) yavrucuguna cok gecmis olsun....canim benim kiyamam ben onlara....bu dis cikarma isleri cok zor ya... benim oglaninda ustten ve alttan 2 si cikti simdi azilar cikmaya baslamis sabah farkettim:84: umarim kolay atlatiriz hepimiz... ama allahtan atesi yok... cok dikkat etmemiz lazim... havalar cok sogudu... bizim oglan soguga aliskin. oyle ustuste giydirmiyorumkar kis demeden hergun sabah ve aksam 2 saatlik gezintiye cikiyor disari... simdide disarda nefes aliyorum birazsenin isin daha zor tabi biri hastalaninca otekine bulastiriyor...
çok geçmiş olsun rüzgara bizimkide geçen ay yataktan düşüp patlattı dudağını kaşla göz arası tırmanmış sonra tepetaklak aşağı evdezıvanadan çıkmış gibi koşturuyo hergün bi vukuat dün akşamda elini kapıya kıstırdı allahtan çabuk toparlıyolar benim başıma hergün bu kadar kaza gelsene hale gelirdim bilmiyorumay bende yoğunum sürekli haşlanıyorum iş yüzünden zaten... öznurcum maşallah ya o soğuklara alışması. evet bence de üst üste giydirince uyum sağlamaları zor oluyor. bende mümkün olduğunca az giydiriyorum.
ece ne güzel valla bizimkilerin ne zaman gelecek acaba kreşe başlamaları. bazen diyorum çabucak geçsin zaman bazen de diyorum özlerim valla. bu ara yeme konusuna taktık ya zaman çabucak geçsin diyorum.
reyhan kırıktan daha zor olurmuş bu incinme işleri... dikkat et kendine...
ha bu arada rüzgarın da dudağı patladı parmak ucunda yürümeye çalışıyodu hatun sehpaya geçirdi...
selam canım ev sıcaksa dert etme kaan da ayağında pek çorap tutmuyoherkese keocaman selam yerine kocaman geçmiş olsun.. bebişlere rahat yok bu aralar .. bizde azı dişlerimizi çıkarmaya çalışıyoz. bazen çok huysuz keyifsin oluyo hafif hafif atleşleniyo ama Allahtan çok büyük bir sıkıntısı yok..tabi evin içinde çıplak gezme isteği dışında eskiden çorabı çıkaryodu şimdi üstündeki herşeyi çıkarıyo.. ççıkarmasam yırtıyo kendini çok sinirleniyo .. allahtan havalar sıcak inşallah hasta etmem
saol canim erdenay usuttu
babasiyla kar topu oynadilar cumartesi gunu pazarda ates hapsirma oksurme istahsizlik hepsi birarada yaniiiiii
kaaninda atesi yok canim 37.8den sonra ates demek
sen nasilsin neler yapiyorsuun
ozledim seniiiiiii
bebeeeem kaan tilki uykusunda anca yazabiliyorumhastayizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
asagidakilerrrrrrrrrrrrr konusun bakemmmmmmmmmmmmmmm
aksama ne yemek yapicanizzzzzzzzzzzzzzz
kırık değil de çatlak daha geç iyileşiyormuş..
alçı da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?