ben kahvaltıda yumurta yedirmeye çalışıyorum peynir yemiyo zaten maydonoz ve soğanla börek içi hazırlar gibi yaparsam yer :) yoğurduda sade sevmez içine sarımsak ve salatalık rendesi olucak yani cacığın su katımamış hali anca öyle yiyo :) mandalinanın kabuğunu yiyodu sürekli üstelemedim baktım şimdi içine geçmiş eline soyup veriyorum döküyo saçıyo ama yinede yiyio ne yese kar misali evde saldım valla :)
yasemincim bende var nutella kavonuzuna kaşıklama isteği özellikle akşamları yemekten sonra canım müthiş tatlı çekiyo hiç bişi bulamasam bisküvi yiyorum çayla ama acaiyp süt oluyo gece eğer deliksiz bi kaç saat uyuyabilirsem :)
gözünaydın zeynocummm allah ayırmasın bi daha padişah lokumu muhallebinin üstüne krem şanti ve ceviz döküp küçük küçük kesip minik rulolar yaparak hindistan cevizine buluyosun o kadar basit yani
neeeee demet öğlen mutlaka uyumalı yarım saat bile olsa sakın alıştırma okul çağına kadar öğlen uykusu gerekli bizimkide amuda kalkıyo uyumamak için ama nafile ben daha inatım bu konuda
vermem ece kızımın köftelerinden... nasıl olsa eşim bir şekilde kendini besler.
kızlar söylemesi ayıp eşim dün hamur açmış içine de ıspanak kavurmuş bizim orta anadoluda içli derler valla anneanneminkine taş çıkartır harika olmuş. adamı eve bırak mutfaktan çıkmaz. şu sıralar da ekler yapacam mutlaka hamurunu tutturacam diyor ki kesin yapar.
ececim bu arada çok hoşuma gitti bu halim yani bugün ilk defa hamilelik öncesi gelmeyen gömleğime girdim biraz dar kesimdi göğüslerim fırlıyordu ama çok güzel oldu. ya bende nutella alma gibi bir hata yaptım geçen hafta oturdum bayıla bayıla yedim kaşıkla. sonra gittim zeytin ezmesi yedim fora nın zeytin ezmesine bayılıyorum. onda da kalori çok yüksek.... bilmiyorum tutabilecemmi bakalım kiloları.
bu arada eğitim konsuna ben şimdiden taktım devlet okulları ile özel okullar arasında fark inanılmaz arttı. ama biz mecburen paşa paşa devlet okuluna gönderecez. ama gerçekten derse girmekten başka hiçbir etkinliği yok ne yüzme ne dans vs.
Bade hanımda Kaan gibi bayılıyo kabak yemeğine eşimle ben pek sevmeyiz ama mecbur pişiriyoz yesin sıpa diye.. gerçekten ordaki kreşler çok güzelmiş burdakilerle kıyaslayınca.. oğluşun ne şanslı bak nimetlerinden yararlanıyo..
gülaycım eşimin amcası ankarada kızlar şimdi isveçte okuyo geçen geldiler eşi diyoki kesinlikle çoçuklaınızı özel okula kolaje gönderin iyi hoş güzelde kolajlerde az uz para değilki eşime dedim haklı diyo
kızının orda arkadaşı kolejde yetişmiş dil konusunda hiç problem yaşamamış ama kendi kızı çok zorlanmış dersler konusunda filanda .
gülay ne şanslısın ıspanaklı hamurlar falan süperrrrrr ben bile yapamam zaten burda ıspanakta yokki benim eşimde yemek yapmayı sever ama hamur işleri yapamaz sanırım o sote falan yapıyo sadece
okul konusuna gelince bende meb in bi öğretmeni olarak burdaki okul ve eğitimi görünce tr deki eğitim sistemin berbat olduğunu itiraf ediyorum
yemeği fazla kaçırmadığın sürece kilo almazsın sanırım arada kaçamak bende hep yapıyorum
ooo maşallah gökşene nelerder yiyo öyle..ben peyniri yumurtasına ekleyip veriyorum yada ekmek içine koyuyorum yoksa Badede yemiyo malesef.. mandalinaya bende alıştırmak istiyorum ama denemek için bile ağzına almıyo.. suyunu sıkıyom iki yudum ancak alıyo.. yaz yine iyiydi meyve konusunda kış meyvelerini bende pek sevmiyom.. okul konusuna gelince bizimkide paşa paşa devlet okuluna hemde anasının okuluna..gerisini artık bir şekilde biz tamalayacaz.. hele sağlıkla o günlere çıkalım
ay ben sana ece diyip duruyorum ben mi karıştırdım yasemin di dimi ay kusura bakma canım.
zeynep sebago marka ama inanılmaz kaliteli. ben de guess collection vardı buna çok benzer model ama deri kayış istiyordum. 49 liraya aldım. eğer altın sarısı seversen al derim bir daha çıktığına.
hayırlı olsun gülay güle güle kullan..bu arada hakkaten çok sanşlısın valla.. bizimki salata yapsa kendini aşçı sanıyo..
bu arada bende 1 kilo vererek 64e ulaştım.. ama daha 58e çok var..
ay kızlar bana yeme demeyin valla cinnet geçirecem. bu arada bakalım akşam tek başına bırakacam. neler yiyecek görecez.
bu arada eğitim konusu gerçekten çok zor bizimde hiç şanşımız yok hele iki yada üç çocuk düşünüyorum birine belki zorlarız ama çok olunca imkansız olur. gitsin paşa paşa devlet okuluna. bir de merkezi atama diyorlar yani yani nereye bağlıysan o okula gideceksin diye ama şimdi yine de farklı okullara farklı yollarla yazdıranlar var. yani merkezi atama da tam gerçekleşmiyor ilkokula başlarken.
merkezi atamada kötü bazı pilot okulların eğitimi diğerlerine göre iyi ama sen o okula yazdıramıyosun ayrıca bazı okulların sbs puanıda düşük ama şu bir gerçek okul nasıl olursa olsun öğretmen çook önemli .
gülaycım güle güle kullan bu ara bende bi saat almak istiyorum ama ben deri siyah yada beyaz kayış istiyorum her kıyafetle kullanılabilir :)
iyi haftalar dilerim
gülay sümeyye mehtap ece filizz reyhan demet başka varmıydı unuttum çok geçmiş olsun arkdaşlar herkes ve kuzucukları dökülüyo havalar hastalık havası pöfff bir an önce herkes iyişleşsin